- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Canım hava soğuksa yürüyüşe çıkma hasta olursan diyeti bırakırsın.soğuk havalarda evde yap egzersizlerini mekik çek karın hareketleri yap ben 20 mekikte terden bitiyorum 50/60 tane mekik çeksemde yürümüş kadar olursun mesela uzanarak bisiklet sürme hareketi yapAynen canım haklısın 1 kilo eksik bile görmek beni motive etti böyle devam edeceğim :) ancak şu an üzerimde bir uyuşukluk var yürüyüşe henüz çıkmadım biri beni zorlayabilir mi
Ben de yürüyemedim biraz üşütmüşüm sanırım mide bulantısı ateş falan fenayım. Öğle yemeği ara öğünleri es geçiyorum bugün yiyemiyorum çünkü ama sen bi Türk kahvesi iç enerjini topla yürüyüşü es geçme tempo tempoAynen canım haklısın 1 kilo eksik bile görmek beni motive etti böyle devam edeceğim :) ancak şu an üzerimde bir uyuşukluk var yürüyüşe henüz çıkmadım biri beni zorlayabilir mi
Ye tabi bence de iyi yapmışsın şelale az yendiğin zaman ilerleyen haftalarda zorlanabilirsinSabah kahvaltısı 2 çarliston biber bir ortaboy domates kibrit kutusu kadar peynir 8 zeytin 1 dilim kepek ekmeği. Eşimin zoruyla 1 dilim ekmeği yedim 1 saat sonra üstüne sodalı ayran içtim ve 1 litre su .aktivite olarak biraz ütü yaptım kızımı uyuttum bende biraz dinlenim mekiklerimi çekeceğim uyanınca.
Hava soğuk ama sıkıca giyinip bi 20 dakikada olsa yürüsem iyi hissedicem sanırım :/ Evdeki egzersizleri de ekleyeceğim bugün itibari ile :)Canım hava soğuksa yürüyüşe çıkma hasta olursan diyeti bırakırsın.soğuk havalarda evde yap egzersizlerini mekik çek karın hareketleri yap ben 20 mekikte terden bitiyorum 50/60 tane mekik çeksemde yürümüş kadar olursun mesela uzanarak bisiklet sürme hareketi yap
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol zencefilli çay içBen de yürüyemedim biraz üşütmüşüm sanırım mide bulantısı ateş falan fenayım. Öğle yemeği ara öğünleri es geçiyorum bugün yiyemiyorum çünkü ama sen bi Türk kahvesi iç enerjini topla yürüyüşü es geçme tempo tempo:)
Sevgili lokumcum çok streslisin sakin ol , unutma ki stres bu işi zorlaştıran en önemli faktörlerden biri. Sen elinden geleni yap ve bence hergün tartılma seni kötü etkiliyor sanırım sadece tartıda daha azını göreceğine odaklan. Sonuçta gidecek o kilolar 20 günde gitmezse 30 günde ama gidecekDiyetisyenin hedefine göre 20 günde 5 kg vermem gerekiyodu henüz 2.6 verebildim korkum var veremeyeceğim o kadar sanırım
1 dilim tam buğday ekmeği yedim diğer öğünlerde ekmek yemicem.çünkü 1 dilim ekmek bile yarıyor bana.öyle kalıyor kilo veremiyorum ekmek yiyinceYe tabi bence de iyi yapmışsın şelale az yendiğin zaman ilerleyen haftalarda zorlanabilirsin
Ben bayağı takıntılı bir insanım. Öyle ki hiç sosyal hayatım yok sanki dışarı çıktığımda herkes bana bakıyormuş beni ayıplıyormuş gibi hissediyorum. Bu nedenle çok takıyorum kafama. Vücudum da fazla dirençli hemen kilo alabilen ama aylarca veremeyen bir insanım. Oldukça umutsuz bir vakayım benSevgili lokumcum çok streslisin sakin ol , unutma ki stres bu işi zorlaştıran en önemli faktörlerden biri. Sen elinden geleni yap ve bence hergün tartılma seni kötü etkiliyor sanırım sadece tartıda daha azını göreceğine odaklan. Sonuçta gidecek o kilolar 20 günde gitmezse 30 günde ama gidecek
