hedef 53 kilo inş .

Helal olsun canım, sende helal et :KK66:
Zaten Sabah programları neyin kafasını yaşadığını anlamış degilim. Bizim millet gercekten kavga gürültüyü ve polemikleri çok seviyor. Gerçi Pro7'de aynı da ne yapalım.

Bauer sucht Frau lar filan :D :D
Ben burada çok yazmaya başladım
Ara mı versem diyorum :D
S selalmaz ve gulfuren gulfuren ne diyorlardır bana Allah bilir :D
Kız neyin kafasını yaşıyorsa gitsin başka yerde yaşasın filan ahahaha
Öpüldünüz :*

Aysegül Gökgül tam özetlemis durumu :

Anneyim her şeyden önce, elbet dikkat etmeliydim ne yedireceğime. Ne zaman ekranda görsem o iki tontonu (İbrahim Saraçoğlu & Canan Karatay) oturup izlerim profesör ne de olsa, boru mu?

Vazgeçilmezimiz süt! Eve inek bağlasak bildiğin kârdaydık bugüne kadar. Astıma davetiye çıkarıyor dediler diye gece sütlerini kestim önce. Saraçoğlu dedi ki: süt kemik erimesi yapar, Maranki konuştu: çocuklarda morfin etkisi yapar, Karatay bağırdı birden süt de neymiş kebap yiyin kebap! Aman Allah’ım dedim ben ne yaptım derken yüzlerce bilim adamının ortak tekzipini okudum. Sütün kötü olduğunu söyleyen bilim insanı değildir! Yüreğime su serpildi. Haydi herkesin gönlü olsun dedim azalttım, çocuklar isyan bayrağını çekti.

Günde 1 tane maden suyu için biraz da çocuklara içirin dedi birileri, maden suyu gaz basılmış kaynak suyudur ve resmen cinayettir dedi diğerleri…

Her akşam adına meyve partisi dediğimiz cümbüş yapardık. Karatay’a yakalandık! Her meyve zehir de içerir, günde 5km yürümüyorsan çek elini meyve tabağından dedi boncuk gözlerini ayıra ayıra. Tabağı masanın altına sakladım şaşkınlıkla.

Kış günlerinin vazgeçilmezi portakal suyu dedik, yine enselendik. C vitamini değil o şeker, şeker! Çok seviyorsan çocuğunu kelle paça ver!

İşte dedim, sonunda buldum hepsinin ortak dili ‘tuzdan uzak durun!’ Ona da tamam da yıllarca ben mi oynadım iyotlu rafine tuz reklamında. “Billur tuz. Akar. Akar. Akar.” Müziği bile aklımda. İyot miyot derken en sağlıklısı koyunların yaladığı kaya tuzu çıktı. Olsun dedim eşime bul getir bari, Yalayalım canımız tuz istedikçe…

Valla ne yalan söyleyeyim açık açık demiyor ama eşim bayılıyor bu 71 yaşında ekranlara peyda olmuş kadına. Çiğ köfte serbest, içli köfte serbest, lahmacun, kebap derken kırmızı et tere yağ gırla… Bir de tatlıyı serbest bıraksa, dadından yenmeyecek valla. (tatlıyı kastediyorum)

İncir yiyoruz bir gün oğlum kanal değiştirirken yakalandık yine hanım teyzeye. İnciri sadece hamile kalmak isteyenler yesin diye bağırmasın mı? Ben hemen elimden attım da eşim niye attı onu anlamadım.

Yumurtayı katı yiyin der biri hayır saçmalamayın kayısı kıvamında olacak der diğeri.
Sıcak süte bal karışmazmış, ıspanak yoğurtla yenmezmiş, et yemekleriyle ayran içilmezmiş.
Balda pekmezde bir de alkolde flüktoz yüksekmiş, bağımlılık yapmakla kalmayıp karaciğeri yağlandırırmış.

Çok karıştı kafam haliyle, koca bilim döndü göreceli felsefeye…

Bir elimde tere yağ, bir elimde bal. Sesleri yankılanıyor beynimde. Tereyağı eksik etmeyin, bal da neymiş aptallık etmeyin! İkisini karıştır uyumadan önce yut, en etkili öksürük şurubu bu sözümü tut! Yeme onları sakın sadece yüzüne sür, cilt bakımı için mükemmeldir bu kür!

