Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kahvaltım
Orta boy omlet
1 kk peynir
Ekmek yok

Ara öğün
yarım elma

Öğle yemeği
2 dilim kek

Kızlar merhabalarr :) Diyetisyen randevumda anladım ki tartım bozukmuş. 85.2 çıktım. Yani 4.4 kg vermişim. Akşam eve gittiğimde yeni listemi sizlerle paylaşırım

Kızlar merhabalarr :) Diyetisyen randevumda anladım ki tartım bozukmuş. 85.2 çıktım. Yani 4.4 kg vermişim. Akşam eve gittiğimde yeni listemi sizlerle paylaşırım
tebrikler canım çok iyi ilerliyoruz hepbirlikte :)

sabah kahvaltıda yemedim ekmek, akşam yemeğinde de yemiyorum zaten o yüzden küçük bir kaçamak olarak sayabiilirim bunu :)
birkaç güne okul için gideceğim de şimdi ailemin yanındayım ben gidicem diye maşallah annem sürekli bi rşeyler yapıyor yemeyince de üzülüyor

Canım ya aynen benim durum ailemin yanına gidince benim de öyle oluyor

Akşam yemeği
1 porsiyon az yağda yapılmış yoğurtlu makarna

Ya çok sessiziz bu ara böyle tadı çıkmıyor ki
Haklısın valla sanki sayımız azaldı değil mi? Ben de iş yoğunluğu var biraz akşamüstü ancak vakit bulabiliyorum

Ara öğün olarak süt içtim ben

1 mile leslie + 75 mekik + 25 kelebek yaptım

Yeni diyet listem
Kahvaltı (07:00)
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir
Çeri domates Haftada 1 gün 1 yumurta
Şekersiz çay/ıhlamur (çubuk tarçınlı olacak!)

Ara (10:00)
3 kuru kayısı
1 ceviz

Öğle yemeği (12:00)
1 kase çorba
Az yağlı salata (Limon yok!)

Ara (14:30)
Yarım gofret

Ara (16:00)
1 porsiyon meyve

Akşam yemeği (19:00)
6 kaşık et/tavuk/mantar sote
Yarım kase kaymaksız yoğurt
Az yağlı salata (Limon yok!)

Ara (21:00)
1 bardak süt (1 çay kaşığı toz tarçın ile)

Azmine hayranım benim pilim bitti ,bugün çok yorgunum yürüyüş yapamıyorum. Gün içinde 9.500 adım atmışım zaten
Sağol canım benim sen de sürekli hareket halindesin anladığım kadarıyla önemli olan da o zaten :)
Akşam yemeğinde
1 yk pilav
Bir porsiyon az yağda ızgara et
Salata yedim

Bugün 865 kalori aldım çünkü birazdan güllaç yiycem kaçamağım o olsun

Günaydın iyi haftasonları kızlar ben güne haftasonu kahvaltısıyla başladım menemen ,peynir zeytin ,bir dilim hindi füme , bir de azıcık kaçamak tahin helvası.
Öğle yemeği ile birleşen bir kahvaltı oldu bu

Günaydınlarrr

Kahvaltım
1 kk peynir
1.5 dilim ekmek
2 kiraz domates
1 yumurta

Bugün benim için zor bir gün olacak evde son günüm ve annem ne bulursa yediriyor Kaçamak günümü bugün seçebilirim o yüzden. Ama birazdan 3 mile leslie yapacağım kaçamak gününü de çok abartmamak lazım :)
Bu ara suyu az içiyorum canım hiç istemiyor zorluyorum kendimi :/

Tatil bitti okul başlıyor sanırım bu günün tadını çıkar o zaman gidince zaten bulamazsın o yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…