Akşam menümüz aynıymış Eda ve seninle aynı şeyi hissettim çok yemişim gibi ama sebze o hiç bişeycik olmazSlm arkadaşlar işten geldim yemekte duştu derken Anca oturabildim bugün bütün öğünler iyiydi ama akşam ıspanak yemeğini ölçüden biraz fazla Yedim Ekmek yoktu ama sanki şiştim ve pişmanım allahtan yemek ıspanak yemeğiydi ya bide hamur işi olaydı halim nice olurdu
Mineralli su olması dolayısıyla sağlığa olumlu etki yapıyordur muhtemelen, alkali olabilir ama pek bilgi sahibi değilim açıkçasıKızlar maden suyunun nasıl bir etkisi var bilen var mı?
Tabiki sayılır maksat hareket olsun , anneanne için yenir allah başından eksik etmesin1 saattir çarşıda dolanıyorum o da yürüyüş sayılır mıı?
Ancak anneanne zoruyla az önce pide yedim o yüzden eve gidip leslie yapıcam
Nerelerdesin tatlım görünmüyorsun bu aralarAyyy skur gelebildim:)
Sağol canım benim amin :))Tabiki sayılır maksat hareket olsun , anneanne için yenir allah başından eksik etmesin
Canım süpersin harika ilerleme göstermişsin tebrik ederim :) ben de yazacağım birazdanKilo bildirimimi yapıyorum
Boy:170
Başlangıç kilosu:84
Geçen süre: 3 hafta
Güncel kilo :79.1
Fark:-4.9
Geçen hafta yanlış hesaplamışım süreyi 29 ocakta başlamıştım bu hafta 3. hafta doldu.
Geçen haftaya göre 800 gr gitmiş ama reglimin 4. Günü biraz ödem de vardır sanırım.yine de sonuçtan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?