' HD ' kalitesinde çeyizlerim :)

Dilacım çeyizlerine maşallah kuzum ..
Güle güle aşkla kullan çokkk beğendimm

can hepsi birbirinden güzel allah utandırmasın ii mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize bernardo kahvaltı takımımız aynı kuzu yanına aldığın çatal lar çok şirin nereden aldın netten mi:26:

aşkla huzrla mutlulukla kullan

saoll berfincimm

burdan mıı nasıl yani kk 'den mi? öyle bi başlık da mı var bakmalıyım bilmeliyim bulmalıyım

yokk canımm memleketten aldımm

Dilacım çeyizlerine maşallah kuzum ..
Güle güle aşkla kullan çokkk beğendimm

saoll özlemcimmm

saoll elifimm
her parçada biriniz aklıma gelceksiniz vallahii
yokk canımm onu da memleketten aldımm, internetten çok az alışveriş yaptım benn,
onlar da zaten bellidir direk telefondan ekran görüntüsü aldıklarım netten sadecee

Dilaaa canım aşkla kullan çeyizlerini.
Hepsi birbirinden güzel

saoll zehramm

çok daha güselleri sizin olsunn inşallahh kızlarrrr

Dilam kuzum hemşom ne diyim bilmem ki hayırlı olsun Allah Aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Baharatlık takımına bayıldım nirden aldın acep bende almak istiyom

Dilam kuzum hemşom ne diyim bilmem ki hayırlı olsun Allah Aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Baharatlık takımına bayıldım nirden aldın acep bende almak istiyom

mavişimmm çok teşekkür ederimm
kenan evren bulvarından aldımm canımmm

Huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah canım

aman da aman çeyizlerini de sermiş buralara.....yirim ben seni yirim güzellikkkk

çok beğendim hepsini....çok güzeller kuzum benim....musmustlu aşk dolu günlerde kullanın inşallah

Huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin Allah canım

çok teşekkür ederimmm canımm

aman da aman çeyizlerini de sermiş buralara.....yirim ben seni yirim güzellikkkk

çok beğendim hepsini....çok güzeller kuzum benim....musmustlu aşk dolu günlerde kullanın inşallah

teşekkürlerr bebekimmmm aminn amin inşallahh

Hepsi çok güzel canım umarım mutlulukla hep kullanırsın güle güle kullanırsın :)

topiğin hayırlı olsun canım herşeyin çok güzel çok kıymetli en güzel günlerde kullanman dileğiyle

Baharatlıklara bayıldım ya hepsi birbirindenn güzell cnm güle güle kullan

Dilacım aldıkların harika iyi günlerde mutlulukla kullan canımm topiğinin devamını bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…