Hedef 10 kg(Yarışmak isteyen gelsin)

İyi akşamlar bugünkü menü paylaşımını yapıyorum
Kahvaltı
Yarım ekmek arası peynir ve domates(ekmek arası yemeyi çok severim)
Ara
Bir avuç fındık 1 tane çikolatalı gofret
Ara
7 tane taze incir
Akşam
2 dilim fırın makarna yanında acı biber turşusu
Ara
Bir avuç findik

merhaba ,hala devam ediyor musunuz.katilmak isterim ama gec mi kaldım acaba :) 65.8 kilo ama fazla oynak 66.6 ya 1 günde cikabiliyorum:) boy 1.63
Tabi katılabilirsin canim günlük menü paylaşımı ve cuma tartını atarsin motive olup veririz insallah kilocuklari:))

Afiyet olsun canim valla biz senle biraz zor kilo vericez sen yarim ekmekler ben tatlılar

Yoğunluktan giremedim bayanlar kusura bakmayın
Bugünkü menüm
saat12 civarı
omlet,3 dilim peynir ,domates sos birkaç corba kaşığı ve 4 dilim çavdar ekmegi,bal kaymak,5zeytin,sekersiz cay.
ARA yesil çay
türk kahvesi sekersiz,kuru üzüm bir avuc
ARA bir kâse müsli
Akşam 20;00
1bucuk kir pidesi ,sekersiz limonlu cay
daha yemem insallah yeşil çay da içerim .

Canım bence sen benden iyi gidiyorsun bu hafta kilo vereceksin gibi tahmin ediyorum

Bende sözde diyet menü paylaşımını yapayım bari::)))
Kahvaltı
Yarım ekmek peynir domates:((
Yeşil zeytin 3 tane
Siyah zeytin 4 tane
Ara
1 tane luppo
Öğlen 7 adet incir
1 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
Akşam20:00
2 fırın makarna
1 kase kaymaklı yoğurtdomates salat
2 salkım çekirdeksiz beyaz uzum

Sabah biraz agir olmus ama aksam hafif tutmuşsun öneml i olan aksam yememek bende onu becerebilsem dondurma yedim biraz leblebi yarim pide daha

Canım bence sen benden iyi gidiyorsun bu hafta kilo vereceksin gibi tahmin ediyorum
Yok canim veremiyorum ve saskinim sadece akşamları kessem rahat verirdim noluyor anlamıyorum şu kan tahlilini bir yaptirsam icim rahatlıcak d vitamini eksikligindede zor veriliyor muş.

Günaydın arkadaşlar yarın tartı günü bugün dikkatli olalım eksi gormezsek motivasyonumuz düşecek

Yeni katılan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorz
Bugün

Sabah: sütlü kahve, 1 dilim keten tohumlu ekmek, çok az tereyağı ile, 1 havuç
ara: bol su
öğlen: doyurucu ama ebatı küçük salata (marul, salatalık, Domates, Zeytin, az beyaz peynir çok az french sos ile)
ara: bol su

birazdan isten cikicam

akşam: Tarhana çorbası olur mu ne dersiniz? yada yogurt ?

Bence çok iyi maşallah diyelim galiba bize örnek olacaksın akşam ne yedin bilmiyorum ama tarhana çorbasını ben tercih ederdim::))

Kahvaltı
2 dilim ekmek
9 tane yeşil zeytin
Öğlen
3 lahmacun( çok açıkmistim çok da severim:
Akşam
Yarım süt mısır çeyrek simit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…