Gerisini ben de hatırlamıyorum sürdüm yüzüme, çocuklara yakalandım bu kez de…
Sağlıklarını düşüneyim derken psikolojilerini bozdum birden
Ulan topunuzu gönderiyorum geldiğiniz yere, anamın bol domatesli bulgur pilavıymış en iyisi meğerse…

NOT:
Yazdığım her bir kelam, uzun bir araştırma sonucudur vesselam… „smile“-Emoticon
a.gökgül
vallahi pek güzel ifade etmişçok begendim

Of kızlar ya benim sorunum bitmiyo ağlasam mı gülsem mi bilemedim her gören iskelet gibi kalmıssın daha diyet yapma diyor suan ( bence kesinlikle abartı ) hadi haklılar diyelim 50 kilo bi insanın yanakları niye şiş şiş olur ? Yüzden bi türlü kilo veremedim gitti bıktım
canım ya inanki çevre etkenei o kadar önemliki aslında bazen kızıyoruz kilolarımızı yüzümüze vurduklarında aam onlar vuurnca insan daha bir hırslanıyor kiloda verince verme artık ne o çökmüşsün hele birde çoluk çocuk varsa hemen seni kilo verince 10 yaş daha yaşlanmışsın hissi veriyorlar ben geçen sene 53 leri bile görmüştüm şimdi 60 kilodayım ve şu anda diyetteyim falan dedikçe herkes kızıyor hayır bu halim iyiymiş geçen sene çok çökmüş durmuşum falan filan ondanmıdır ne dir beynim kilo vermek istemiyormu anlamadımki ben ki kendimie kilo verme konusunda çok güveniyordum alam bile ben hemen veiririm taktikleri biliyorum alternatifleri biliyorum diye ama tık yok ne kadar dikkatte etsem illaki kaçamaklar oluyor tamam ama önceden verdiğimdede oluyordu ve tık tık veriyordum şimdi yok sayfayı açtığıma utanıyorum nerdeyse aylar geçti bende tık yok artık bu gün hesap yapıyorum ayda 1 kilo dahi versem bu şekilde devam edince illaki veririm senede 12 kilo yapar oda 48 kilo ederki ben 54 olmak istiyorum süper bir sonuç diye motive ediyorum düşün artık :)

Bauer sucht Frau lar filan :KK70: :KK70:
Ara mı versem diyorum :KK70:
S selalmaz ve gulfuren gulfuren ne diyorlardır bana Allah bilir :KK70:
olurmu canım renk katıyorsun begeni ile takip ediyoruz yanlız bir beni birde gulfuren yazmışsın biz çoluklu çocuklu bunlar ablalar ne düşünürler diye kaygılanmişsin :)

ha birde şunuda söylemeden edemeyeceğim sanki sayfayı ben açtım ama rezilim bırak 53 ü 59 u göremedim aylardır sen olmasan sayfa perişan sen kurtarıyorsun sayfayı canım benim

vakit bulamayıp vakit buldukça yazan selalmaz ne yapıyor kabaca günde 3 yeşil elma falan yiyor bol bol domatesli salatalıklı salata yiyor ekmeği fazla tüketmiyor günde 1 dilim falan güniçinde denk gelen ikramlıklar olsun başka şeylerden doyasıya yemeden yarım belki çeyrek şeklinde tüketiyor falan işte böyle aynı kiloda kilosunu koruyor:)

