- 8 Eylül 2015
- 197
- 116
- 18
- Konu Sahibi gunayyalcin
Boyum 157 cm daha bundan 4 yil oncesine kadar 48 kilonun ustune cikmamistim. Ama hazir yiyecekler bol miktarda ekmek tuketimi gec vakitlerde yemek yemek beni 61 kiloya kadar cikardi ve bu 61 e ulasmam yaklasik 1 yilimi aldi . Bu sene dugunum vardi ramazan ayinda diyete baslamistim 2 ayda 8 kilo verdim diyet derken herseyi duzenli yiyordum ama kararinda 1 ay ramazan oldugu icin sahurda muhakkak haşlanmis yumurta ve kahvaltilik yiyordum iftar zamani da her yemekten yiyordum ama corba kasesinde ve muhakkak yagsiz salata her aksam yiyordum tatli duskunlugum pek yoktur 3 4 gunde bir sekerpare yiyordum 2 dilim o kadar :)ayrica her aksam iftardan 1 saat sonra muzik esliginde spor yapiyordum diger aylar zaten dugun kosturmacasiyla toplamda 8 kilo verdim. Gel gelelim ben bu kilolari dugunden aonra geri aldim evdeyim su anlik ee sikintidan yemek yiyorum eşim de 1 hafta gunduz 1 hafta gece calisiyor ister istemez yemek saatimi ona uydurmak zorundayim ama bugun basliyorum ve her ogunumu yazicam benim gibi diyet yerine her yemekten yeterli yiyenleri beklerim:)bu arada ekmek yemiyordum onun yerine her ogunde 1 dilim tam bugday ekmegi yiyordum . Yine oyle yemeye devam edicem