- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Merhabalar bende zayıflamak istiyorum ve kullandığımız bir çay var ödem atıcı ve incelme sağlıyor bilgi isterseniz özele dm atabilirsiniz2 Mart
Kahvaltı aynı tip
Öğle diyete uygun değildi
Akşam, iki kaşık pilav, bir kaşık yoğurt,iki üç çatal tavada yumurta, iki çatal et
Su/ 2 litre
Spor/ 10 dak yürüyüş
Teşekkürler, düşünmüyorumMerhabalar bende zayıflamak istiyorum ve kullandığımız bir çay var ödem atıcı ve incelme sağlıyor bilgi isterseniz özele dm atabilirsiniz
Teşekkürler ya, şuan kaç kilosunuz? Ben korkudan baslayamiyorum,çünkü çok zorlanıyorum.Bol eksiler
Bende geçen sene 1 martta 82.9 ile başlamıştım
Selam,sağol canım,evet birlikte motivasyon oluyor haklısın. Tamam geliyorum. Allah'ım inşaallah başarırım ya. Teşekkürler hep birlikte başaralim,Selam canım . Ye dengele zayıfla bizim gruba gelmek ister misin. Tek başına motivasyon olmuyor. Bende çok denedim3 haftda 4 kilo verdim 79,3 den 75,8 e indim tamamen motivasyonla. Diyet ve istersen spor.
Günlük menü yazmak ve pazartesi cuma günleri tartılıp resim atmak mecburi . Kaçamak yapmak yok . Yapılırsa 20 dk istedişin sporu fazladan yapıcaksın. Kural bu kadar
Gelirsen memnun oluruzbol eksilerin olsun
69.4 düm şuan ama reglim inşallah ödemler gidecekTeşekkürler ya, şuan kaç kilosunuz? Ben korkudan baslayamiyorum,çünkü çok zorlanıyorum.
İnşaallah ya69.4 düm şuan ama reglim inşallah ödemler gidecek67 ye kadar düşmüştüm ama geri çıktım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?