Hedef 48 .Birlikte zayıflayalım :)

Nurgul_85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.277
1.495
208
39
kizlar ben suan 57 kiloyum boyum da 160 hedef 48. kararli arkadaşlarim,yoldaslarim beraber zayiflayalim :))

Canım bende 48 olmak istiyorum uğraştıracak beni bu kilolar ana olsun yılmamak lazım :))) benim boy:1.58 kilo:58

Aynen canım ya sorma . Biz arkadaşlarla yeni bir sayfada toplandık diyetsiz zayıflayalım diye başladık az buçuk sende takıl bize istesen:)

58 kilo ile başladım bugün baktım tartı 55,5 diyo çok mutlu oldum :)

bende 48 olmak istiyorum. yaşım 18 bu sene liseyi bitirdim tam 4 yılda 18 kilo almışım. hepsi düzensiz uykularımdan dolayı. yeme alışkanlıklarım değişti gündüz uyuyup gece yemek yiyordum ve sonuç bu.

Benim bu ara kilo verişim sanırım durdu.Tuvalete her gün gidemiyorum.Kahve fazla tüketildiğinde kabızlık olurmuş.Kabız değilim; ama her gün bağırsak faaliyetleri varken bir gün arayla olmaya başladı. Günde 3 kupa 2si 1 arada kahve içiyorum.Kahveyi azaltmam lazım. Sabah 40 gr yulaf ezmesi yedim.Ara öğünde 1 elma,8-9 badem; öğlen 5 kaşık nohut,200-250 gr yoğurt, 1 tane çiğ kırmızı biber; ara öğünde 1 mandalina, 8-10 badem; akşam 2 kase tarhana (Bu fazla oldu.), 6-7 kaşık sebze yemeği, 1 elma yedim. Ekmek 1-2 haftadır yemiyorum. Yediklerim genelde bu şekilde. Yürüyüşse haftada 4-5 gün. İnşallah kısa sürede zayıflarız.

bende bugün bozdum diyeti :( artık yarına telafi edicem.bende kahveye bayılırim her sabah kalktgmda bir fincn nescafe içerim ama bende tam tersi sindirimi kolaylaştırıyo

Back
X