hedef 53 kilo inş .

Canlar haftasonu gelsin inşallah yazdıklarınızı daha rahat cevaplıycam!

Dün yediklerim.

Salı

SABAH (çok aç uyandım, baya coştum, muzdan hep çok korkarım mesela :/ :KK70:)
- 1 muz
-1/2 elma
- 2 YK lor peynir
- 1 paket 100 kaloriye denk gelen Şam fıstığı

ÖĞLE
- 180 gr buharda pişmiş somon/beyaz balık (yarı yarıya)
- tost yaptığım 1 kabak :)
- 1 domates
- badem Sütlü 1 fincan kahve

AKŞAM

- 130 gr yağsız tavada pişirilmiş hindi göğsu

Dün biraz fazla yedim ama bu sabah aç uyanmadım. Son öğünümü saat 16:30 da yerdim. Ve kızlarla dışarı çıktık herkes akşamım bir vakti hamburgerleri sosisleri götürdü valla. Canım istedi ama olsun yemedim. Eve gelince kendimle gurur duydum! :) zaten hepsi benden kilolu bırakalım yesinler :)

Tartı henüz ortalıklarda yok ama geçen haftanın bal kaçamağından sonra baldırlarım sanki tekrar erimeye başladı gibi,

Görüşmek üzere!

canım badem sütlü kahve derken şu üçü bir arada veya 2 si bir arada hazır olanlarmı eger öyle ise onlar yarine sade kahve veya normal sütlü kahve içsen daha iyi olur bende 3 ü bir aradaalrı çok severdim hatta günde 3-4 kez içtiğim olurdu kalorisi çok yüksek oldugunu öğrenince sade kahveye geçtim evdede genelde sütü kaynatıp kahve ile içeirm ve alıştım biraz zor oldu şimdide onları içemiyorumçok yağlı geliyor hazırlar

bayanlar şimdi aklıma geldide ben dün 60.6 çıkarken bu sabah yedikleirm arasında o kadar fark olmamasına rağmen neden 61.0 çıktım ben 60.6 çıktıgım günün öncesindeki suyum karbonatlı tüketmiştim ama 61.0 çıktıgım günün öncesi nomal su tükettim ve birde limonlu su içmedim bakalım acaba etken bu mu bu gün gene karbonatlı su içiyorum

bu gün neler yedim şu saate kadar sabah haşlama yumurta 1tane bir dilim diyet börek yaptım kendime ondan yedim 1 zeytin biraz peynir bol domates salatalık 3 çay kaşığı kuş burnu öğlen yogurt ve acı biber turşusu çay kahve bu gün benim doğum günüm okulda yarım dilim pasta evdede pasta var akşam arkadaşlara gideceim derken inş artmaz akşamada sütlü kahve ve pasta olur diye düşünüyorum 1 kasede çorba

diyet börek nedir nasıl yapılır yine 2 yumurta 2 çay bardağı yogurt ve biraz süt ve tam buğday unu karıştırılıp kek kıvamında karışım elde ediyoruz içine kabartma tozu ekliyoruz peynirli maydonozlu iç yapıp hamur karışımımızı kek kıvamında hazırlayıp yağlı kağıtlı tepsiye yarısını boşaltıyoruz iç harçımızı koyup diğer yarısınıda üzerine döküp en son üstüne çörek otu atıp pişiriyoruz yine şekersiz yağsız tam buğday unlu bir atıştırmalık oluyor eşimde çok beğendi
Dogum gunun kutlu olsun canim ailenle birlikte nice senelere:))

bakalım yarın kaç çıkacagım bu gün 50 leri görürüm diyordum ama tam tersi 60 dan 61 gördüm yediklerim gayet masumdu ama bilemedim neyse sonuçta yemiyorum ve gerçekten dikkat ediyorum illaki ineceğim bu gün olmaz ise yarın yarın olmaz ise sonraki gün :) ben şöyle düşünüyorum yediklerimizi cebimize topladığımız taş olarak düşünürsek ne kadar taş toplayıp cebimize koyarsak o kadar ağırlık illaki taş toplayacağız ama bu taşın agır veya hafif olması bizim elimizde öğlen çok yedik diyelim hop gitti diyet büüy bozuldu artık yapmanın bir anlamı yok gibi düşünmek değilde öglen cebime çok taş topladım eeeeeeee devam etmeye gerek yok akşamda toplarsam daha agır olacak değil mi ama
Selam canim ne kadar guzel olumlu dusunuyorsun canim inan senin yazilarini okuyarak cok kisi motive oluyordur heralde benim gibi :)))
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Canlar sanırım bu aralar Yağı fazla yiyorum. Bugün Fıstık yemedim, Yarından itibaren de öğleleri somon yerine tavuk göğsü yemeyi düşünüyorum.