canım ya inanki çevre etkenei o kadar önemliki aslında bazen kızıyoruz kilolarımızı yüzümüze vurduklarında aam onlar vuurnca insan daha bir hırslanıyor kiloda verince verme artık ne o çökmüşsün hele birde çoluk çocuk varsa hemen seni kilo verince 10 yaş daha yaşlanmışsın hissi veriyorlar ben geçen sene 53 leri bile görmüştüm şimdi 60 kilodayım ve şu anda diyetteyim falan dedikçe herkes kızıyor hayır bu halim iyiymiş geçen sene çok çökmüş durmuşum falan filan ondanmıdır ne dir beynim kilo vermek istemiyormu anlamadımki ben ki kendimie kilo verme konusunda çok güveniyordum alam bile ben hemen veiririm taktikleri biliyorum alternatifleri biliyorum diye ama tık yok ne kadar dikkatte etsem illaki kaçamaklar oluyor tamam ama önceden verdiğimdede oluyordu ve tık tık veriyordum şimdi yok sayfayı açtığıma utanıyorum nerdeyse aylar geçti bende tık yok artık bu gün hesap yapıyorum ayda 1 kilo dahi versem bu şekilde devam edince illaki veririm senede 12 kilo yapar oda 48 kilo ederki ben 54 olmak istiyorum süper bir sonuç diye motive ediyorum düşün artık :)
Aynen katılıyorum biri bana sen kilo aldın sanki dediğin de napar ne eder vazgecmeden veririm fazlalıgı ama cok zayıfladın dediklerinde de aynı sekilde acaba ben kendimi görmüyor muyum gibi oluyo ya . Az once babam yaptı aynısını normalden zayıfsın diyet yapma diye ama ben öyle oldugunu düsünmüyorum ya devam edicem kendim begenene kadar . En basit ornegi 5-6 ay öncesine kadar arkadaslarım çok zayıfsız ye ye diye tutturuyolardı onlara uya uya diyete düstüm yine :):) kimseyi takmadan devam edicem :)

Kızlar bugün tartıldım
Pazartesinden beri hep 53.6 kg gösteriyordu
Bugün 53.3 kg
Dün halbuki 3 kişilik yemiştim ahaha :D
Yeni stratejiler üzerinde çalışıyorum
Tamamlanınca sizlerle paylaşacağım fındıklarım :*

Fiziksel cazibe bir kadın için zekadan sonra en büyük güç.

Bunu bir yerde okudum paylaşmak istedim :)
Göbek salmak yok sakın fındıklarım :*
Göbek sadece içinde bebe olunca güzel <3

53,2 kg bugün
2 gündür kabız olmama rağmen :)

Ve kızlar son 2 gündür hayretle izlediğim bir fenomen var
Perşembe ödül günümde yeni bir şey denedim
Sonuçları hayretle görünce her günü ödül günü yapmaya karar verdim :D

Son iki gündür iki öğün besleniyorum
Sabah 6:30 akşam 16 gibi
Sabah şöyle çift tam yumurta yiyorum
Birini keçi boynuzu pekmeziyle birini beyaz peynirle sebzeyle Menemen yaparak
Üstüne birde evet hazır olun yaklaşık 400 gr karışık çiğ yemiş yiyorum
Içinde ceviz, badem, kaju fıstığı, fındık, Pekan cevizi olan

Akşam da zorla bir salata biraz beyaz peynirle
Neden zorla çünkü hala tıka basa doluyum
Böyle rahatsız edici bir tıka basalık değil ama beyin diyor ki tamam tokuz bir şey Gönderme
Yemin ediyorum dün akşam 11'de yattım hala öyle toktum ki
Gün boyu zaten süper enerjik enerji patlaması
Sabahlar akşam arası sadece su Çay içiyorum ve sade sütsüz kahve
Yani inanın sabahla öğle arası hiç bir irade Örneği göstermenize gerek yok
Dünya'nın en iyi ahcısı yapmış bu yemeği deseler ben inan aç değilim yarın kahvaltıda belki diyeceğim :D

Şimdi bunların bir kalorisini hesaplayın :)
İnternete göre benim boy kilo yaşa göre metabolızmam 1350 kalorı yakıyor yattığı yerde
Iyi Arkadaşımın kalori ölçeri vardı kolunda iki çocuk annesi sabah 6'da uyanmış çocukları giydir okula yolla işe gel ofiste çalış saat öğle 12'de bakmıştık kolundaki saate 125/145 gibi bir kalori gösteriyordu
Yani sporda Yapmıyorum üstelik kan tahlillerine göre metabolızmam da yavaş
Doktorum Demişti Tiroid hormon değerlerin düzelse kilo Kontrolü daha kolay olur
Netice olarak bu yediklerim günlük kalori kotamı aşıyor yağa çevrilmesi gerek
Ama ben 2 günde nerdeyse yarım kilo verdim kabız olmama rağmen!

