- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
70 leri hayal ediyorum. İnşaallah başaririm ve isteyen herkes hayırlısıyla başarir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo sevindim, Allah razı olsunGünaydın canımmmSabah mesajlarını okumak beni çok motive etti, takipteyim
![]()
Olur tabi ki, merhaba. Çok zor bir süreç.insaallah hallederizben de katılmak istiyorum kurtulamadım son 5 kilodan![]()
merhaba evet malesef zorlu ve yıpratıcı bir süreç benim de geçmişten gelen bir -20 kilom var motivasyon her zaman aynı ölçüde gitmiyor eskisi gibi istikrarlı davranamıyorum ne spor ne diyet konusunda.. ama bu ara yine canıma tak etti reglim yeni bitmek üzere sıfırdan bi düzene koyayım diyorum kendimi. size de kolay gelsin :)Olur tabi ki, merhaba. Çok zor bir süreç.insaallah hallederiz![]()
Benim de tak etti evet kolay diil ama cidden yeter, sıkıldım. Spora henüz hâlim yok.biraz kilo verirsem motive de olurum.tesekkurler, istediğiniz zaman başlayabilirsiniz.merhaba evet malesef zorlu ve yıpratıcı bir süreç benim de geçmişten gelen bir -20 kilom var motivasyon her zaman aynı ölçüde gitmiyor eskisi gibi istikrarlı davranamıyorum ne spor ne diyet konusunda.. ama bu ara yine canıma tak etti reglim yeni bitmek üzere sıfırdan bi düzene koyayım diyorum kendimi. size de kolay gelsin :)