Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Günaydın kızlar valla haftasonu olduğu için güzel bir kahvaltı yaptım öğleni 4 mandalina bir dilim kekle geçirdim akşamda hafif ve ekmeksiz bir şeyler yicem

Kızlar son günlerde seda akgül çok konuşuluyor 6 ayda 25 kilo vermiş ben de onun resimlerine baktım çok imrendim darısı başımıza

Eklentiler

• IMG_20160227_150947_428.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
  • 56d037fdc03c0e6dd8f70d37.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 45
Bugünü 1016 kalori ile kapattım :) Dün kendimi tutamayıp 1 lokma börek yedim pişman oldum sonradan

Kızlar son günlerde seda akgül çok konuşuluyor 6 ayda 25 kilo vermiş ben de onun resimlerine baktım çok imrendim darısı başımıza
Ben çok severim Seda Akgül ü ama özellikle sabah haberleri sunduğu zamanları :) şaşkınım ben de çok beğeniyorum şimdiki halini darısı bize. Bunların hepsi motivasyon

Nasıl yaptı acaba :/

Ay yarın kaçamak günüm çok heyecanlıyım

Kimse girmedimi bugün foruma yaaa kızlar bir sohbet ettiğim burası vardı buraya da gelmiyorsunuz haftaiçi çalışan arkadaşlar yorgun oluyor girmiyor haftasonu da bir sebep çıkıyor demekki yine girmiyor kimse böyle olunca hevesim kaçıyor neyse iyi geceler

Günaydın kızlar nasılsınız ? Hafta sonu biraz yoğun geçti hava şahaneydi biraz temizlik yaptım cam kapı hiç fırsat bulamadım şelale nasılsın , sıkılmışsın sen

Slm Ben neden bilmiyorum ama astım biraz bugün bi tartıldım şok verirken gr gr veriyorum alırken kilo kilo alıyorum bugün tekrardan başladım

Kızlar merhaba dün kaçamak günüm olduğu için size ne yediğimi yazmak istemedim canınız çekmesin diye. Bugün de okuldan anca fırsat bulabildim
Sabah 20 dakika yürüyüş yaptım
Kahvaltıda poğaça yemek zorunda kaldım okula geç kalınca kahvaltı hazırlayamadım
Ama gün içinde sürekli hareket ettim şimdiden 13bin adım atmışım bile
Öğle yemeği yerine 5 adet burçak bisküvi yedim
Ara öğün yarım bardak light süt ve yarım kuruincir

Sevgili diyettaşlarım. Gözüm aydın yine depresyona girdim.. Birine aşık oldum ve yemeden içmeden kesildim bi lokma yiyesim gelmiyor haliyle metabolizmam da yavaşladı kabızlık baş gösterdi. Bununla birlikte ne düzenli öğün-ara öğün yiyebiliyorum ne de canım istiyo. Mide bulantısı da ekstrası. Bana önerisi olan var mı?

O duyguyu hiç bilemiyorum lokumcum hiç yemeden içmeden kesilmeli bi depresyon anım olmadı ben yerim genelde Biraz vücudunu akışına bırak çok zorlama derim ben miden bulanıyorsa yemeye çalışma

Sanırım aklını farklı şeylerle oyalaman gerekiyor. Hava mükemmel çık biraz yürü hem iyi gelir hem de spor olur :)

Sabah 20 dakika yürüyüş yaptım

Kahvaltım
1 bardak süt

Ara öğün
1 salatalık

Öğle yemeği
1 dilim tam buğday ekmek
2 kiraz domates
1kk peynir

Kızlar size güzel bir tarifim var tatlı krizleriniz için dukan çikolata , ben yaptım yedim tabi gerçek çikolata gibi olmuyor ama tatlı isteğini gideriyor

Eklentiler

• image.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 37
Şu tariften yaptım

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
Bende Sabah aç karnına sade kahve içip yaklaşık 3 km yürüyüp otobüse öyle bilmiyorum ama 2 kilo aldıktan sonra başladık ne fayda neyse zararın neresinden dönersen kardır deyip devam ediyoruz :-(

Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk light peynir
3 kiraz domates

Ara öğün
1 kuru incir

Öğle yemeği
1 elma
1 avuç leblebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…