Demekki 2 öğün iyiymiş
Sağlıklı yağlar kilo vermeye yardımcı olurmuş
Akşam yememe kilo Kontrolü için önemliymiş
Bir de sabah doyana kadar yediğim için vücüt kıtlık moduna girmiyor Buda destek oluyor herhalde kilo vermeye
Devam kızlar
Dün ve bugün çok Sevdiğim yemişlerin tartıda yaptıklarını görünce kanıma resmen mutluluk hormonu boşalttılar :)
Şu anda çok mutluyum
Yiyerek zayıflıyorum ayol :)

Aysegül Gökgül tam özetlemis durumu :

Anneyim her şeyden önce, elbet dikkat etmeliydim ne yedireceğime. Ne zaman ekranda görsem o iki tontonu (İbrahim Saraçoğlu & Canan Karatay) oturup izlerim profesör ne de olsa, boru mu?

Vazgeçilmezimiz süt! Eve inek bağlasak bildiğin kârdaydık bugüne kadar. Astıma davetiye çıkarıyor dediler diye gece sütlerini kestim önce. Saraçoğlu dedi ki: süt kemik erimesi yapar, Maranki konuştu: çocuklarda morfin etkisi yapar, Karatay bağırdı birden süt de neymiş kebap yiyin kebap! Aman Allah’ım dedim ben ne yaptım derken yüzlerce bilim adamının ortak tekzipini okudum. Sütün kötü olduğunu söyleyen bilim insanı değildir! Yüreğime su serpildi. Haydi herkesin gönlü olsun dedim azalttım, çocuklar isyan bayrağını çekti.

Günde 1 tane maden suyu için biraz da çocuklara içirin dedi birileri, maden suyu gaz basılmış kaynak suyudur ve resmen cinayettir dedi diğerleri…

Her akşam adına meyve partisi dediğimiz cümbüş yapardık. Karatay’a yakalandık! Her meyve zehir de içerir, günde 5km yürümüyorsan çek elini meyve tabağından dedi boncuk gözlerini ayıra ayıra. Tabağı masanın altına sakladım şaşkınlıkla.

Kış günlerinin vazgeçilmezi portakal suyu dedik, yine enselendik. C vitamini değil o şeker, şeker! Çok seviyorsan çocuğunu kelle paça ver!

İşte dedim, sonunda buldum hepsinin ortak dili ‘tuzdan uzak durun!’ Ona da tamam da yıllarca ben mi oynadım iyotlu rafine tuz reklamında. “Billur tuz. Akar. Akar. Akar.” Müziği bile aklımda. İyot miyot derken en sağlıklısı koyunların yaladığı kaya tuzu çıktı. Olsun dedim eşime bul getir bari, Yalayalım canımız tuz istedikçe…

Valla ne yalan söyleyeyim açık açık demiyor ama eşim bayılıyor bu 71 yaşında ekranlara peyda olmuş kadına. Çiğ köfte serbest, içli köfte serbest, lahmacun, kebap derken kırmızı et tere yağ gırla… Bir de tatlıyı serbest bıraksa, dadından yenmeyecek valla. (tatlıyı kastediyorum)

İncir yiyoruz bir gün oğlum kanal değiştirirken yakalandık yine hanım teyzeye. İnciri sadece hamile kalmak isteyenler yesin diye bağırmasın mı? Ben hemen elimden attım da eşim niye attı onu anlamadım.

Yumurtayı katı yiyin der biri hayır saçmalamayın kayısı kıvamında olacak der diğeri.
Sıcak süte bal karışmazmış, ıspanak yoğurtla yenmezmiş, et yemekleriyle ayran içilmezmiş.
Balda pekmezde bir de alkolde flüktoz yüksekmiş, bağımlılık yapmakla kalmayıp karaciğeri yağlandırırmış.

Çok karıştı kafam haliyle, koca bilim döndü göreceli felsefeye…

Bir elimde tere yağ, bir elimde bal. Sesleri yankılanıyor beynimde. Tereyağı eksik etmeyin, bal da neymiş aptallık etmeyin! İkisini karıştır uyumadan önce yut, en etkili öksürük şurubu bu sözümü tut! Yeme onları sakın sadece yüzüne sür, cilt bakımı için mükemmeldir bu kür!

