Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Ara öğün elma yedim, hem de tatlı isteğimi bastırıyorum böylece

Geldim canım burdayım bebek uyuyunca bende geri kalan mekikletimi çektim bugün 1mil leslie 120 twist 300 mekik ile bugünlük sporumu bitirdim.sen ne yaptın canım spor yapabildinmi bugün
Yaptm canmcm 600 mekik 1 saat yryus birazdan da oryantal yapimde havam degssn h kilolar gtsn

Ben de ancak geldim işten geç çıktım yine. Akşam yemeğinde balık yedim üç küçük parça ve hala spora başlamadım

Geçmiş olsun canım sıkma canını hipotroid o kadar çok kişide var ki çok ciddi bir rahatsızlık değil neyse ki bende 17 yaşında öğrenmiştim troid hastası olduğumu

Akşam yemeğine misafirliğe geldim o yüzden biraz gecikti 19.30da yiyebildim

2 yk kuru fasulye
2 yk pilav
Ekmek yok

Dua edin çok güzel ikramlıklar yapmamış olsunlar

Geçmiş olsun canım sıkma canını hipotroid o kadar çok kişide var ki çok ciddi bir rahatsızlık değil neyse ki bende 17 yaşında öğrenmiştim troid hastası olduğumu
Çok iyi insanlarsınız sağolun
Size de geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun. Beslenmeme ve aktiviteme artık daha çok dikkat etmem gerekiyo demek ki. Lise dönemimden beri kilo verip tekrar alma nedenimi şimdi bulmuş oldum

1 kurabiye 1 tatlı yedim küçük
Ama bu gün öğünlerimi az tuttuğum için 1172 kaloriyle kapatıyorum bu günü

Arkadaşlar hangi şehirlerdensiniz hep Kilo konuştuk valla şiştim o değil verdiğim 3_4 kiloyu da Geri alacam bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…