HCG CİLERRR:)

Merhaba kızlar benimde ay başıma daha 4 gün vardı. 4 idrar testi yaptım hepsinde belirgin çizgi çıktı. Ssomra kan testi yaptırdım 43.75 çıktı hcg değerim. Sizce hamilemiyim?

Kızlar merhaba. Ay başıma 4 gün var. 4 idrar testi yaptım hepside pozitif çıktı kan testi yaptırdım 43.75 hcg değerim çıktı. Hamile olabilirmiyim sizce? Çok istiyorum

Bana da düşük geldi tahmini 8 birşeye olması muhtemeldi ama hayırlısı olsun bir hafta sonra tekrar baktır inşallah sağlıklıdır.
hani normalde 6 haftalikken ogrensem deger dusuk olsa gec dollenme olmustur dicem ama erken ogrendim ve 10 gunde cok az artis oldu pazartesi tekrar cagirdi ama umidimi kaybettim sanirim

hani normalde 6 haftalikken ogrensem deger dusuk olsa gec dollenme olmustur dicem ama erken ogrendim ve 10 gunde cok az artis oldu pazartesi tekrar cagirdi ama umidimi kaybettim sanirim
Kan testin de gebelik en erken ne zaman belli olur erken ögrendim diyosun ya ne zaman öğrendin ne kadar erken ögrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…