hedef 53 kilo inş .

Bugün tartıldım 54 kg
100 gr gitmiş baya gitmiş :KK70:

Yemişli kahvaltıya o kadar alıştım ki çok haz veriyor çünkü :KK70: bugün yemişsiz yapayım dedim olmadı valla
Alışmış kıdırmuştan beterimiş derler ya :KK70:
Yarından itibaren 4 gün inşallah yemiş yok
Yarınki mönüye sadık kalmaya zorlamak için kendimi akşamdan yazacağım buraya o zaman uymak zorunda hissediyorum kendimi
Birde aslında ben bu 2 öğün yemek yemeyi çok tuttum çok rahat yanında kap götür getir derdi olmuyor

O 800 gr geldiği gibi gidecek inşallah !
Gitti çünkü kalçama karnıma yapıştı nankör :KK70: oysaki o kadar sağlıklı brsleniyorum nankör vücudum ahahah

Görüşürüz fıstıklarım, öpüldünüz :*

Birde gördüm ki burada 10 sayfa dil dökmeye 1 kg veriyorum dil dökmeye o zaman devam diyorum :)

Son düzenleme:
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün canım benim
Ah bir tene kızım olsa ne gözel olur :KK70: :KK70:
Çok istiyoreeee hayırlısıyla :KK15:

S selalmaz ın kızı var bildiğim :nazar:
Ne akide şekeridir şimdi o Allah bilir :)

Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.:anneadayı:

Kızlarım burada hava 1 gün hamam 1 gün kış
Evim içide ona göre
Ben de birşey olmaz edalarıyla pjamayla geze geze yine üşütmüşüm :mad:
İçim dışıma çıktı sabahtan beri
Kafam hiç yerinde değil
Annemi istiyorum :mad: :KK70:

Çok geçmiş olsun.Biz geçen hafta zor bir hafta geçirdik.Ateş,ishal,kusma.Büyük oğlum çok yoruldu.Benim de vertigo tuttu.Hastane gibiydik.Şükür bu hafta iyiyiz.

canım öncelikle çok geçmiş olsun bizde aynen ailecek hastayız galiba üşüttük:KK43: evet biz kzım var 2yaşında 5 yaşındada bir oğlum var zaten kızı sütten kesince alı verdim sene başından beridir 56lardaydım falan ama sütten kesince birden baktım 60 lardayım :KK43:
Sizede geçmiş olsun.Salgın varmış.Havalar düzelmedi gitti.Bir de kuş gribinden söz ediliyor.Pakette tavuk alıyorum. Aslında kasap tavuk getirmişti ama almıyorum ne olur olmaz diye.İkimiz takıldık kaldık.Fazlalığımız az ama vermek için gayret yok.:KK43:

Kızlarımmmm yansın evler :)
Kilo almışım !!!
Tartıldım 54,1 kg üstelik dün ıshal olup resmen suyumun kurumasına rağmen :KK70:
Moralim bozulmadı değil!
Zayıflamanın tadı hiç birleyde yok gerçekten!
Ne hallerde vermiştim bu kıloları
Kendimi şişman Mankenler gibi hissetmeye başladım yine :)
Koca popolu :KK70:
Nedeninide çok iyi biliyorum
Haftasonu yarım kilo kuruyemiş kahvaltıda yarım kiloda akşam yemeğinde yiyince tabı olanlar oldu :KK70:
Nasıl bir ayıysam artık ! :KK70:

Yarından itibaren sıkı yönetim 3 gün
IP sipariş etmiştim dün gelmiş
İp atlaya zıplaya artık :KK70:
Buraya yazmaya da başlayabilirim yine
Tez zamanda 53 kilonun başlarını görmek istiyorum tekrar
Sevgiler !

cerulean yaaaa yedin fıstı,ceviz kiloları aldın.:-):-)Şaka şaka belki ödemdir.Sen beslenme olayını oturttun artık kilo alsanda çabuk verirsin.Bizim gururumuzsunn..:KK68::KK68:

Bugün tartıldım 54 kg
100 gr gitmiş baya gitmiş :KK70:

Yemişli kahvaltıya o kadar alıştım ki çok haz veriyor çünkü :KK70: bugün yemişsiz yapayım dedim olmadı valla
Alışmış kıdırmuştan beterimiş derler ya :KK70:
Yarından itibaren 4 gün inşallah yemiş yok
Yarınki mönüye sadık kalmaya zorlamak için kendimi akşamdan yazacağım buraya o zaman uymak zorunda hissediyorum kendimi
Birde aslında ben bu 2 öğün yemek yemeyi çok tuttum çok rahat yanında kap götür getir derdi olmuyor

