HEDEF 48... Fit ve Sıkı bir beden... İspati burada...

Bugün 56.4 kilo çıktım...çok mutluyum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de katılabilir miyim size? Boyum 1.62, kilom 48,5. Hedef kilom yok, tartıdan ziyade aynaya bakıyorum ben. Biraz göbeğim var ve biraz basen. Onları yok etmem lazım =)
Kahvaltıda karbonhidrat, öğleyin protein, akşam da hafif şeyler yeme kuralına bağlı kalmaya çalışıyorum. Bunun için sabahları genelde yulaf ezmesi veya kuru kahvaltı yiyorum. Eşimin sabahları evde olduğu günlerde sucuklu yumurta, omlet veya türevleri olduğu zaman ekmeksiz yiyorum, veya simit poğaça vs varsa sadece bir adet yiyorum.
Kahvaltımız geç saatte olduğu için öğle yemeği saat 3 gibi yaniyor. Et, balık, tavuk veya zeytinyağlı bir yemek oluyor genelde, burda da porsiyona dikkat ediyorum, genelde yarım porsiyon veya daha az yiyorum. Akşam saat 6 ya kadar meyve veya sebze salatası yenebilir, 6dan sonra sadece şekersiz çay ve su.
Haftanın 6 günü problemli bölgeleri forma sokacak egzersizler yapıyorum.
İnşallah kısa sürede istediğim forma girerim =)

Tabiii katilabilirsin canım...ama zaten boyuna göre çok zayifsın...bölgesel istiyorsun herhalde sen...yaptiklarin gayet güzel...dikkat ediyorsun...bölgesel egzersiz yapmaya çalış...buraya yazabilirsin her zaman...

Acliga alisti midem...artık eskisi kazinip guruldayip beni rahatsız etmiyor...ayrıca midenin boş olması çok güzel birseymiş...çok hafif hissediyorum...çok hareketliyim hizliyim...su üstümdeki diğer fazlalıklar da giderse ınş ucarim gibime geliyor... 😃😀😊☺

Pazar gununu serbest gün ilan ettim...dün ilk defa akşam yemeği yedim...makarna ve yoğurt...çok az...çünkü midem kuculdu...yeter o kadarcık...bizimkiler dondurma almış...ondan yedim Biraz...sonra da kabuklu fıstık yedim...pişman miyim hayırrrr...
Çünkü bundan önceki diyet maceralarimda kendimi çok kisitladigim için hep bozdum...1 haftami iyi gecirirsem Pazar serbestim ama olculu...dün bisiklete de binmedim...
Çünkü her gün spora alıştırmak istemiyorum kendimi...bünye buna da alismasin...dün biraz da sinirlerim bozuktu...Allah tan çok abartmadim gunu...

1 haftadır her gün tartiliyordum...3 kiloyu böyle verdim...artık yavaşladı galiba...
Nedenleri şunlar olabilir...
Kabızlık sorunum var maalesef...5 gündür gidemiyordum...
Adet dönemim çok yakın...her an olabilirim...vücudum sisebilir...

Resim çekiyorum...telden yuklenmiyor ama...biraz daha vereyim ekledim buraya da ınş...

Hedefim haftaya 55 olmak...kendimi hala çok kilolu hissediyorum...3.5 kilo verdim nerdeyse...1.5 kilo daha verirsem yolu yarilamis oluyorum...

Merhaba sevgili gunluk,
Zayıflama surecim hala devam ediyor...kaç kilo verdim bilmiyorum...haftaya tartilacam Inş tabiiii adet olmazsam...olursam ertelerim...
Benim kabızlık sorunum hala devam ediyor...tık yok yine...

Ben alistim canim...4 ten sonra yemiyorum...günde en az 40 dakika bisiklete biniyorum...ekmek yemiyorum...kaçamak abur cubur yok hayatımda...meyve de en çok erik yiyorum her gun...bol su ve bitki cayi...hedefim 50 den de aşağı düşmek...49 olursam falan 50 benim sınırım olacak...50 ye dayandim mi rejime başlıyacak tekrar 49 olmaya calisacam...kilo ben de felaket takinti maalesef...49 da da kendimi kilolu hissedersem devam ederim...bakalım yasayip gorelim...

