HCG CİLERRR:)

Ocak annesi olarak yazsam olmaz mı:) Ben 4 haftalıkken öğrendim ve ilk hcg 171,18 idi
Bende bu ay aşılama yaptırdım doktorum 20 gün sonra gel dedi ben dayamadım 10.gün hcg yaptırdım 2,24 çıktı bu rakam negatif sayılıyo muş, eve gelince test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı bu gün yine iki tane birden test yaptım ikisi de negatif çıktı,doktorun söylediği muayene tarihine daha 8 gün var bu gün ağlamaktan canım çıktı ben napıcam

Ayy aminnnn, adim Nazlican nisanda gitti benim yavrum da. Olsun vardir bi hayır dedik. Ama korku olmadan olmuyor,tedirginim hep ama rabbime guveniyorum o herşeyin en iyisini bilir cok sağol bu arada Allah razı olsun

normalde 48 saatte 2 katina cikmasi gerektigini gordum artis cok dusuk oldugu icin korkuyorum daha cok

Ayy aminnnn, adim Nazlican nisanda gitti benim yavrum da. Olsun vardir bi hayır dedik. Ama korku olmadan olmuyor,tedirginim hep ama rabbime guveniyorum o herşeyin en iyisini bilir cok sağol bu arada Allah razı olsun
Allah hepimizden razi olsin canim bnm nazlicncim hersey gonlunce olsun

Sikma canini rabbim kat ve kat atmasini nasip etsin kucaklamayi nasip etsin cnim bnm dualarimda olacaksin sende
amin insallah cok saolun stres yapmayim diyorum ama elimde degil ne yazikki 2. kez bir yikim olacak busefer cok umitlendik hayırlısı rabbim ne nasip ederse insallah bir sorun yoktur

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin seninledir şimdi nasılsın bebeğin nasıl

merhaba kizlar sat 12 mayis gebeligi 13 haziranda ogrendim 309 du dun tahlil yaptirdim 13 unden bugune 1688 e cikmis vajinal ultrasonlada bakti kese gorulmedi sizde deger dusuk degilmi bukdr gune cok tedirginim
Bana da düşük geldi tahmini 8 birşeye olması muhtemeldi ama hayırlısı olsun bir hafta sonra tekrar baktır inşallah sağlıklıdır.

Kese görünür mu
Kesenin görülebilmesi için tahmini beta hcg nin 2000 üstü çıkması gerekir o da vajinal ultrasonda. Daha erken görünenleri de olabilir. Ben 6000 lerde çıktığında gittim çok zor göründü ultrasonda endişelendim açıkçası ama normal bir durum aslında 4+6 ydı yanlış hatırlamıyorsam haftam şimdi 7. Haftayı bekliyorum sabırsızlıkla bebişi görmek için kalbini duymak için

İnşaallah görürsün canimm ben bi düşük yaptım 4 ay önce o yüzden cook korkuyorum Alllah sağlık o kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…