Gerisini ben de hatırlamıyorum sürdüm yüzüme, çocuklara yakalandım bu kez de…
Sağlıklarını düşüneyim derken psikolojilerini bozdum birden
Ulan topunuzu gönderiyorum geldiğiniz yere, anamın bol domatesli bulgur pilavıymış en iyisi meğerse…

NOT:
Yazdığım her bir kelam, uzun bir araştırma sonucudur vesselam… „smile“-Emoticon
a.gökgül

Bu yazı çok hoşuma gitti.Aynı şekilde herkes bir şey diyor.İnsan karman çorman oluyor.Ben de bu var mesela bir kere daha yazmıştım.Her yediğimden suçluluk duymaya başladım.Bunu yedim kilo yapar mı bu saatte yemeseydim kilo yapar?Ara öğün yesem mi acaba?Devamlı bu moddayım.Şu sıra azaldı biraz şükür. C cerulean 'ın yazdıklarını özellikle takip ediyorum.Çünkü bilinçli bir şekilde,vücudunun cevaplarına göre hareket ediyor.

Ne diyeceğiz canım benim.Yazdıklarını takip ediyorum ve değer veriyorum.Demin de söylediğim gibi sen bilinçli besleniyorsun ve vücudunun cevaplarına göre hareket ediyorsun.Ben devamlı okuyorum,dinliyorum ama uygulamada yani irade de sorun var.İstesem senin dediğin gibi en fazla iki ay istediğim kiloya gelmek. Selalmaz iyi ki burayı açmış paylaşımlar çok güzel.Cerulean şu an yazdıklarını uygulayamıyorum ama hepsini bende duruyor.Zamanı gelince işime yarayacak inanıyorum.

Bir de işin maddi açısı var.Biz dört kişilik bir aileyiz.Ben her gün yarım kilo fındık,fıstık,ceviz alamam.Mesela her akşam somon,et yapamam.Kendime yapsam çocuklarıma da yapmam lazım.İnsan bakıyor listelere bu sefer moral bozuluyor amannn diyorsun ne varsa onu yiyorsun.:KK43:

Bu yazı çok hoşuma gitti.Aynı şekilde herkes bir şey diyor.İnsan karman çorman oluyor.Ben de bu var mesela bir kere daha yazmıştım.Her yediğimden suçluluk duymaya başladım.Bunu yedim kilo yapar mı bu saatte yemeseydim kilo yapar?Ara öğün yesem mi acaba?Devamlı bu moddayım.Şu sıra azaldı biraz şükür. C cerulean 'ın yazdıklarını özellikle takip ediyorum.Çünkü bilinçli bir şekilde,vücudunun cevaplarına göre hareket ediyor.

Ne diyeceğiz canım benim.Yazdıklarını takip ediyorum ve değer veriyorum.Demin de söylediğim gibi sen bilinçli besleniyorsun ve vücudunun cevaplarına göre hareket ediyorsun.Ben devamlı okuyorum,dinliyorum ama uygulamada yani irade de sorun var.İstesem senin dediğin gibi en fazla iki ay istediğim kiloya gelmek. Selalmaz iyi ki burayı açmış paylaşımlar çok güzel.Cerulean şu an yazdıklarını uygulayamıyorum ama hepsini bende duruyor.Zamanı gelince işime yarayacak inanıyorum.

Bir de işin maddi açısı var.Biz dört kişilik bir aileyiz.Ben her gün yarım kilo fındık,fıstık,ceviz alamam.Mesela her akşam somon,et yapamam.Kendime yapsam çocuklarıma da yapmam lazım.İnsan bakıyor listelere bu sefer moral bozuluyor amannn diyorsun ne varsa onu yiyorsun.:KK43:

Fıstığım kendimden utandım
Benim 400 gr da baya görgüsüzlük :)
Bende zengin bir aileden gelmiyorum, 4 çocuk bir babam çalışıyordu, işci ailesi
Üniversiteyi burslu okudum ilk o dönem elime doğru düzgün para geçmişti üst baş alabilmiştim :)
Şimdi çok şükür kendi paramı kazanıyorum bir de kendi başımayım ya ondan kafama göre takılıyorum

Pekan cevizini Brezilya cevizini Almanya da bilmiyordum buraya gelince tanıştım
Latin Amerika daga yakın ya buraya farklı Şeyler görüyorum
Yoksa asortik Olduğumdan değil yeminle :D
Bir de burada yemişler ucuz kuzu 1 kg badem 10 TL diyebilirim su dan ucuz bence
Çünkü yerli üretim

Tereyağı, zeytin, zeyrinyağı kullanabilirsin
Türkiye ceviz memleketi gerçekten çok mu Pahalı kuzu? Kabukluları da mı?
Onun yanı sıra yumurta, yoğurdunu kendin yap bunları kullanabilirsin
Paça mesela çok mu pahalı ki? Ah buralarda olsa da içsem :)

