Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Simdi kizlar ugluladiniz bsyler var mi önce onlardan baslamaliyim çünkü yarin diyete basliyorum gobegimde ve üst bacakarimda şiskoluk basladi ayy kendimi begermz oldum veeeeee kendimi sizinle buldum
Biz yürüyüş ve evde egzersiz uyguluyoruzz
Ekstra olarak diyetin yanında yaptığım bir şey yok benim, günlük öğünlerimizi paylaştık bir göz at istersen :)

bencede içme sirke yerine sadece ballı ılık su içebilirsin canım zayıflııycaz diye böbreklerden olmayalım :)

Biz yürüyüş ve evde egzersiz uyguluyoruzz
Ekstra olarak diyetin yanında yaptığım bir şey yok benim, günlük öğünlerimizi paylaştık bir göz at istersen :)
tmmdır bende yarın diyete başlıyorum artık yediklerimi içtklerimi sporlarmı yazarım :)

Sabah kahvaltısı 1 kibrit kutusu peynir 2 çatal omlet,3 yeşil zeytin 1 bardak şekersiz çay

Günaydııınn kızlar ben işe başladım tüm öğünü şimdiden yazayım :) sabah bir kase k flakes
Ara öğünler için birer tane mandalina getirdim
Öğle yemeği için 1 küçük ton balığı ve bir dilim ekmek
Akşam da arkadaşımın annesi gelmiş yemek davetim var kendimi tutmaya çalışacağım

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
2 kiraz domates
1 zeytin
Maydanoz
2 tanecik sucuk

Öğlen yemeği yarım porsiyon patates püresi ve 1 kase cacık yemekten 1 saat sonra 100 mekik ve karın egzersizi

Ara öğün yarım portakal yarım elma

Kilo tartım günümüz Perşembeye az kaldı kızlar inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz tartıda

Sabah 2 dilim Ekmek peynir kk kadar çeri domaates 2 tane , 5 zeytin Yeşil çay
Öğlen 4 ý.kaşığı Yeşil fasulye bir su bardağı Yoğurt 2 dilim Ekmek ara öğünde mandalina ve galeta Yedim yazınca çok gibi geldi ama diyet listem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…