Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Tatil bitti okul başlıyor sanırım bu günün tadını çıkar o zaman gidince zaten bulamazsın o yemekleri
Evet canım haklısın bugünlük böyle olsun zaten öğrenci evine dönünce aç yaşayacağım

Bu arada şelale kayıplarda en son keyfi yoktu ama...
Evet ben de merak ediyorum bu ara kimse yok :/

3 mile leslie + 75 mekik + 25 kelebek

Bugün harika bir diyet kurabiye yaptım dukan diyeti tarzı, yulaf kepeği ,kuru meyve , kuruyemişlerle ilgilenen olursa tarifi vereyim. Ben çok sevdim tam ara öğünde kahvenin yanına atıştırmalık

Bugün harika bir diyet kurabiye yaptım dukan diyeti tarzı, yulaf kepeği ,kuru meyve , kuruyemişlerle ilgilenen olursa tarifi vereyim. Ben çok sevdim tam ara öğünde kahvenin yanına atıştırmalık
Benim öğrenci evimde fırın yok ne yazık ki :/ ama iyi oluyor hem fazla kalori almıyorsun hem de kısıtlanmamış hissediyorsun kendini :)

Akşam yemeğinde kaç kalori aldığımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim

Ama 20 dakika tempolu yürüyüş yaptım yemek sonrası

Slm kızlar benim içinde Hareketli bigün dü ama biraz kaçamak yaptım öğlen sıpagetti akşama bir dilim ıspanaklı Börek Yedim bugünde benim günüm olsun napalım

Slm kızlar benim içinde Hareketli bigün dü ama biraz kaçamak yaptım öğlen sıpagetti akşama bir dilim ıspanaklı Börek Yedim bugünde benim günüm olsun napalım
Arada lazım onlar da canım iyi yapmışsın

Akşam yemeğinde güveç vardı ve 4 yk bulgur pilavı.
Bugün 1250 cal civarı aldım ama hareket sıfır, evden çıkamadım hiç

1450 ile kapattım bu günü, ama başıma gelecekleri bildiğim için bugün toplam 3 mile leslie, 75 mekik, 25 kelebek, 20 dakika yürüyüş yaptım

2.5 litre su ve1046 kalori ile bugünü kapattım. Büşra kalori miktarın kaçamak yapmana rağmen çok değil hem de sporunla dengelemişsin bence sorun olmaz. Hala depresif ruh halindeyim inşallah çabucak geçer. Şelale hanım da bunalımdayım diyordu ortada yok nerelerde acaba

Ben de öyle düşündüm canım :) sen de çok iyisin bence ruh halin hemmen yerine gelmeliii çünkü çok güzel ilerliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…