Bir de hamsi filan nasıl? Ah canım çok istiyor şöyle elime geçsede fırınlasam :)
Zaten her ülke kendi ürettiği yerli şeylerle beslenmeli
Illa somon Pekan cevizi yok kinoa olmak zorunda değil ki :)
Sebzeden ucuz bir şey yok

Biz doğuluyuz kuzu annemler 3 aya bir Almanya da kuzu koyun kesmeye koşarlardı :D
Etli yemeklerimiz çok çünkü :)

Ben eski beslenmeme bakıyorum masraflarım artmadı
Çikolataya dondurmaya SevdaCicegii SevdaCicegii bilir Almanya da pastane gibi şekerli tatlılar satan yerler var (Bäckerei) oraya koş koş şekerli Şeyler al :) ne paralar verirdik
Çikolata şeker de çok pahalı
Haftasonları camii vardı Camii'den çıkınca bakkala koş çeşit çeşit bisküviler al tıkın :D

Herneyse dağıttım iyice :)
Öpüldün :*

Fıstığım kendimden utandım
Benim 400 gr da baya görgüsüzlük :)
Bende zengin bir aileden gelmiyorum, 4 çocuk bir babam çalışıyordu, işci ailesi
Üniversiteyi burslu okudum ilk o dönem elime doğru düzgün para geçmişti üst baş alabilmiştim :)
Şimdi çok şükür kendi paramı kazanıyorum bir de kendi başımayım ya ondan kafama göre takılıyorum

Pekan cevizini Brezilya cevizini Almanya da bilmiyordum buraya gelince tanıştım
Latin Amerika daga yakın ya buraya farklı Şeyler görüyorum
Yoksa asortik Olduğumdan değil yeminle :KK70:
Bir de burada yemişler ucuz kuzu 1 kg badem 10 TL diyebilirim su dan ucuz bence
Çünkü yerli üretim

Tereyağı, zeytin, zeyrinyağı kullanabilirsin
Türkiye ceviz memleketi gerçekten çok mu Pahalı kuzu? Kabukluları da mı?
Onun yanı sıra yumurta, yoğurdunu kendin yap bunları kullanabilirsin
Paça mesela çok mu pahalı ki? Ah buralarda olsa da içsem :)

Bir de hamsi filan nasıl? Ah canım çok istiyor şöyle elime geçsede fırınlasam :)
Zaten her ülke kendi ürettiği yerli şeylerle beslenmeli
Illa somon Pekan cevizi yok kinoa olmak zorunda değil ki :)
Sebzeden ucuz bir şey yok

Biz doğuluyuz kuzu annemler 3 aya bir Almanya da kuzu koyun kesmeye koşarlardı :KK70:
Etli yemeklerimiz çok çünkü :)

Ben eski beslenmeme bakıyorum masraflarım artmadı
Çikolataya dondurmaya SevdaCicegii SevdaCicegii bilir Almanya da pastane gibi şekerli tatlılar satan yerler var (Bäckerei) oraya koş koş şekerli Şeyler al :) ne paralar verirdik
Çikolata şeker de çok pahalı
Haftasonları camii vardı Camii'den çıkınca bakkala koş çeşit çeşit bisküviler al tıkın :KK70:

Herneyse dağıttım iyice :)
Öpüldün :*

Yanlış anlamanı istemem.Ben bunu sırf senin beslenmen için söylemedim.Böyle düşünürsen üzülürüm.Bu şekilde beslenmeyi günlük olarak yapmaya kalksak baya maliyetli demek istedim.Durumun varsa neden bu şekilde beslenmeyesin.Genel olarak söyledim. İnstagramda da takip ettiğim kişiler ve diyetisyenler var.İnsan bazen listelere gerçekten yetişemiyor.Listelerde öğle et,akşam et. Tavuk,yumurta da ye ye nereye kadar.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Balık yönünden sorun yok şükür ülkemizde fiyatı uygun.Cevizin kilosu en son 28 tl aldım.Çiğ badem 40-45 tl arası değişiyor.Fıstık 16 tl. Geçenlerde aldım fıstık ezmesi yaptım.Keçi boynuzu aldım sayende tatlı isteğimi kesiyor.

