- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Canim adet onu bende 67.3 um hala normal yani şişlik olması fazlada yememissin hareketde var erimiştir o dürümler.Merhaba kizlar, dün ugrayamadim cok yogundum, sabah tartilmayi unutmusum acele evden cikinca. Dün sabah bir salatalik yedim bir kupa yesil cay ictim,
Aksam bir dürüm salatali
Bayagi yogundum yeterince hreket yaptim. Spora zaman bulamadim.
Bugun sabah tartildim 66.1 reglime birkac gün kaldi normal sayiyorum.
Simdilik bu kadar.
Haftada birde tartilabiliriz , ben hergün tartilmaya devam ama cuma günleri size bildiririm kilomu :)
Haftada bir daha heyecanlı olacak sankiKızlar cuma tartı günü bana da uyar bakalım kimler ne kadar kilo kaybedecek::))
Insallah :))İşallsh bana misafir gelmese bende gitmesem böyle devamişallah
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyilesirsiniz inşallah bence de haftada bir tartilma daha heyecanlı olacak:)))Kizlar dünkü migde bulantı min sebebi belli oldu boğazlarım sis bugün 1e kadar yattım buyukle kucuk oğlanda hastalandı bir geldimi hepimiz hastayiz:))
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versinKizlar dünkü migde bulantı min sebebi belli oldu boğazlarım sis bugün 1e kadar yattım buyukle kucuk oğlanda hastalandı bir geldimi hepimiz hastayiz:))
Cnm benim başlangıç 60kilo sen dün yazdığımı yazmışsınKizlar ilk mesajda son kilolarınızı baz aldim hedefte hatırladığım kadarıyla yazdım yanlışım varsa düzeltin.
Cnm saat 21:30 sen Hale’n yemişsin erken saatte yemek işini bitir. Sabahları kepek ekmeği denesen cnm daha az tüketiliyor . Yada erken saatte yemeyi dene böyle olursan geç kilo verirsin . Hafif olabilir ama o saate kalma bence cnmSabah kahvaltı öncesi 1 salkım üzüm yarım şeftali
Saat 10:30 2 dilim ekmek
5 siyah zeytin
7-8 dilim otlu peynir
3 çay kaşığı tahin pekmez
2 çay kaşığı tereyağ
2 dilim ekmekle fırında pizza
12:00 orta kahve
Saat 14:00 5 ceviz 10 tane kuru üzüm
Saat 16:30
1 tabak taze fasulye
1 tabak salçalı bulgur pilavı2 kase cacık1 dilim beyaz ekmek
Saat 18:00 orta şekerli kahve yanında lokum
Saat 20:00 2 dilim kavun
Saat 21:30 8-9 taze tuzlu cizi
1 tane kakaolu biskrem
Fındıklı köme
2 tane mısır pirinç patlagi
Bol kalorili bir gün daha geride kaldı:(
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyilesirsiniz inşallah bence de haftada bir tartilma daha heyecanlı olacak:)))
Çok sağolun kızlar ballı süt ictim corba filan yaptim bol limonlu acılı doğal yollarla iyilesirz insallah.
Geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin
Afiyet olsun canim biraz fazla kaçmış ama cok erken yemissin sporda yapmissin telafi etmissindir .Merhaba arkadaşlar
Saat 11:30
3 tane patates mücveri
1 bardak çay şekerli
Çeyrek çörek
Çeyrek peynir
Kavurma 3 yemek kaşığı
Üzüm 10 tane 2 tane içli köfte
Saat 12:30
Kahve
3 tane ev baklavası
Bir kase Maraş dondurması
Saat 4;00
Kahve
2 baklava 2 yemek kaşığı Maraş dondurması
1 bardak fanta kocaman bardak
Yarım saat yürüyüş ve yarım saat spor
100 ip atladım başka bişey yemem herhalde biraz dinleneyim yine spor yapıcam ve bol bol su içiçem. Yoğurt kürü yapıcam
Pulbiber limon ve yoğurt
Not bu gün maşallah misafir doluydu bu kadarla kurtardım kendimierken yazayım dedim akşam yevmiyeyim diye. Kahve midemi bulandırdı bu gün ya
Afiyet olsun canim kolaya dikkat et cok kilo aldırıyor.19:00 1 dilim daha yedik beşamal soslu tavuktan
Yanindada 1 bardak kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?