Geldim canım burdayım bebek uyuyunca bende geri kalan mekikletimi çektim bugün 1mil leslie 120 twist 300 mekik ile bugünlük sporumu bitirdim.sen ne yaptın canım spor yapabildinmi bugünAyy hpinz kybldnz :) nerdesnz
Yaptm canmcm 600 mekik 1 saat yryus birazdan da oryantal yapimde havam degssn h kilolar gtsnGeldim canım burdayım bebek uyuyunca bende geri kalan mekikletimi çektim bugün 1mil leslie 120 twist 300 mekik ile bugünlük sporumu bitirdim.sen ne yaptın canım spor yapabildinmi bugün
Geçmiş olsun canım sıkma canını hipotroid o kadar çok kişide var ki çok ciddi bir rahatsızlık değil neyse ki bende 17 yaşında öğrenmiştim troid hastası olduğumuBen de öğünlerimi bitiremiyorum. Buraya ilk geldiğim gün öğünlerim az diye şikayet ediyordum şimdi meyve öğünümü bile bitiremez oldum 11 günde bu fark beni mutlu ediyo. Ama bugün insülin direncimin ve hipotiroidimin olduğunu öğrendim moralim bozuldu. Yaşlı teyzeler gibi 1 poşet ilacım var halbuki 19 yaşındayım
Çok iyi insanlarsınız sağolunGeçmiş olsun canım sıkma canını hipotroid o kadar çok kişide var ki çok ciddi bir rahatsızlık değil neyse ki bende 17 yaşında öğrenmiştim troid hastası olduğumu
Haha aman sakın :) İzmir benArkadaşlar hangi şehirlerdensiniz hep Kilo konuştuk valla şiştim o değil verdiğim 3_4 kiloyu da Geri alacam bu yüzden
Arkadaşlar hangi şehirlerdensiniz hep Kilo konuştuk valla şiştim o değil verdiğim 3_4 kiloyu da Geri alacam bu yüzden
İzmir'i aşığıyım Büşra ilerleyen yıllarda oraya yerleşmeyi planlıyoruz kısmet olursa :)Haha aman sakın :) İzmir ben
Helal olsun.300 ü çekene kadar ben bittim sana alkışlıyorumYaptm canmcm 600 mekik 1 saat yryus birazdan da oryantal yapimde havam degssn h kilolar gtsn
Güzel bir şehir pişman olmazsınız :))İzmir'i aşığıyım Büşra ilerleyen yıllarda oraya yerleşmeyi planlıyoruz kısmet olursa :)
Aynen canmcimHem zaten daha bir hafta olmamış ki senin diyetin başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?