Günlük bir diyet alışveriş listesi yaptığın zaman aileyi de eklediğin zaman 100 tl de aşağıya marketten çıkılmıyor.Türkiye şartlarında sen düşün artık.Her zaman diyorum Allah asgari ücretle geçinene yardım etsin.

Senin dediğin gibi en güzeli akdeniz diyeti.Sebze bol şükür.Aralarada bir gün etini bir gün tavuğunu bir gün de balığını yerleştirdin mi tamamdır.Karbonhidratı da sınırlandırdın mı kilo vermemek mümkün değil.İnan ben artık çikolata bile yemiyorum.Eşim ile uzun zamandır akıtlı bir tatlı yemedik.Eşimde şeker hastası ama ilaç kullanmıyor yediklerine dikkat ederek sınırda tutuyor.Evde börek,poğça,kurabiye nadir yaparım.Arada haşhaşlı yaparım çok seviyorlar.Büyük oğlum kızıyor hatta eskiden ne güzel yapardın artık yapmıyorsun diye.:-)

Son noktayı koyuyorum sağlıklı beslenerek kendi hayat şartlarına uygun beslenmeyi öğrenmek lazım.Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Seni kocaman öpüyorum..:KK68::KK68::KK68:

Yanlış anlamanı istemem.Ben bunu sırf senin beslenmen için söylemedim.Böyle düşünürsen üzülürüm.Bu şekilde beslenmeyi günlük olarak yapmaya kalksak baya maliyetli demek istedim.Durumun varsa neden bu şekilde beslenmeyesin.Genel olarak söyledim. İnstagramda da takip ettiğim kişiler ve diyetisyenler var.İnsan bazen listelere gerçekten yetişemiyor.Listelerde öğle et,akşam et. Tavuk,yumurta da ye ye nereye kadar.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Balık yönünden sorun yok şükür ülkemizde fiyatı uygun.Cevizin kilosu en son 28 tl aldım.Çiğ badem 40-45 tl arası değişiyor.Fıstık 16 tl. Geçenlerde aldım fıstık ezmesi yaptım.Keçi boynuzu aldım sayende tatlı isteğimi kesiyor.

Günlük bir diyet alışveriş listesi yaptığın zaman aileyi de eklediğin zaman 100 tl de aşağıya marketten çıkılmıyor.Türkiye şartlarında sen düşün artık.Her zaman diyorum Allah asgari ücretle geçinene yardım etsin.

Senin dediğin gibi en güzeli akdeniz diyeti.Sebze bol şükür.Aralarada bir gün etini bir gün tavuğunu bir gün de balığını yerleştirdin mi tamamdır.Karbonhidratı da sınırlandırdın mı kilo vermemek mümkün değil.İnan ben artık çikolata bile yemiyorum.Eşim ile uzun zamandır akıtlı bir tatlı yemedik.Eşimde şeker hastası ama ilaç kullanmıyor yediklerine dikkat ederek sınırda tutuyor.Evde börek,poğça,kurabiye nadir yaparım.Arada haşhaşlı yaparım çok seviyorlar.Büyük oğlum kızıyor hatta eskiden ne güzel yapardın artık yapmıyorsun diye.:-)

Son noktayı koyuyorum sağlıklı beslenerek kendi hayat şartlarına uygun beslenmeyi öğrenmek lazım.Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Seni kocaman öpüyorum..:KK68::KK68::KK68:

Canim benim senin kizin var mi bilmiyorum ama varsa yasadi vallahi
Masallah :nazar::nazar::nazar: cok bilincli bir anne, genelde annede beslenme bilinci olunca kizi fit oluyor :)
Esindeki durum aslinda kötünün icinde iyi gibi bir sans sizin icin
Daha fazla artmasin diye rahatsizligi bu zehirleri tahil/seker daha kontrollü girer evinize
Cocuklarin cok sansli bu konuda

Cagla Sikel de bir programinda diyordu eve ekmek girmez cocuklar cok isterse belki ceyrek simite müsade ediyorum (bu ara cagla nin tostumu yedim olayi vardiya onunla celisiyor ama anlamadim ahaha)

