Güle güle kullan çeyizciklerinii kuzummm hepsi birbirinden güzel
güle güle kullan çeyizlerini
Hepsi çok çok güzel, baharatlıklarına bayıldım
canım topiğin hayırlı olsun aldıklarının hepsi çok şık çok güzeller güle güle kullan
dilacıım. topiğimizin en pozitif gelinciğiçeyizini çook beğendim. zaten çok beğeneceğimi biliyodum zevkli olduğunu anlamıştım Allah ağız tadıyla, mutlu mesut, sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin tatlım
Dila Canım Benim Hayırlı olsun,Allah huzurlu ve neşeli bir hayat versin bu çeyizlerinle,Canım benim teknoloji özürlü
yüm yazamıyorum belki ama müthiş bir duygu
Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle..
merhaba dila gamze benaldıkların çook güzelmiş hepsini ayrı ayrı beğendim ve gayet kaliteli şeyler almışsın mutlulukla aşkla kullan inş
oyy gamzeee
memnun oldumm canımm
çok teşekkür ederimm canımm amin inşallah
kuzummm herbişeyini güle güle kullan, aşkla kullan inşallah
hepsi senin gibi çoook güzel diloşum
bizim topik hep burdaymış ya ben geç kaldımdilacıımmm emek emek aldın ve emek emek topiğini açtıın güle güle kullan hepsini canım çok hoşlar ben farklı tasarımları çok seviyorum banyo setin accaayiip orijinalmiş internetten mi almıştın kuzucum
Kuzum çok güzel bunlar bayıldım rabbim huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin inşallahbeyaz gri cizgili saklama kaplarını nerden aldın acaba beniim bulabilecegim bir markaysa çok isterim çok begendim böyle birşey arıyordum bende
diloşş hemsehrimmmm :)
aşkla kullanırsın ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?