Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Sabah kahvaltısı 2 çarliston biber bir ortaboy domates kibrit kutusu kadar peynir 8 zeytin 1 dilim kepek ekmeği. Eşimin zoruyla 1 dilim ekmeği yedim 1 saat sonra üstüne sodalı ayran içtim ve 1 litre su .aktivite olarak biraz ütü yaptım kızımı uyuttum bende biraz dinlenim mekiklerimi çekeceğim uyanınca.

Aynen canım haklısın 1 kilo eksik bile görmek beni motive etti böyle devam edeceğim :) ancak şu an üzerimde bir uyuşukluk var yürüyüşe henüz çıkmadım biri beni zorlayabilir mi
Canım hava soğuksa yürüyüşe çıkma hasta olursan diyeti bırakırsın.soğuk havalarda evde yap egzersizlerini mekik çek karın hareketleri yap ben 20 mekikte terden bitiyorum 50/60 tane mekik çeksemde yürümüş kadar olursun mesela uzanarak bisiklet sürme hareketi yap

Aynen canım haklısın 1 kilo eksik bile görmek beni motive etti böyle devam edeceğim :) ancak şu an üzerimde bir uyuşukluk var yürüyüşe henüz çıkmadım biri beni zorlayabilir mi
Ben de yürüyemedim biraz üşütmüşüm sanırım mide bulantısı ateş falan fenayım. Öğle yemeği ara öğünleri es geçiyorum bugün yiyemiyorum çünkü ama sen bi Türk kahvesi iç enerjini topla yürüyüşü es geçme tempo tempo :)

Ye tabi bence de iyi yapmışsın şelale az yendiğin zaman ilerleyen haftalarda zorlanabilirsin

Hava soğuk ama sıkıca giyinip bi 20 dakikada olsa yürüsem iyi hissedicem sanırım :/ Evdeki egzersizleri de ekleyeceğim bugün itibari ile :)
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol zencefilli çay iç aynen es geçmemeliyim çıkıyorum şu an hazırlanıp

Diyetisyenin hedefine göre 20 günde 5 kg vermem gerekiyodu henüz 2.6 verebildim korkum var veremeyeceğim o kadar sanırım

Diyetisyenin hedefine göre 20 günde 5 kg vermem gerekiyodu henüz 2.6 verebildim korkum var veremeyeceğim o kadar sanırım
Sevgili lokumcum çok streslisin sakin ol , unutma ki stres bu işi zorlaştıran en önemli faktörlerden biri. Sen elinden geleni yap ve bence hergün tartılma seni kötü etkiliyor sanırım sadece tartıda daha azını göreceğine odaklan. Sonuçta gidecek o kilolar 20 günde gitmezse 30 günde ama gidecek

Ye tabi bence de iyi yapmışsın şelale az yendiğin zaman ilerleyen haftalarda zorlanabilirsin
1 dilim tam buğday ekmeği yedim diğer öğünlerde ekmek yemicem.çünkü 1 dilim ekmek bile yarıyor bana.öyle kalıyor kilo veremiyorum ekmek yiyince

Ben bayağı takıntılı bir insanım. Öyle ki hiç sosyal hayatım yok sanki dışarı çıktığımda herkes bana bakıyormuş beni ayıplıyormuş gibi hissediyorum. Bu nedenle çok takıyorum kafama. Vücudum da fazla dirençli hemen kilo alabilen ama aylarca veremeyen bir insanım. Oldukça umutsuz bir vakayım ben

Yarım saat yürüyüş yaptım
Öğle yemeği için k flakes yedim, 2 çatal da omlet

Aaa hiç öyle düşünme kimse kimseye bakmıyor , sen sadece birkaç ay sonrasını düşün , düşünsene bir kot üstüne beyaz bir tişört ,spor ayakkabı ile çıkacaksın sokağa hiç bir yerini kapatmaya çalışmadan ve kendini şahane hissedeceksin. O gün bana yazarsın Nasıl hissettiğini ama artık o güne kavuşacağından şüphen olmasın kararlı ol ki gerçekleşsin hedefin. Seni daha kararlı, azimli ve rahat görmek istiyoruz

Öğlen yemeği bir kase sebze çorbası 1 adet kuru soğan. Ekmek yok. 1 saat sonra tatlı niyetine 3 kuru incir bir kaç ceviz 1litre su. Aktivite 60 mekik ve karın egzersizi

Bence umutsuz vakayım deyip pes etme.Biz kadınlar kafamıza koysak herşeyi yaparız diyet başarı öyküleri bölümüne bak bazen zayıflayıp incecik olanları gördükçe hırsın artar nice bayan 100 kilolardan 60-50 lere inmiş azmi sayesinde istersek bizde yaparız . sakın pes etme hepimiz arkandayız canım

Çok sağolun burası bana daha da çok destek oluyor hepiniz motivesiniz Allah hedefimize ulaşabilmeyi nasip eder inşallah İnşallah bunun bedeni bana olur mu diye düşünmeden her beğendiğimi deneyebilecek, insanlar bana mı bakıyo diye düşünmeden sosyalleşeceğim yaza :) Biraz da sizin sayenizde olacak hepiniz çok sağolun

Olumsuz düşünmek yok asla bizim silahımız bu olsun, inanırsak başarırız bu kadar basit

Akşam yemeğim bir kase mercimek çorbası ve üç dört küçük mezgit.
Benim için asıl maraton yarın başlıyor yarın iş başı, hem öğlen yemek taşımam lazım hem akşam gelince yemek ve spor yapmam lazım... Yorucu olacak ama bunu hep yaptım yine yapacağım

İşyerinde diyet yapmak zor canım.hem yoruluyırsun hemde arkadaşlar diyet yaptığını duysa sürekli konuşur diyetisyen gibi öneriler verir ama kendileri yapmaz bende ücretsiz izindeyiim nisan sonu başlayacagım inşallah ozamana kadar zayıflarım.birde ben işyerindeyken 1 litre ayran alırım akşama kadar içerim elma mandalina yerim.sende böyle yapabilirsin sebze yemekleri götür bir saklama kabında

Selam ben de bugün sabah yine su içerek başladım ,
***Kahvaltı da 3 dilim etimek ,1 haşlanmış yumurta ,bol peynir ,salça (salça pazar olduğu için sarımsaklı baharatlı zeytinyağlı)
Kahvaltıdan 1 saat sonra 40 mekik (30du 40'a çıkardım) ,250 twist
***Öğlen dışarda olduğum için yanıma aldığım ceviz kuru incir üzüm karışık kuruyemiş

***Akşam da 1 saat kadar önce 2 dilim etimek ve tavuk sinitzel ve bol kırmızı lahana salatası yedim

***1 saat sonra meyve yiyip gecede yeşil çay içip yine jimlastik hareketlerimi yapacağım

***Ben öyle aç kalan diyetlerden yapamıyorum ,

***Sadece hayatımdan şekeri abur cuburu hamuru filan çıkarttım akşam 7 den sonra yememeye çalısıyorum bol su meyve ve jimlastik yapıyorum ,akşam öğününden kırptım ,hatta akşam evdekiler ağır yiyince canım çekiyor ertesi gün öğlene saklayıp öğlen yiyorum ben:)

***Vermem gereken kilonun 3 ünü verdim kaldı 15 kilo ,Her perşembe kaç kilo olduğumuzu yazarken ,kaçdan kaça düştüğümüzü de ekleyelim bence
Herkese keyifli zayıflamalar

Bu akşam yürüyüş yapamıyorum bir sağlık sorunu nedeniyle.neyseki sabah yapmıştım
Akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 biber dolması
2 kaşık yoğurt
Ekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…