Biz yürüyüş ve evde egzersiz uyguluyoruzzSimdi kizlar ugluladiniz bsyler var mi önce onlardan baslamaliyim çünkü yarin diyete basliyorum gobegimde ve üst bacakarimda şiskoluk basladi ayy kendimi begermz oldum veeeeee kendimi sizinle buldum
tmmdır bende yarın diyete başlıyorum artık yediklerimi içtklerimi sporlarmı yazarım :)Biz yürüyüş ve evde egzersiz uyguluyoruzz
Ekstra olarak diyetin yanında yaptığım bir şey yok benim, günlük öğünlerimizi paylaştık bir göz at istersen :)
Süper birlikte başarıcaz :)tmmdır bende yarın diyete başlıyorum artık yediklerimi içtklerimi sporlarmı yazarım :)
Tabi ki hoşgeldinKıslaaarr bende zayiflamaya karar verdim boyun 1.70 kiom70:) ama iş bitmemiş benide aranisa alir misiniz :)
Tabi ki hoşgeldinKıslaaarr bende zayiflamaya karar verdim boyun 1.70 kiom70:) ama iş bitmemiş benide aranisa alir misiniz :)
Bi çataldan hiçbir şey olmazz biraz mekik çek olmaz mı ?Kendimi tutamayıp 1 çatal pasta yedim çok pişmanım
Ayy hadi inşallah motive oluruzKilo tartım günümüz Perşembeye az kaldı kızlar inşallah hepimiz güzel rakamlar görürüz tartıda
Bu vicdan azabı ile 2 mile leslie yaptım yarından itibaren düzenli olarak yapmaya başlayacağım günden güne de arttıracağım inşallahBi çataldan hiçbir şey olmazz biraz mekik çek olmaz mı ?
SüperBu vicdan azabı ile 2 mile leslie yaptım yarından itibaren düzenli olarak yapmaya başlayacağım günden güne de arttıracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?