Hcg değeri düşük çıkanlar!

Merhaba kizlar benimde ilk tup bebek denemem dusukle sonuclandi.ikinciyi yaptirdim ama buda kotuye gidiyor.13 gun-26 16gun-30 20gun-52 ve bugun yani 22. Gun -42 cikti cok kotuyum yani

denizcim inan seni oyle cok anlıyorum ki, benim ilk gebeliğim düşükle, ikincisi dış gebelikle sonuçlandı! 1 tüp denemem negatifle sonuclandı. şimdide işte değerler anormal yükseliyor! buda bizim sınavımız demekki! sabırlı olmak lazım! doktorum düşük yaptıgımda ben aglarken bana düşmeyip tutunsaydı saglıksız olsaydı mutlu mu olacaktın? saglıksız ki vucutta tutunamıyor demıstı! yanı uzun lafın kısası saglıksız olacagına, sonradan gebelıgın devam ederken sonlandırmak zorunda kalacagımıza boylesı daha ıyı bence! hakkımızda hayırlısı! en kısa zamanda evladını kucagına alırsın ınsaallah!

Sagol canim allah herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.doktorum ilaclarina devam et dedi kanamamda yok cuma tekrar gidicem iste

tuğba çok üzgünüm devam etmedi inşallah senin yüzün güler cnm allah yardımcın olsun

tuğba çok üzgünüm devam etmedi inşallah senin yüzün güler cnm allah yardımcın olsun

cok gecmıs olsun! bende 2 kez yasadım. belki simdide yasayacagım! bilirim canının ne yandıgını, hıckırıklarının bogazına nasıl düğümlendiğini! ama buda bizim imtihanımız! sabır göstermekten başka çaremiz yok! unutmayalım beterin beteri var! hakkımızda hayırlısı buymuş demekki!
pes etmek yok, vazgeçmek yok ama! bir sonraki sefere yine aynı umutla, kötü hiç birşey olmamışcasına yine yeniden başlayacağız!

kızlar ben bugun tekrar test yaptırdım
11.gün 27,35
13.gün 88,94
15.gün 289,09
17.gün 796,36
19.gün 2088,37
çıktı değerlerim. sevinemiyorum ama daha ben bu değerleri ilk iki hamileliğimde de görmüştüm. kalp atışını duyana kadar hatta doğurana kadar inanmayacagım!

ben sürekli araştırıyorum, benim durumumda olup araştıranlara umut olur belki!

11.gün 27,35
13.gün 88,94
15.gün 289,09
17.gün 796,36
19.gün 2088,37
21.gün 5080
23.gün 9500
çıktı degerim, keseyi gördük, haftaya kalp atışlarını dınlemek ıcın cagırdı doktorum,
inşaallah yolunda gıder, kalp atışlarınıda duyarız!
benım gıbı hcg ile başı dertte olan arkadaslar ben cok arastırdım, öyle düşük değerle baslayıp ikizi olandan tutun, degeri düşünce ilaçları kesilen ama sonra gebeliği devam eden, düzenli katlanmadıgı halde doguran! umudunuzu kaybetmeyın! sabırla bekleyın!

merhaba arkadaşlar bugünde benim transferimin 9. günü dayanamayıp kan testi yaptırdım ve 65 çıktı :)))) ii dimi inşallah katlanır çok çok :)

bu konuyu açmıştım, benim durumumda olan degerı dusuk baslayıp devam eden varsa umut olsun bana dıye! şimdi ben yazıyorum bu gune gelecegıme ınanmamıstım ama dun aksam 6+6 lıktı ve kalp atışlarını dınledık! benım gıbı olan herkese umut olsun! degerın dusuk olması illede olumsuz sonuclanacak bır sebep degıl!
hepınıze allah kolaylık versın! hepınızın gonlunce olsun!

cnm çok sevindim maşallah sana ya inşallah kucağınada alıcan, dikkat et kendine banada dua et çok sevindim

cnm çok sevindim maşallah sana ya inşallah kucağınada alıcan, dikkat et kendine banada dua et çok sevindim

saol özlemcım cok tesekkur ederım canım! ınsaallah sende tez zamanda bebegını kucagına alırsın! ınsaallah benımde devamı gelır! allah ıkımızınde yardımcısı olsun!

adetimi 3 gün geçti hcg değerim 35.59 ne olur yardım edin değerim normalmi düşükmü?

adetimi 3 gün geçti hcg değerim 35.59 ne olur yardım edin değerim normalmi düşükmü?

Canim sen tup bebek yaptirmadin sanirim! Adete gore bilemem ama transferin 11. Gunu benim hcg degerim 27 cikmisti. Cok sukur devam ediyor, 3 aylik hamileyim simdi! Seninde hakkinda hayirlisi! Ama 5 in ustu hamile kabul ediliyor!

bende aynı durumdan muzdaribim bu gün 12, gün testi oldum bir tane hamilelik görünüyo dedi değerim çok düşükmüş 17 sanırım iyi diyemiyorum 14, günü bekliycez birde üstüne idrar olları enfeksiyonu oldum böbreklerim çok ağrıyo haberden sonra çok ağladım 14, günü bekliyorum

canım sakın umudunu kaybetme lütfen çokta üzülme bebeğini düşün çıkmadık çandan ümit kezilmez

canım sakın umudunu kaybetme lütfen çokta üzülme bebeğini düşün çıkmadık çandan ümit kezilmez

Canim benim de normal gebelik ve tahminim 10. günde 15.94, 12. günde 20.2 cikti. En son pazartesi yaptirdim. Cuma günü tekrar yaptiricam. Dün de clearblue dijital test yaptim evde. O da 1-2 haftalik gebe gösterdi ama tabii tutunabilecekmi bekleyip görecez. Pozitif düsünelim pozitif olsun kizlar ögrenince sizi de haberdar ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…