- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
-
Canım kirmizi ya da mavi takımda olan biri oluyor. O takımlarda spor var biliyorsun. Yeşil takımda en çok kilo veren yeşil takım kaptanı oluyor canım.Cordelia bişey sorucam da anca farketmisim bı Kural hakkında. Rezil olmuyim cuma günü en çok kilo veren kırmızı takım kaptanı oluyomus ya, okudum bu kuralı ama anca algiladim galiba kırmızı takımda olan biri mi oluyor, yoksa her hangi biri mi kırmızı takımda kaptan oluyor kusura bakna ya, sorunca rezil oluyorum gibi oldu
Aaa doğru ya, ben de kaptan mi değişiyor diyorum.Canım kirmizi ya da mavi takımda olan biri oluyor. O takımlarda spor var biliyorsun. Yeşil takımda en çok kilo veren yeşil takım kaptanı oluyor canım.
Canım yeşil takımdakilerin ne kadar verdiğine bağlı senden daha çok veren birisi yoksa Kaptan olabilirsinAaa doğru ya, ben de kaptan mi değişiyor diyorum.Tamam sağol , 1 kilo dan fazla veren oluyor mu yeşil takımda? Belki ben bu sefer olurum
Teşekkür ederim sağol.Canım yeşil takımdakilerin ne kadar verdiğine bağlı senden daha çok veren birisi yoksa Kaptan olabilirsin
Yaa olur mu öyle sey her zaman sorabilirsinVallahi çok kararsızdim , sana mı sorsam diye ama bı C Cordelia90 bı sen ikiniz de aynı anda bikmayin,
Sağol , bak şimdi kısa ve net şekilde soruyorum. Ben şimdi yeşil takım kaptanı oldum yani bulunduğum takım ya, benim farklı bir görevim var mı, ya da şöyle sorayım görevlerim.nedir,?Yaa olur mu öyle sey her zaman sorabilirsin
Takımı motive etmek genel olarakSağol , bak şimdi kısa ve net şekilde soruyorum. Ben şimdi yeşil takım kaptanı oldum yani bulunduğum takım ya, benim farklı bir görevim var mı, ya da şöyle sorayım görevlerim.nedir,?
Herkese su içir.Sağol , bak şimdi kısa ve net şekilde soruyorum. Ben şimdi yeşil takım kaptanı oldum yani bulunduğum takım ya, benim farklı bir görevim var mı, ya da şöyle sorayım görevlerim.nedir,?
Takımı motive etmek genel olarak
Yesil takim tam olarak belli olsun etiket yaparsin
Menulerin yazılmasını saglarsin
Herkese su içir.
Sen nasıl bir destek bekliyorsan arkadaşlarına öyle destek vermeye çalış.Zipzip- yazmış zaten.
Bu aksam belli olur olmazsa sabah belli olur sanırımTeşekkür ederim canlarımçok acayip motive etmeye çalışıcam ne zaman belli olur
Haha tamam sağolBu aksam belli olur olmazsa sabah belli olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?