O 800 gr geldiği gibi gidecek inşallah !
Gitti çünkü kalçama karnıma yapıştı nankör :KK70: oysaki o kadar sağlıklı brsleniyorum nankör vücudum ahahah

Görüşürüz fıstıklarım, öpüldünüz :*

Birde gördüm ki burada 10 sayfa dil dökmeye 1 kg veriyorum dil dökmeye o zaman devam diyorum :)
Ha hayyy vallahi on parmak mı yazıyorsun?Maşallah döktürüyorsun.Ben şu an bile yazarken oğluma bir yandan laf yetiştiriyorum,bir yandan yazmaya çalışıyorum..:KK70::KK70:

Kızlarımmmm yansın evler :)
Kilo almışım !!!
Tartıldım 54,1 kg üstelik dün ıshal olup resmen suyumun kurumasına rağmen :KK70:
Moralim bozulmadı değil!
Zayıflamanın tadı hiç birleyde yok gerçekten!
Ne hallerde vermiştim bu kıloları
Kendimi şişman Mankenler gibi hissetmeye başladım yine :)
Koca popolu :KK70:
Nedeninide çok iyi biliyorum
Haftasonu yarım kilo kuruyemiş kahvaltıda yarım kiloda akşam yemeğinde yiyince tabı olanlar oldu :KK70:
Nasıl bir ayıysam artık ! :KK70:

Yarından itibaren sıkı yönetim 3 gün
IP sipariş etmiştim dün gelmiş
İp atlaya zıplaya artık :KK70:
Buraya yazmaya da başlayabilirim yine
Tez zamanda 53 kilonun başlarını görmek istiyorum tekrar
Sevgiler !
bende ip aldım ama daha atlayamadım :(ya ben kendime o kadar güveniyordum ki anlatamam neyi nasıl yemem gerektiğini iyi biliyorum dedim tık tık veririm ben birde sayfa açayımda arkadaşlarda nasiplensin nasıl kilo verilirmiş falan derken haliba büüyklendim ne biraz töbe 1 hafta itina ile dişimi sıkıyorum bir gr inmeyince şok zaten fırsat arıyorum canım sıkılınca hemen yemeye birazda etraftakiler iyisin falan ne bielyim bende anlamadımya ni nerdeyse kilo vermek için yapılması gereken bütün tüyoları biliyorum ama nedeeeeeeeeeeeeeen nedeeeeeeeeeeeeeeeen ama yok inş olacak1 hafta değilde şöyle 2 hafta tartılmayayıö d,yorum biraz sıvı ağırlıklı beslenmeye karra verdim

Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.:anneadayı:

Çok geçmiş olsun.Biz geçen hafta zor bir hafta geçirdik.Ateş,ishal,kusma.Büyük oğlum çok yoruldu.Benim de vertigo tuttu.Hastane gibiydik.Şükür bu hafta iyiyiz.

Sizede geçmiş olsun.Salgın varmış.Havalar düzelmedi gitti.Bir de kuş gribinden söz ediliyor.Pakette tavuk alıyorum. Aslında kasap tavuk getirmişti ama almıyorum ne olur olmaz diye.İkimiz takıldık kaldık.Fazlalığımız az ama vermek için gayret yok.:KK43:

cerulean yaaaa yedin fıstı,ceviz kiloları aldın.:-):-)Şaka şaka belki ödemdir.Sen beslenme olayını oturttun artık kilo alsanda çabuk verirsin.Bizim gururumuzsunn..:KK68::KK68:

Ha hayyy vallahi on parmak mı yazıyorsun?Maşallah döktürüyorsun.Ben şu an bile yazarken oğluma bir yandan laf yetiştiriyorum,bir yandan yazmaya çalışıyorum..:KK70::KK70:

Canım size de geçmişler olsun
Herşeyin başı sağlık
Diyet grubumuzun başında karabulutlar :)

