ben dün itibariyle uygulamaya başladım fakat size bir sorum ilk yıkamada saçlarımı inanılmaz döktü (ilk defa bu kadar çook saçım döküldü)
kullanan arkadaşalrdan cevap bekliyorum sizlerde ilk yıkadığınızda saçlarınız çok döküldümü??
2. kez kullanmaya ceserat edemiyorum((
walla açıkca söylemek gerekirse saç dökülmemde bi değişiklik yok şimdilik bende de aynı etki oldu benm bugün 4. kullanışımdı az önce yıkadım ve herzamankinden biraz fazla döküldü.. ama şöyle etkileri var saçlarımı yıkadığım zaman kuruduğunda illa şekil vermem gerekiyodu kötü görünüyodu çünkü. ama bunu kullanmaya başladığımdan beri kuruduğunda şekil vermiş gibi duruyo.. bakalım müşteri hizmetlerine mail atıcam bunun sebebini sorucam neden hala saç dökülmem durmadı ilk kullanmada etkisini görürsünüz diyodu..
bide sormak istediğim bişi var hc yağı saçımda fazla kaldığında yani 5 saat kadar falan kaşıntı yapıyo sizce bu normal mii:44::44:
ben dün itibariyle uygulamaya başladım fakat size bir sorum ilk yıkamada saçlarımı inanılmaz döktü (ilk defa bu kadar çook saçım döküldü)
kullanan arkadaşalrdan cevap bekliyorum sizlerde ilk yıkadığınızda saçlarınız çok döküldümü??
2. kez kullanmaya ceserat edemiyorum((
canm mail atmıştım müşteri hizmetlerine cevap geldi. bu aylarda bu tür sıkıntıların yaşandığını ve mevsimsel olduğunu hc ile alakalı bi durum olmadığını söylediler biraz bekleyin eylül ayı ortalarına doğru şikayetleriniz biticek dediler bakalımm inş..
bahsedilen ürün şu 45 liralık olan mı arkadaşlar?
Üçüncü şişemi kullanan biri olarak söylüyorum evet ilk yapısınızda inanılmaz sac dökülebiliyor.ama zamanla farkı göruceksınız nerdeyse hiç dokulmemeya baslıyor.Fakat son bir bucuk aydır içinde hc kullanan ve kullanmayan butun arkadaslarımdan ve cevremden duydugum sey aynı.herkes saç dokulmesınden şikayetçi.Bizde mevsimsel bir durum olduguna karar verdık.
Ya bi mucize beklemiyorum aslında saçlarım birazcık daha gürleşsin yeterahh bu stres yok mu zavallı saçlarımı bu hale getiren o.. peki sende nasıl etkileri oldu şimdiye kadar yani ilk kullandığında nasıldı saçların şimdi nasıl biraz bilgi verebilir misin?:44:
Benim aslında gür ve kalın tellı saçlarım var.Normalde insanlar çok begenırlerdi.ama bu ürünü kullandıkça herkes saclarıma bişeyler soylemey basladı.bence oldugundan dahada saglıklı hale geldıler.Acayip derecede uzadılar.tekrar soyluyorum kuaforum bıle ınanamadı bu kadar uzamasına.eskıden sac kremı kullanmadan sacımı acamazdım şimdi hc yi yapmadıgım gunlerde bıle saç kremı ıhtıyacı duymuyorum.sacım daha cabuk sekle gırmeye basladı.gur ve kalın tellı oldugu için çok fena kabarırdı şuan oyle bı sıkıntım yok.banyodan cıkınca sacıma hıcbırsey surmeden ve fon cekmeden dısarı cıkabılıyorum ki bunuda eskıden yapamazdım.valla aklıma gelenler bunlar.tabi birde benım sacımı gordukçe arkamdan 7-8 kişi daha bu ürünü alıp kullanmaya basladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?