Hedef 5 kilo vermek✔️

28 Şubat

Kg:82.00

Kahvaltı
1 hasl yumurta
2 şer çatal tulum ve beyaz peynir
1 bard tek şekerli çay
5 er siyah ve yeşil zeytin
Bir tatlı kaşığı bal
1 dilim kepek ekmeği

Öğlen ve akşam diyete uygun değildi. Aksam misafirliğe gittik

Su 1 litre içebildim

Spor yok

Eklentiler

• IMG20220228074008.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 85
2 Mart
Kahvaltı aynı tip

Öğle diyete uygun değildi

Akşam, iki kaşık pilav, bir kaşık yoğurt,iki üç çatal tavada yumurta, iki çatal et

Su/ 2 litre
Spor/ 10 dak yürüyüş

2 Mart
Kahvaltı aynı tip

Öğle diyete uygun değildi

Akşam, iki kaşık pilav, bir kaşık yoğurt,iki üç çatal tavada yumurta, iki çatal et

Su/ 2 litre
Spor/ 10 dak yürüyüş
Merhabalar bende zayıflamak istiyorum ve kullandığımız bir çay var ödem atıcı ve incelme sağlıyor bilgi isterseniz özele dm atabilirsiniz

Selam canım . Ye dengele zayıfla bizim gruba gelmek ister misin. Tek başına motivasyon olmuyor. Bende çok denedim 3 haftda 4 kilo verdim 79,3 den 75,8 e indim tamamen motivasyonla. Diyet ve istersen spor.
Günlük menü yazmak ve pazartesi cuma günleri tartılıp resim atmak mecburi . Kaçamak yapmak yok . Yapılırsa 20 dk istedişin sporu fazladan yapıcaksın. Kural bu kadar
Gelirsen memnun oluruz bol eksilerin olsun

Selam,sağol canım,evet birlikte motivasyon oluyor haklısın. Tamam geliyorum. Allah'ım inşaallah başarırım ya. Teşekkürler hep birlikte başaralim,

Teşekkürler ya, şuan kaç kilosunuz? Ben korkudan baslayamiyorum,çünkü çok zorlanıyorum.
69.4 düm şuan ama reglim inşallah ödemler gidecek 67 ye kadar düşmüştüm ama geri çıktım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…