Ödem diyip kendimi kandırmaya gerek yok :D
Löp löp yağ onlar
Şımarıp şımarıp ceviz detoksu yapmaya kalkışırsan Allah böyle alır adamın havasını :D
Bizim sınıf birincisi Gizeminbu Gizeminbu
Ben de sırf çene var vallahi ahaha

bende ip aldım ama daha atlayamadım :KK43:ya ben kendime o kadar güveniyordum ki anlatamam neyi nasıl yemem gerektiğini iyi biliyorum dedim tık tık veririm ben birde sayfa açayımda arkadaşlarda nasiplensin nasıl kilo verilirmiş falan derken haliba büüyklendim ne biraz töbe 1 hafta itina ile dişimi sıkıyorum bir gr inmeyince şok zaten fırsat arıyorum canım sıkılınca hemen yemeye birazda etraftakiler iyisin falan ne bielyim bende anlamadımya ni nerdeyse kilo vermek için yapılması gereken bütün tüyoları biliyorum ama nedeeeeeeeeeeeeeen nedeeeeeeeeeeeeeeeen ama yok inş olacak1 hafta değilde şöyle 2 hafta tartılmayayıö d,yorum biraz sıvı ağırlıklı beslenmeye karra verdim

Canım sen sakin kafayla bir gözden geçir önce ne yaptın şimdi neyi farklı yapıyorsun
Daha fazla mıydı kaçamaklar bu defa? Misafir gezmeleri filan? Belki bundan önceki diyet döneminde daha fazla evde vakit geçiriyordun?
Ama kilo almadı kilo yerinde saysa bile insan en azından herşey kontrol altında diyor
Kilo alma gibi iğrenç bir şey yok :)
Tartıda mı sorun var yoksa?

bu gün özel günümdeyim dün biraz dikkat etmedim yedim bundan dolayı bu gün sabah bir bardak süt içtim kahveli tabki okulda bir çubu k kraker bir yemek kaşıgı leblebi yedim öğlen 2 bardak ayran içtim sadece kahve içtim şimdide minnacık bir sakız ağzımda sakız çğnemeye karra verdim okulda atıştırmayayyım diye ha birde yine bir yemek kaşığı gelir kuru üzüm yedim akiam ne yiyeceğim bol salatalık domates ha birde 2 yemek kaşığı nohut yiyeyyim diyorum ve yeşil çay falan inş yürüyüş yapamıyorum eve git yemek yap ortalığı topla akşam mutlaka ev ziyareti yada evde misafir falan derken çocukları eve bırakıp 1 saatimi dışarda geçiremiyorum ha yanlış anlamayın çocuklarımdan ayrılamadığımdan değil zaten bir yogunluğum varken en azından tam 1-2 saatlik boşluğumdada onlarla eşimle olayım diye :(

bu gün ablamla konuştum sık sık bahsediyorum ablam 94 kilodan 75 kiloya indi ve uzun süredirde kilo almıyor halada dikkat ediyor ama diyor yani aslında önceden ne kadar kötü besleniyormuşum şimdi bazen yemnin ucunu kaçırınca çok kötü oluyorum midem diyor onu görenler ne oldu sana ne yaptın nasıl yaptın diye soruyorlarmış tabiki bunun yanında böyle pek kötü olmuşsun diyenlerde var nedense:)

Kuzu ben seni anlıyorum
Ben bekarım çoluk çocuk derdi yok 8-17 arası çalışıyorum akşam eve geliyorum kendimi yağmur yemiş bitki gibi hissediyorum sırf dinlenmek istiyorum
Sen eve gelince ev işi çoluk çocuk vs vs
Çalışan anne olması çok zor Allah yardımcın olsun
Ondan aman aman spor yapmaya vaktin olmuyordur buna inaniyorum gerçekten
Işten eve evden işe yürümek yeterli olacaktır ama eğer mümkünse

Ama kilo verememenin bununla bir alakası olduğunu düşünmüyorum
Evde olunca kilo kontrolü daha zor
Hafta sonları görüyoruz insan kaçırmasa kaçırıyor
Çalışan insana daha kolay kilo Kontrolü bence :)

