' HD ' kalitesinde çeyizlerim :)

güle güle kullan çeyizlerini
Hepsi çok çok güzel, baharatlıklarına bayıldım

güle güle kullan çeyizlerini
Hepsi çok çok güzel, baharatlıklarına bayıldım

çok teşekkür ederimm
o baharatlıkların bi de 3 boy saklama kabı var onları bulamadığım için ekleyemedimm

canım topiğin hayırlı olsun aldıklarının hepsi çok şık çok güzeller güle güle kullan

çok teşekkür ederimm canımm

dilacıım. topiğimizin en pozitif gelinciği çeyizini çook beğendim. zaten çok beğeneceğimi biliyodum zevkli olduğunu anlamıştım Allah ağız tadıyla, mutlu mesut, sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin tatlım

Dila Canım Benim Hayırlı olsun,Allah huzurlu ve neşeli bir hayat versin bu çeyizlerinle,Canım benim teknoloji özürlü
yüm yazamıyorum belki ama müthiş bir duygu

cerennnnn
saolll canımm
aminn hepimizz musmutlu olalımm :26::26:
hatta hepiniz toplanıp bana gelinn bütün çeyizcanlarımı kullanalımm

Dila Canım Benim Hayırlı olsun,Allah huzurlu ve neşeli bir hayat versin bu çeyizlerinle,Canım benim teknoloji özürlü
yüm yazamıyorum belki ama müthiş bir duygu

saolll eysaihh çok teşekkür ederimm

merhaba dila gamze ben aldıkların çook güzelmiş hepsini ayrı ayrı beğendim ve gayet kaliteli şeyler almışsın mutlulukla aşkla kullan inş

kuzummm herbişeyini güle güle kullan, aşkla kullan inşallah
hepsi senin gibi çoook güzel diloşum

bizim topik hep burdaymış ya ben geç kaldım dilacıımmm emek emek aldın ve emek emek topiğini açtıın güle güle kullan hepsini canım çok hoşlar ben farklı tasarımları çok seviyorum banyo setin accaayiip orijinalmiş internetten mi almıştın kuzucum

Kuzum çok güzel bunlar bayıldım rabbim huzurla aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah beyaz gri cizgili saklama kaplarını nerden aldın acaba beniim bulabilecegim bir markaysa çok isterim çok begendim böyle birşey arıyordum bende

çokk teşekkür ederimm canımm
2 gün önce burdan aldım canım banyo takımını bayılarak aldım üstelikk

çookk saolll canımm amin inşallah
saklama kaplarını da burdan yani memleketten aldımm nehirnilcimm

diloşş hemsehrimmmm :)

aşkla kullanırsın ınsallahh

çokk saoll gülçinimmm
aminn inşallahhh :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…