- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
- Konu Sahibi Ogrtmngelin
-
Dua edermisin canım simdi hastaneye geldim betaya baktirmayaAyy çok geçmiş olsun canım benim inşallah bu sefer sağlıklı bir bebiştir Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
dün kürtaj yaptılar bebek tüpün ucnda kalmıs 4 ay sonra rahim filmi çekicem dediCanım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir şimdi nasılsın bebeğin nasıl
Ederim tabikide burdaki herkese dua ediyorum iniallah bebişin seninledir Rabbim onu korusun seni korusunDua edermisin canım simdi hastaneye geldim betaya baktirmaya
Aaa çok geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm Rabbim sabır versin canım sanadün kürtaj yaptılar bebek tüpün ucnda kalmıs 4 ay sonra rahim filmi çekicem dedi
Tabi ki hamilesinKızlar merhaba. Ay başıma 4 gün var. 4 idrar testi yaptım hepside pozitif çıktı kan testi yaptırdım 43.75 hcg değerim çıktı. Hamile olabilirmiyim sizce? Çok istiyorum
Kızlar merhaba. Ay başıma 4 gün var. 4 idrar testi yaptım hepside pozitif çıktı kan testi yaptırdım 43.75 hcg değerim çıktı. Hamile olabilirmiyim sizce? Çok istiyorum
kan testi sonucu cikti mi cnmDua edermisin canım simdi hastaneye geldim betaya baktirmaya
hani normalde 6 haftalikken ogrensem deger dusuk olsa gec dollenme olmustur dicem ama erken ogrendim ve 10 gunde cok az artis olduBana da düşük geldi tahmini 8 birşeye olması muhtemeldi ama hayırlısı olsun bir hafta sonra tekrar baktır inşallah sağlıklıdır.
Kan testin de gebelik en erken ne zaman belli olur erken ögrendim diyosun ya ne zaman öğrendin ne kadar erken ögrendinhani normalde 6 haftalikken ogrensem deger dusuk olsa gec dollenme olmustur dicem ama erken ogrendim ve 10 gunde cok az artis oldupazartesi tekrar cagirdi ama umidimi kaybettim sanirim
tam 4 haftalikti sata gore tabiki 309 du ogrendigimde 10 gun gecti 1688 e cikti okdr suredeKan testin de gebelik en erken ne zaman belli olur erken ögrendim diyosun ya ne zaman öğrendin ne kadar erken ögrendin
He senin adetin gecikti o zaman ama kanda en erken ne zaman çıkar mesela adetten 10 gün öncetam 4 haftalikti sata gore tabiki 309 du ogrendigimde 10 gun gecti 1688 e cikti okdr surede
bilemiyorum malesef canim ama bildigim kadariyla yumurtlama tarihinin ustunden 15 gun gecmesi gerekiyor 3-5 gun kala anca yaniHe senin adetin gecikti o zaman ama kanda en erken ne zaman çıkar mesela adetten 10 gün önce
HamılesınKızlar hamilemiyim sizce
Çıktı cnm beni adetim bu gün geçmişti hemen gittim bu gün beta 37 progesteron 18 iyi dedi beta takip edilecek dedikan testi sonucu cikti mi cnm
Amin canim bu gün betaya bakıldı 37 çıktı çok yeni dedi adetim zaten 1 gün gecmistiEderim tabikide burdaki herkese dua ediyorum iniallah bebişin seninledir Rabbim onu korusun seni korusun
Hadi gozun aydin sakin kotu bisi dusunme iki gunde bir tekrarla testi zaten ikiye katlarsa belli bi gun verir sana dr kontrol icin cok sevindim gozun aydin tekrarAmin canim bu gün betaya bakıldı 37 çıktı çok yeni dedi adetim zaten 1 gün gecmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?