Kesinlikle süper bir şeey :) yarın 2 yapmayı planlıyorum :)Bir bayanın evde yapabileceği en güzel sporlardan sanırım. Ben de 1 hafta önce keşfettim acayip memnunum. Hele 4 mile yapınca bayağı ter atılıyo yarın daha da arttırırsınız inşallah müfakatını alacağız
Evet öyle :)Yarın tartıldıktan sonra 1 hafta önceki ve yarın ki kilomuzu birlikte yazacagız degilmi hem aradaki farkı görmek için,
Evde kuru kayısı vardı ben de son meyve öğünümü sizin önerinizle 3-4 tane kuru kayısı ile kapatıyorum. Gerçekten bastırdı çok sağolunKuru incir kuru kayısıda çok güzel oluyor çikolata yemiş gibi hissediyorum ben
Evet yavaş yavaş arttırarak yapmak gerekiyormuş. 2 haftada gözle görülür sonuç alanlar bile varmış ben de umutluyum leslie denKesinlikle süper bir şeey :) yarın 2 yapmayı planlıyorum :)
Sadece 1 tanesinde bile terledim çok ve cidden sürekli harelet halinde olmak çok iyi :) ayrıca kadın da çok tatlı ve eğlenceli sunuyor :)Evet yavaş yavaş arttırarak yapmak gerekiyormuş. 2 haftada gözle görülür sonuç alanlar bile varmış ben de umutluyum leslie den
Artık yürüyüş yapmak için dışarı çıkmak şart değil :) Aktif bir sporumuz oldu denemeyen herkes denesin bence. Eğlenceli ve sıkmıyorSadece 1 tanesinde bile terledim çok ve cidden sürekli harelet halinde olmak çok iyi :) ayrıca kadın da çok tatlı ve eğlenceli sunuyor :)
Nerden izliyorsunuz leslie yi bende yarın yapayımArtık yürüyüş yapmak için dışarı çıkmak şart değil :) Aktif bir sporumuz oldu denemeyen herkes denesin bence. Eğlenceli ve sıkmıyor
Youtubed direkt çıkıyor :)Nerden izliyorsunuz leslie yi bende yarın yapayım
Tamam canım yarın bakayım sagolYoutubed direkt çıkıyor :)
Rica ederim :)Tamam canım yarın bakayım sagol
SüpersinGünaydııııınn kızlaarrrr bildirimimi yapıyorum
Boy:1.70
Başlangıç kilosu:84
Geçen Süre:3 hafta
Güncel kilo:79.9
Fark: -4.1
Tebrikleerr şahaneGünaydın kızlar ilk kilo tartımı benden galiba geçen hafta 78.9 ile başladım bugün 77.5 1 kilo 400 gram gitmiş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?