Aaa hiç öyle düşünme kimse kimseye bakmıyor , sen sadece birkaç ay sonrasını düşün , düşünsene bir kot üstüne beyaz bir tişört ,spor ayakkabı ile çıkacaksın sokağa hiç bir yerini kapatmaya çalışmadan ve kendini şahane hissedeceksin. O gün bana yazarsın Nasıl hissettiğini ama artık o güne kavuşacağından şüphen olmasın kararlı ol ki gerçekleşsin hedefin. Seni daha kararlı, azimli ve rahat görmek istiyoruzBen bayağı takıntılı bir insanım. Öyle ki hiç sosyal hayatım yok sanki dışarı çıktığımda herkes bana bakıyormuş beni ayıplıyormuş gibi hissediyorum. Bu nedenle çok takıyorum kafama. Vücudum da fazla dirençli hemen kilo alabilen ama aylarca veremeyen bir insanım. Oldukça umutsuz bir vakayım ben
Bence umutsuz vakayım deyip pes etme.Biz kadınlar kafamıza koysak herşeyi yaparız diyet başarı öyküleri bölümüne bak bazen zayıflayıp incecik olanları gördükçe hırsın artar nice bayan 100 kilolardan 60-50 lere inmiş azmi sayesinde istersek bizde yaparız . sakın pes etme hepimiz arkandayız canımBen bayağı takıntılı bir insanım. Öyle ki hiç sosyal hayatım yok sanki dışarı çıktığımda herkes bana bakıyormuş beni ayıplıyormuş gibi hissediyorum. Bu nedenle çok takıyorum kafama. Vücudum da fazla dirençli hemen kilo alabilen ama aylarca veremeyen bir insanım. Oldukça umutsuz bir vakayım ben
Olumsuz düşünmek yok asla bizim silahımız bu olsun, inanırsak başarırız bu kadar basitÇok sağolun burası bana daha da çok destek oluyor hepiniz motivesiniz Allah hedefimize ulaşabilmeyi nasip eder inşallahİnşallah bunun bedeni bana olur mu diye düşünmeden her beğendiğimi deneyebilecek, insanlar bana mı bakıyo diye düşünmeden sosyalleşeceğim yaza :) Biraz da sizin sayenizde olacak hepiniz çok sağolun
İşyerinde diyet yapmak zor canım.hem yoruluyırsun hemde arkadaşlar diyet yaptığını duysa sürekli konuşur diyetisyen gibi öneriler verir ama kendileri yapmaz bende ücretsiz izindeyiim nisan sonu başlayacagım inşallah ozamana kadar zayıflarım.birde ben işyerindeyken 1 litre ayran alırım akşama kadar içerim elma mandalina yerim.sende böyle yapabilirsin sebze yemekleri götür bir saklama kabındaAkşam yemeğim bir kase mercimek çorbası ve üç dört küçük mezgit.
Benim için asıl maraton yarın başlıyor yarın iş başı, hem öğlen yemek taşımam lazım hem akşam gelince yemek ve spor yapmam lazım... Yorucu olacak ama bunu hep yaptım yine yapacağım
İşyerinde diyet yapmak zor canım.hem yoruluyırsun hemde arkadaşlar diyet yaptığını duysa sürekli konuşur diyetisyen gibi öneriler verir ama kendileri yapmaz bende ücretsiz izindeyiim nisan sonu başlayacagım inşallah ozamana kadar zayıflarım.birde ben işyerindeyken 1 litre ayran alırım akşama kadar içerim elma mandalina yerim.sende böyle yapabilirsin sebze yemekleri götür bir saklama kabında[/QUOTE
Okul yoğun oluyor neyse ki çok yemek gelmiyor aklıma ama öğle araları riskli arkadaşlar yemek söylüyorlar vs ama yanımda yemek termosumla yemek taşıyorum genelde :) ama tabiki zor oluyor sabah ekstra bir hazırlık istiyor. Evde diyet spor yapmak daha keyifli ve kolay. Ayran fikrini sevdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?