Kendimi nişastalı ve şekerli yiyecekler konusunda çok güzel eğittim
Tatlı krizine girmiyorum, geçenlerde miğdem rahatsızken muz tüketmiştim aman yarabbi o kadar şekerli geldi ki komaya girecektim bu cepte bir kere çok şükür
Düzenli yemek akşam yememek konusunda da eğittim kendimi
Proteini istesem de fazla kçıramıyorum aman Allah'ım ondan sonra çatlayacak gibi oluyorum buna gerek yok
Sıra yağlar konusunda eğitmeye geldi kendimi
Hedefim bu sağlıklı yağları kilo almayacak şekilde yeme düzenime entegre etmeye
Çünkü daha yemişlere karşı hayvani dürtüler besliyorum valla
Buda görüldüğü üzere ayağıma dolaşıyor geçen hafta olduğu gibi
Bunları reddettmek yerine bunlarla sağlığım için adam akıllı yaşamayı Öğrenmek hedefim önümüzdeki aylarda

ben sizi gene aldattııııııııııııııııııııım ne güzel gidiyordu herşey taki yorgun argın okuldan geldikten sonra akşama misafir kabul etmemle başaldı hemne mutfakta sarmalar ( dondurucudan ) poçalar muhallebiler börekler wafllar:( falan derken aslında tabak yapıp yemedim ama tadı nasıl olmuş şekeride yerindemi dur sarmada pişmişmi poçanında tuzu nasıl ay uzun süredirwafla yememiştim accık ucundan derken aslnda yemedim accık ucundan herşeyin :):)ha mutfak masasını toplarkenki telaşla çocukların tabaklarında kalan yemekleri kaşıkladığımı daha anlatmadım bile ha oturup akşam yemeğide yemedim aslında :)
aslında aldıgımız kiloların en büyük sebebi bu aslında yemedim ama neyi yemedin aslı astarı ortadaaslında yemediklerimi sadece tabakta tüketmemiş oluyoruz çatalla yiyoruz

( yaptıgım kaçamagımı nasılda masum bir mesaja çevirdim ama)

ama yok bugün böyleyse yarın var devam tamam akşam onları atıştırdım ama sabhatan bal kaymak ekmekli kahvaltı yapıp öğlen okulda çıkan nohut pilavıda yiyip okulda öğretmen masasında duran gofretlerden tüketip kantine inip içtiğim kahvenin yanına birde çikolata açıp buda yetmezmiş gibi akşamda hazırlatıklarımı çayla içip günü kapata bilirdimde ama gende kardayım akşam kaçamak yapsam bile birde bu tafatan bakmak lazım naısl olsa sözümde durmadım deyip koyu vermek yok

Kuzu kilonda artış olacağını sanmıyorum
Kendini kötü hissetme değmez
O gün sabah öğle az yediğinden (ben senin kadar az yiyerek hiç duramam imreniyorum sana valla. Sabah bir kahveye yapacağım kahvaltıyı öğlene Çoktan Şekerim düşüp kafam allak bullak olmuş)
Bir de akşam yerkende otobkontrolü bırakmamışsındır

Ama dikkat ediyorum herşeyin nişasta şeker karbonhidrat üzere kurulu :)
Başka yiyecek bir şey yok mu kuzu anlamadım?

ben sizi gene aldattııııııııııııııııııııım ne güzel gidiyordu herşey taki yorgun argın okuldan geldikten sonra akşama misafir kabul etmemle başaldı hemne mutfakta sarmalar ( dondurucudan ) poçalar muhallebiler börekler wafllar:KK43: falan derken aslında tabak yapıp yemedim ama tadı nasıl olmuş şekeride yerindemi dur sarmada pişmişmi poçanında tuzu nasıl ay uzun süredirwafla yememiştim accık ucundan derken aslnda yemedim accık ucundan herşeyin :):)ha mutfak masasını toplarkenki telaşla çocukların tabaklarında kalan yemekleri kaşıkladığımı daha anlatmadım bile ha oturup akşam yemeğide yemedim aslında :)
aslında aldıgımız kiloların en büyük sebebi bu aslında yemedim ama neyi yemedin aslı astarı ortadaaslında yemediklerimi sadece tabakta tüketmemiş oluyoruz çatalla yiyoruz

( yaptıgım kaçamagımı nasılda masum bir mesaja çevirdim ama)

ama yok bugün böyleyse yarın var devam tamam akşam onları atıştırdım ama sabhatan bal kaymak ekmekli kahvaltı yapıp öğlen okulda çıkan nohut pilavıda yiyip okulda öğretmen masasında duran gofretlerden tüketip kantine inip içtiğim kahvenin yanına birde çikolata açıp buda yetmezmiş gibi akşamda hazırlatıklarımı çayla içip günü kapata bilirdimde ama gende kardayım akşam kaçamak yapsam bile birde bu tafatan bakmak lazım naısl olsa sözümde durmadım deyip koyu vermek yok