Ay çok sıkıldım ben yaaa...dün öğlen yediğim salata ve yoğurtlu duruyordum...evde bizim yöreye uygun patatesli börek vardı...pisirdiğimiz lavas gibi birşeyin içine patates harcı koyuyor annem...harika oluyor...dayanamadım yedim iki tane...keşke bir tane tadımlık yeseydim...midem dopdolu...sütlü kahve içtim sonra da...

Hava da çok sıcAk yaaa...nefes alamıyorum resmen bunaliyorum...dün bisiklete de binmedim...biraz böyle serbest bırakayım kendimi...yoksa bunalıp iyice salmaktan korkuyorum...

Verdiklerimi de geri alarak geldim yine buraya...çok sıkıyorum bunaltiyorum kendimi...sonra da ipler kopuyor...gecikmeli de olsa dün adet oldum...çok şükür...bitince yeniden basliyacam ins...

Verdiklerimi geri almış olarak yine burdayım ve de sizinleyim...

Verdiklerimi geri almış olarak yine burdayım ve de sizinleyim...

Bende sana katılabilir miyim 165 boyum var 66 kiloyum hedefim 58 ama ben bölgesel zayiflamak istiyorum. Sadece basenler ve bacaklardan kendi günlüğüm de ve bununla beraber burada da destek olalim birbirimize çünkü arada acayip hevesim kaciyor. Ya ben 1 aydir hastaydim hic bisey yiyemiyodum ve hep yattim ondan vücut alisti sanirim diyet pek etki etmiyor artik o yüzden spora basladim leslie ile wark at home diye bir video var evde yürüyüş falan onu yapcam diğer günde ebru salliyla selulit savar ya ben tartida kilo veremeyince hevesim kaciyor hemen.

Ben de seninle aynı durumdayım...tam 12 gün çok sıkı rejim ve spor yaptim...her gün 300-500 gram falan veriyordum sonra durdu...sonra adet oldum olacam diye beklerken iyice saldim...şimdi de sanki etmedigim 12 günün acısını cikartiyormusum gibi geliyor...59.5 tan 56.4 e kadar dusmustum...2 haftada...cok katı ve Sıkı yapıyorum kendimi biktiriyorum ben...biliyorum yaptığım yanlış ama engel olamiyorum kendime...

Şimdi de tekrar başlayacak azmi hirsi bulamıyorum kendimde...adetim bitmesini bekleyecem...haftaya da tatile giriyorum...evde olacam...daha istikrarlı olabilirim Allah in izniyle....

Bana da tabiii ki katılabilirsin canim...yazabilirsiniz buraya...Ben de senin günlüğünü takip ederim...

Bana da tabiii ki katılabilirsin canim...yazabilirsiniz buraya...Ben de senin günlüğünü takip ederim...

Teşekkürler canım günlüğümün adı Bu Sefer Kararlıyım Hedef---> 55 öle bişey olması lazımdı Gerçi şuan hedef 58 ama olsun Ya çok sıkı diyet yapamıyorum ben o zamn çok bozuyorum. Ve benim hastalığım 10 gün gecikti ve noluyor diyorum artık kaza geçirmiştim ben 1 ay oldu hem bişey yiyemiyordum hem yatıyordum hep şuan iyiyim de az da yesem önceden diyetisyene gitmiştim liste vermişti onu da uygulasam fayda etmiyor hareket katmam lazım hayatıma bakalım en son sabah 66.1dim artık diyete ve spora başladığıma göre haftada tartılıp yazarım. Bu arada haberin var mı bilmyorum sağlık ocaklarına toplum sağlığı merkezi diye bişey açılmış diyetsyen gibi düşünebilirsn yarın annemle gitcem en azından ne kadar yağ nerde var falan onu söyler çünkü devlet ya çok kilolu değilsin liste veremem diyedebilir. Bakcam artık :)

Hmmm mantikliymis bu...ben de bizim sağlık ocagina bir gideyim fırsat bulabilirsem...boyun kaç peki canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…