Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

1 muz
1 havuç
1 küçük kase domates çorbası
Ekmek yok

Bugün öğünlerim birbirine girdi şu an hangi öğün yerine geçiyor bu bilmiyorum

Herkese iyi akşamlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz diyoruz
Büşra hakkaten bugün herkes kaybolmuş lokumcukla şelale biraz durgun bugünlerde benim de çok yoğun bir gündü daha yeni geldim yemek yapıp yedik yorgunum ve yoğunum ama azimliyim mutluyum keyfim yerinde biraz dinleneyim yürüyüşümü de yaparım. Spor yapmadan 6500 adımı tamamladım bile

Akşam yemeğim mantıydı :/

Bugün az yemişim 782 kaloriyle kapatıyorum, belki 1 saat sonra 1 elma yerim.

Bugün ben de 7000 adım atmışım yürüyüş iyi ancak biraz şişkinlik hissediyorum adet dönemim yaklaşıyor onunla ilgili olabilir mi?

Slm arkadaşlar işten geldim yemekte duştu derken Anca oturabildim bugün bütün öğünler iyiydi ama akşam ıspanak yemeğini ölçüden biraz fazla Yedim Ekmek yoktu ama sanki şiştim ve pişmanım allahtan yemek ıspanak yemeğiydi ya bide hamur işi olaydı halim nice olurdu

Kızlar maden suyunun nasıl bir etkisi var bilen var mı?

Akşam menümüz aynıymış Eda ve seninle aynı şeyi hissettim çok yemişim gibi ama sebze o hiç bişeycik olmaz

Günaydıııın sevgili günlük arkadaşlarım bugün güne bir kase k flakes ile başladım. Hafifim hafifsin hafif ! reklamı geldi aklıma evet hafifiz galiba , kilo bildirim günümüz yarın heyecanlıyım her zamanki gibi

Günaydınnn
Kahvaltıdan önce 20 dakika yürüyüş yaptım

Kahvaltım:
Omlet ve 1 kk peynir
Ekmek yok

Ara öğün
Bir avuç leblebi

1 saattir çarşıda dolanıyorum o da yürüyüş sayılır mıı?
Ancak anneanne zoruyla az önce pide yedim o yüzden eve gidip leslie yapıcam

Kilo bildirimimi yapıyorum
Boy:170
Başlangıç kilosu:84
Geçen süre: 3 hafta
Güncel kilo :79.1
Fark:-4.9
Geçen hafta yanlış hesaplamışım süreyi 29 ocakta başlamıştım bu hafta 3. hafta doldu.
Geçen haftaya göre 800 gr gitmiş ama reglimin 4. Günü biraz ödem de vardır sanırım.yine de sonuçtan memnunum

Canım süpersin harika ilerleme göstermişsin tebrik ederim :) ben de yazacağım birazdan

Boy: 1.65
Başlangıç kilosu: 98
Geçen süre: 2 hafta
Güncel kilo: 93.2
Fark: -4.8

Azmimin karşılıksız kalmadığını görmek bana daha da güç verdi, çok memnunum

Şöyle bir durum var dün hassas tartı aldım onda 93.2 geliyorum. Eski tartmda 94 buçuk gözüküyor. Yani bunca zaman 1-2 kilo oynamış olabilir tartı yüzünden :/

Kahvaltıda omlet ve 1 kk peynir yedim
Ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…