Boş ver takılma yapabiliyorsan bundan sonrasına dikkat et canım.Diyorum ya biz biliyoruz ama uygulama sıfır.Sizleri tanıdığım için memnunum. :KK68::KK68::KK19:Cerulean özellikle verdiğin bilgiler için çokk teşekkür ediyorum.Sanmaki o kadar yazıyı boşuna yazdın.Ama ben bir süreliğine ayrılıyorum.Diyet ile ilgili konulara artık bakmak istemiyorum.Şu an ağırlık çalışmaya biraz da protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.Bakalım zaman ne gösterecek.İnşallah düzene sokarım.Aile ,çocuklar bir de yardım edecek kimse olmayınca bunlar zorlaşıyor ama yapmamak için sebep değil.Sizi kocaman öpüyorum.

Boş ver takılma yapabiliyorsan bundan sonrasına dikkat et canım.Diyorum ya biz biliyoruz ama uygulama sıfır.Sizleri tanıdığım için memnunum. :KK68::KK68::KK19:Cerulean özellikle verdiğin bilgiler için çokk teşekkür ediyorum.Sanmaki o kadar yazıyı boşuna yazdın.Ama ben bir süreliğine ayrılıyorum.Diyet ile ilgili konulara artık bakmak istemiyorum.Şu an ağırlık çalışmaya biraz da protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım.Bakalım zaman ne gösterecek.İnşallah düzene sokarım.Aile ,çocuklar bir de yardım edecek kimse olmayınca bunlar zorlaşıyor ama yapmamak için sebep değil.Sizi kocaman öpüyorum.

Ah kuzum kendine çocuklara iyi bak
Seni özliycem valla :)
Kalbi temiz iyi niyetli insan tablosu çizdin burda
Kuzu kilo almayında korumakta bir marifet belli bir iradeyi gösteriyor
Inanın bana :*
Hakkını helal et

S selalmaz kuzu kaldık mı bir Başımıza :)
Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar durumları
İatediğim kiloya gelene kadar bu sayfaya yazmaya devam seni taciz etmeye devam edicem valla :)
Bana sayfan çok iyi geldi fıstık :*

Ah kuzum kendine çocuklara iyi bak
Seni özliycem valla :)
Kalbi temiz iyi niyetli insan tablosu çizdin burda
Kuzu kilo almayında korumakta bir marifet belli bir iradeyi gösteriyor
Inanın bana :*
Hakkını helal et

S selalmaz kuzu kaldık mı bir Başımıza :)
Körlerle sağırlar birbirlerini ağırlar durumları
İatediğim kiloya gelene kadar bu sayfaya yazmaya devam seni taciz etmeye devam edicem valla :)
Bana sayfan çok iyi geldi fıstık :*
Sende çok özverilisin.Her sorduğuma sıkılmadan cevap verdin.Sağol canım.

Dün burada eglence parkina gittim
Yeminle cok sinandim, her yerde yiyecek vardi:

Dondurma:
Ice Cream.webp

Funnel Cake:
Funnel Cale.webp

Nachos:
Nachos.webp

Sekerli misir patlagi:
popcorn-tradition.webp

Aksam 16'dan sonra bir sey yemedim ve cildiriyordum bunlari gördükce karnim aciktica :)
Aksam 22 olmus otobüsle döndüm milletin elinde hala bunlar :)
Kafayi yiyecektim valla resmen :KK70:

Ben de insanim nefsim var o kadar seyler okumama ragmen sekerin öldürdügünü kani yogunlastirdigini canim cooook istedi!!!

Söyle bir hesap yaptim sonra:
Kizim dedim yiyceksin, yerken mutlu olacaksin (+) ardindan mutsuz olacaksin (-) tartida da agliycaksin (-) sagligina da zararli (-)
Yemiyceksin mutsuz olacaksin (-), aksam eve dönüp yataga yattiginda huzurlu olacaksin (+), tartida moralin yerine gelecek ertesi sabah (+), sagligina iyilik yapmis olacaksin (+)

Ve netice olarak yemedim. Belki kilo almis olmasaydim gecen hafta cezali olmasaydim valla alip hepsinden bir catala yiyip atabilirdim :). Ama cezaliydim :)
Ayrica cuma günü son 1 hafta kilo almis olmama ragmen ödül günü yapmistim :KK70: iyice zivanadan cikmistim

