- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Tskler, sanada basarilar diliyorum.Merhaba arkadaşlar bu gruptan ayrılıyorum . Başka yerden devam edicem . Herkese kolay gelsin umarım herkes hedefine ulaşır başarılar arkadaşlar herşey için tşkür ederim
Hayırlısı olsun umarım sende hedefine ulaşırsın teşekkürler.Merhaba arkadaşlar bu gruptan ayrılıyorum . Başka yerden devam edicem . Herkese kolay gelsin umarım herkes hedefine ulaşır başarılar arkadaşlar herşey için tşkür ederim
Hayırlı geceler dün eşim evdeydi küçük oğlus 2 de uyudu yorgunluktan uyuya kalmisim bugünde tatil digerleride evde bir türlü giremedim canim.Tskler, sanada basarilar diliyorum.
Diger arkadaslar nerelerdesiniz?
Hoşgeldin kac kilosun hedefin kac yarın tartı günü müz bu arada.Bende zayıflamaya çalışıyorum üç gündür başladım aranızda yeniyim hadi hayırlısı bakalım .
Evet tartı günü:
Hoşbuldum. 60.5 kiloyum hedef 50 kilo olmak . Çok güçlü bi iradem yok zorlanıyorum fazla. Ama yılmadan YoladevamHoşgeldin kac kilosun hedefin kac yarın tartı günü müz bu arada.
Toparlarsın merak etme bendede fark yok bu hafta hepimiz siki tutmaliyizEvet tartı günü:( bu hafta annemlerin yanındaydım çok dikkat edemedim yarın son günüm 1 Eylül den itibaren tam gaz devam
Birlikte motive oluruz insallah her gün yediklerini atmaya çalış canim.Hoşbuldum. 60.5 kiloyum hedef 50 kilo olmak . Çok güçlü bi iradem yok zorlanıyorum fazla. Ama yılmadan Yoladevam
Afiyet olsun hafif yemissin.Bugun kahvaltıda bir dilim peynir 8tane zeytin 3ceviz domates salatalık seversin çay içtim. Öğlen yoğurt çorbası salata.
Bu kadar sıkma canını evde değildin başka yerde diyet yapmak zor yada misafir gelince sen yemezsen gelende yemek istemiyor olmuyor yani. Ikimizde aynıyiz 100 gr farkla:)) bu hafta sıkı birKızlar tartı 67.3:( yarın Eylül ayı ile birlikte daha sıkı başlayalım yavaş yavaş kilolar gitain
Ahh içimden neler yemek geliyo da :)Afiyet olsun hafif yemissin.
Karbonhidrat fazla ve yesillik az olmus sankiBugünkü menüm
Sabah ac bir bardak ılık sirkeli su
kahvalti 12:00
yarim katmer ,kasar peyniri 2 dilim ,yesil biber, sekersiz cay.
ARA bir avuç leblebi
yesil çay
19:30
3 dilim firin makarna
10 sarma
2 dilim kek
şekersiz çay
biraz fazla oldu ama cok yorgundum çokta ac aksam yemeği oldu artık yesil çay içerim bol da su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?