- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
- 108
- Konu Sahibi yagmur7968
-
Evet yapılınca yeniyor ama iradeli olmayı öğrenmeliyim diyorum
Zor uyması cnm kolay gelsin sanaAz sonra eşimle dışarı cikicaz bir sey yemeyi dusunmuyorm bakalim evdeki hesap çarşıya uyucakmi:))
Trileceyi bitirdim kizlar son iki dilim içim rahatladı bitinceCocuklar yine istiyor ama adetim bitmeden yapmayı dusunmuyorum sizde benim gibimusiniz adet onu iki katı yiyorum .
Canim erken yemen iyi olmus sporda yapmissin yarın eksi görürsün insallahAynen bende öyleyim bugün canim bir cikolata cekti ki sorma gitsin. Findikli biter cikolata aldim. Bide pizza yedim. Ama saat 16 gibi yedim o yüzden rahatim. 35 dakika ebru salli pilates yaptim bide 10.000 adimi tamamlamak adina birazdan yürüyüse cikcam.
Afiyet olsun canim.Merhaba! Arkadaşlar yememek için erken paylaşıcam yediklerimi
Sabah 9;00
Süt
Saat 11:30
Kavurma yumurtalı 2 kaşık 1 tane kepek ekmeği bir parça peynir
1 salkım yeşil üzüm
Saat 1:30
Kahve şade
Yanında 5 dilim ev baklavası
Bir avuç çekirdek
Saat 4:30
1 yemek kaşığı yoğurtlu mantı
4 tane içli köfte
5 tane badem
Bol bol su ve spor yapıcam
Akşam yatmaya Yakın 3 kaşığı yoğurt 1 kaşık pul biber yarım limon karışımı yerim yağları yakmada iyi diye biliyorum neyse artık spor yapayım hemen
Gitmektrn vazgectim canim:)))Zor uyması cnm kolay gelsin sana
Menun çokta vahim değil aksam hafif yemissin canim sabahkiler erimiştir bile:)Merhaba kızlar bugün yine yeniden 67.1
Bugün sabah kahvaltı
Çeyrek ekmek:((
Yarım simit:(
4 dilim otlu peynir
Tahin pekmez
5-6 zeytin
Domates salatalık
Ara orta türk kahvesi
16:00 1tabak kavurma
1 tabak şehriyeli pirinç pilavı
1 kase cacik
17:00 2 dilim baklava
20:30 karpuz
21:00
3 ceviz
6-7 kuru üzüm cay
İnşallah canım bayram ve tatil bitince biraz daha dikkat ederiz ::)).
Menun çokta vahim değil aksam hafif yemissin canim sabahkiler erimiştir bile:)
Bir buçuk aylık bir program olsun bakalim kim ne kadar verebilicek :))İnşallah canım bayram ve tatil bitince biraz daha dikkat ederiz ::))
Adetliyken kilo alınır yani şişkinlik adet sonrasi biter ::))Akşam 9:00
Ceviz 1 tane yedim
Yoğurt limon pul biber karışımı yedim yarım saatte spor yaptım . Arkadaşlar bişey sorcam adetliyken kilo verilirmi yoksa kilo alınırmı . Yani vücûd şişkin mi olur
Bu gün adet oldum kendimi kilo Almış gibi hissediyorum
İşallah öyle olur cnmAdetliyken kilo alınır yani şişkinlik adet sonrasi biter ::))
Bir hafta uzun geliyor bana ama böyle hergun tartılmak benide yordu açıkçası ben tamam derimTartılmayı haftalık yapsk olur mu ? Böyle çok strese giriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?