Ve netice olarak bu sabah tartida -500 gr gördüm :)
Dengeli yemeyle ve bütün gün ayakta oldugumdan
Olay bitmistir :)
Artik tikir tikir eksileri tekrar görme vakti gelmistir :)
Dün kirilma noktam olmustur insallah

Sende çok özverilisin.Her sorduğuma sıkılmadan cevap verdin.Sağol canım.
canım ya nereye gidiyorsun sanki ben tık tık kilo verdiğim için mi hala burdayım yani şu anda motive olmamaış olabilirsin ama gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inan bazen hiç belli olmuyor bir gün bir bakıyorsun tamam diyorsun zaten burdaki en büyük amaç motive olmak benim sık sık giremememin en büüyk nedeni yüzüm olmadıgı için ama napayım en azından kilomu koruyorum ama bu gün kendimle bir dalga geçtim piknikteydik ee dostlarda olunca çok daha keyifliydi ben sürekli yiyerek diyetteyim ya ondan falan diye diye kendimle dalga geçtim :9

2 gündür şu yoğurtlu zencefilli ve zerdeçallı karışımdan yiyorum acayip tok tutuyor normalde bir çay kaşığı diyor dün bir çay kaşıgı yedim midem taş gibiydi hatta yemeyeceğim bir daha dedim ama akişama kadar yedim ama acayip bir tokluk vardı lokantaya gitmemeize ragmen yiyecek hiç halim yoktu yemedim bu gün bir çay kaşıgı değil yarım çay kaşıgı ile yedim şimdilik iyi ama sizlerden varmı deneyen

moralim çok mozukya bir motive olamadım gitti oluyorum gaza geliyorum 3 gün sonra fıs tatilde yaklaşıyor şimdi gibidnce kilo almışsın diyecekler aslında fazla gibi görünmüyor ama geçen sene ki halime göre kilo var buda moralimi bozuyor yemeklerden önce 3 bardak su içme kararı aldım kilo vermek istiyorum ama su içmiyorum yeşil çayı hergün içmiyorum falan filan aman of ama razmazanda her zaman kilo alıyordum bu kez almamayı planlıyorum aslında dinimizde de öyle sanki akşama kadar oruç tutup sonra nefes alamayacak kadar ye iftarda planım oruçumu bol su ile açmak genelde salata ve yogurtlara yönelmek davetler hariçince eşimle evde oldugumuz sürece çorba ile açalım diyoruz bulundugum yerde ramazanda fırın kültürü var 30 gün boyunca yemekleri evlerin aldında ki fırına veriyoruz keşkekler falan bende dediğim gibi olmadı küçük bir çabaya sebze ve etle yemek koysam yağsız bol sebzeli sahurdada bol yumurtalı piyaz yapsam diyorum

Ben dondum dolastim gene geldim ve su anda 63 kilo ile motive olup olmamakgibi bir luksum yok kilovrmek zorundayim uzun suredir zayiftim ve su anda ki halimi gprdukcu cok uzuluyorum bol bol su icmeye basladim 3 lt yesil cay falan bir de hamur islerinde kendimi tiksindirmeye calisiyorum nasilmi bir arkadasim var cok zayif kilo almaya calisiyor hamur isini hic sevmiyorum diyor kiz yiyemiyor hamursu hamursu bir parca aliyorum devami yok diyor ilk defa hamurisini sevmeyen birisiile karsilastim ve cokzayif

Ben dondum dolastim gene geldim ve su anda 63 kilo ile motive olup olmamakgibi bir luksum yok kilovrmek zorundayim uzun suredir zayiftim ve su anda ki halimi gprdukcu cok uzuluyorum bol bol su icmeye basladim 3 lt yesil cay falan bir de hamur islerinde kendimi tiksindirmeye calisiyorum nasilmi bir arkadasim var cok zayif kilo almaya calisiyor hamur isini hic sevmiyorum diyor kiz yiyemiyor hamursu hamursu bir parca aliyorum devami yok diyor ilk defa hamurisini sevmeyen birisiile karsilastim ve cokzayif
Hoş geldin.Ben de gittim geldim.:oops: Cuma zayıflama yarışmasına da katıldım.İnsan ister istemez dikkat ediyor.Buradan ayrılınca tatile gittik.59 kg ulaştım.Şimdi 56.9 kilodayım.Montignac diyetine baksana .İlk hafta bu diyetle 1.7 gram verdim.Bugün yine başladım.
C cerulean da buralarda gördüm.Nasılsın?

Back
X