Merhaba kizlar benimde ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi.ikinciyi yaptirdim ama buda kotuye gidiyor.13 gun-26 16gun-30 20gun-52 ve bugun yani 22. Gun -42 cikti cok kotuyum yani
tuğba çok üzgünüm devam etmedi inşallah senin yüzün güler cnm allah yardımcın olsun
7 ci gun 2.36
9 cu gun 24.34
11 ci gun 88
13 cu gunde 167 cok sukur
merhaba arkadaşlar bugünde benim transferimin 9. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım ve 65 çıktı :)))) ii dimi inşallah katlanır çok çok :)
cnm çok sevindim maşallah sana ya inşallah kucağınada alıcan, dikkat et kendine banada dua et çok sevindim
benimde 12 gün değerim 24 dü iki gün sonra 68 e çıktı ve hamileliğim kesinleşti değerin az olması sizi korkutmasın
adetimi 3 gün geçti hcg değerim 35.59 ne olur yardım edin değerim normalmi düşükmü?
bende aynı durumdan muzdaribim bu gün 12, gün testi oldum bir tane hamilelik görünüyo dedi değerim çok düşükmüş 17 sanırım iyi diyemiyorum 14, günü bekliycez birde üstüne idrar olları enfeksiyonu oldum böbreklerim çok ağrıyo haberden sonra çok ağladım 14, günü bekliyorumtransferin 10. günü: 22
11. gün: 32
13. gün: 41
15. gün : 61
18. gün: 214
20. gün: 408
22. gün: 770
26. gün: 2322
28. gün: 3344
tablom bu. umut kırııcı. bir de ben çok çektim transfer sonrası. millet kabız olur ben 20 gün ishaldim. sonunda hemoroid ağrısından ölüyordum. idrar yolları iltihabı oldum. çok ateşlendim.
bende aynı durumdan muzdaribim bu gün 12, gün testi oldum bir tane hamilelik görünüyo dedi değerim çok düşükmüş 17 sanırım iyi diyemiyorum 14, günü bekliycez birde üstüne idrar olları enfeksiyonu oldum böbreklerim çok ağrıyo haberden sonra çok ağladım 14, günü bekliyorum
canım sakın umudunu kaybetme lütfen çokta üzülme bebeğini düşün çıkmadık çandan ümit kezilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?