Senin bebelere bol bol balik yedir, söyle limon isira isira, oy oy kiyamam onlara :KK15::KK15::KK15: :nazar::nazar::nazar:
Balik yagi düsnmeye zekaya olumlu etkisi oluyor
Ülkemizin ihtiyaci var saglikla cevik genclere :)
Onlar bizim gelecegimiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Canim benim senin kizin var mi bilmiyorum ama varsa yasadi vallahi
Masallah :nazar::nazar::nazar: cok bilincli bir anne, genelde annede beslenme bilinci olunca kizi fit oluyor :)
Esindeki durum aslinda kötünün icinde iyi gibi bir sans sizin icin
Daha fazla artmasin diye rahatsizligi bu zehirleri tahil/seker daha kontrollü girer evinize
Cocuklarin cok sansli bu konuda

Cagla Sikel de bir programinda diyordu eve ekmek girmez cocuklar cok isterse belki ceyrek simite müsade ediyorum (bu ara cagla nin tostumu yedim olayi vardiya onunla celisiyor ama anlamadim ahaha)

Senin bebelere bol bol balik yedir, söyle limon isira isira, oy oy kiyamam onlara :KK15::KK15::KK15: :nazar::nazar::nazar:
Balik yagi düsnmeye zekaya olumlu etkisi oluyor
Ülkemizin ihtiyaci var saglikla cevik genclere :)
Onlar bizim gelecegimiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

İki tane oğlum var canım.Balığı çok seviyorlar şükür.Düşüncelerin için teşekkürler.Allah vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.Darısı senin başına.

İki tane oğlum var canım.Balığı çok seviyorlar şükür.Düşüncelerin için teşekkürler.Allah vatana millete hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.Darısı senin başına.

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün canım benim
Ah bir tene kızım olsa ne gözel olur :D :D
Çok istiyoreeee hayırlısıyla :KK15:

S selalmaz ın kızı var bildiğim :nazar:
Ne akide şekeridir şimdi o Allah bilir :)

Kızlarım burada hava 1 gün hamam 1 gün kış
Evim içide ona göre
Ben de birşey olmaz edalarıyla pjamayla geze geze yine üşütmüşüm :mad:
İçim dışıma çıktı sabahtan beri
Kafam hiç yerinde değil
Annemi istiyorum :mad: :D

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün canım benim
Ah bir tene kızım olsa ne gözel olur :KK70: :KK70:
Çok istiyoreeee hayırlısıyla :KK15:

S selalmaz ın kızı var bildiğim :nazar:
Ne akide şekeridir şimdi o Allah bilir :)
canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde aynen ailecek hastayız galiba üşüttük:( evet biz kzım var 2yaşında 5 yaşındada bir oğlum var zaten kızı sütten kesince alı verdim sene başından beridir 56lardaydım falan ama sütten kesince birden baktım 60 lardayım :(

canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde aynen ailecek hastayız galiba üşüttük:KK43: evet biz kzım var 2yaşında 5 yaşındada bir oğlum var zaten kızı sütten kesince alı verdim sene başından beridir 56lardaydım falan ama sütten kesince birden baktım 60 lardayım :KK43:

Canım geçmişler olsun
Ufaklıklara kıyamam inşallah çabucak iyileşirsiniz

Canım inşallah tez zamanda tekrar vermeye başlar istediğin kiloya ulaşırsın
Bundan önce de istediğin kiloya gelmiştin onda beslenmen nasıldı fıstık?
Kilo almada canım kilo korumakta marifet inan canını sıkma sakın
Gün gelir devran döner :) merak etme ;) anlamazsın bile nasıl olduğunu

Kızlarımmmm yansın evler :)
Kilo almışım !!!
Tartıldım 54,1 kg üstelik dün ıshal olup resmen suyumun kurumasına rağmen :KK70:
Moralim bozulmadı değil!
Zayıflamanın tadı hiç birleyde yok gerçekten!
Ne hallerde vermiştim bu kıloları
Kendimi şişman Mankenler gibi hissetmeye başladım yine :)
Koca popolu :KK70:
Nedeninide çok iyi biliyorum
Haftasonu yarım kilo kuruyemiş kahvaltıda yarım kiloda akşam yemeğinde yiyince tabı olanlar oldu :KK70:
Nasıl bir ayıysam artık ! :D

Yarından itibaren sıkı yönetim 3 gün
IP sipariş etmiştim dün gelmiş
İp atlaya zıplaya artık :D
Buraya yazmaya da başlayabilirim yine
Tez zamanda 53 kilonun başlarını görmek istiyorum tekrar
Sevgiler !

Back
X