İşte yediklerim

Çarşamba

SABAH
- 1 muz
- 1 yumurta ve 50 gr lıght tonbalığıyla yaptığım Omlet
- yanına domates, maydonoz

ÖĞLE
- 180 gr buharda pişmiş somon ve beyaz balık (yarı yarıya)
- 1 tost yaptığım kabak, 1 domates
- yarım fincan lıght sütlü şekersiz kahve

AKŞAM
- 100 gr ızgara hindi göğsü

Öpüyorum sizi çok !

Selam canim ne kadar guzel olumlu dusunuyorsun canim inan senin yazilarini okuyarak cok kisi motive oluyordur heralde benim gibi :)))
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. aslında buraya yazmak istememin en büyük nedeni bu çünkü birşeyler yiyeceğim zaamn diyorum kendim için değil burda ki arkadaşlarım içinde bunu yapmamam gerekiyor diyorum gerçekten bu beni çok motive ediyor. çünkü benim de o kadar çok kilo verme maceram olduki nette sadece google la yazdığım tek kelime zayıflama diyetti birilerine yardımcı olabiliyorsam ki yanlış anlaşılmasın bilgilendirmek veya yol göstermekten bahsetmiyorum sadece motive etmek aslında kilo verebilmenin en büyük adımı bu bundan dolayı burdayız ya bu gün ben çok motive ediciyim yarın benim direncim kırıldıgı zaman siz bana destek olup motive edeceksiniz asıl amacı alsında bu:)

Canlar sanırım bu aralar Yağı fazla yiyorum. Bugün Fıstık yemedim, Yarından itibaren de öğleleri somon yerine tavuk göğsü yemeyi düşünüyorum.

İşte yediklerim

Çarşamba

SABAH
- 1 muz
- 1 yumurta ve 50 gr lıght tonbalığıyla yaptığım Omlet
- yanına domates, maydonoz

ÖĞLE
- 180 gr buharda pişmiş somon ve beyaz balık (yarı yarıya)
- 1 tost yaptığım kabak, 1 domates
- yarım fincan lıght sütlü şekersiz kahve

AKŞAM
- 100 gr ızgara hindi göğsü

Öpüyorum sizi çok !
canım tartın daha gelmedimi

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan?
yarın ki sonuç pek parlak olmayacak galiba ama ne yapayım 4 tane pasta mumu söndürdüm az azda olsa yedim aslında az yedim ama 4 pasta olunca ayıp olmasın derken :(

yeşil çayımıda içtim sabah görüşürüz inş

Ah canım o kadar kendi dünyama dalmışım ki bir de cepten giriyorum mesajlarım hepsini görmemişim

Geçmiş doğum gününü kutlarım! Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlar görürsün umarım

Senin yerinde olsam bugün tartılmazsıdım. Doğum Günü'nde olur böyle Şeyler

Ben Zayıf olacam Zayıf olacam diye milletin o kadar kafasını yemiştim ki geçmiş doğum günümde Karabuğday unundan, limon kabuğu rendesinden, agave şurubundan diyet pasta yapmışlardı :)

Badem sütü kendi imalatım canım. Ben de senin eskiden yaptığına benzer sütü cezveden kaynatıp kahveyi ilave ediyorum. Tartı daha gelmedi canım ya. Aynı gün fön makineside sipariş etmiştim o geldi bugün tartı gala yok ortalıkta...

Ah canım o kadar kendi dünyama dalmışım ki bir de cepten giriyorum mesajlarım hepsini görmemişim

Geçmiş doğum gününü kutlarım! Sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlar görürsün umarım

Senin yerinde olsam bugün tartılmazsıdım. Doğum Günü'nde olur böyle Şeyler

Ben Zayıf olacam Zayıf olacam diye milletin o kadar kafasını yemiştim ki geçmiş doğum günümde Karabuğday unundan, limon kabuğu rendesinden, agave şurubundan diyet pasta yapmışlardı :)

Badem sütü kendi imalatım canım. Ben de senin eskiden yaptığına benzer sütü cezveden kaynatıp kahveyi ilave ediyorum. Tartı daha gelmedi canım ya. Aynı gün fön makineside sipariş etmiştim o geldi bugün tartı gala yok ortalıkta...

Pasta tarifin guzelmis canim:KK48:

Evet canlar. Bugün yediklerimi yazıyorum :)

Perşembe

SABAH
- 50 gr lıght ton Balığı ve 1 yumurtadan yaptığım omletin arasına yeşillik ve domates sardım. Dürüm niyetine mis oldu! Yarın da böyle yapacağım :)
- 1/2 fincan Lıght Sütlü şekersiz kahve
- 1 muz
- 1 Brezilya cevizi

ÖĞLE
- 100 gr ızgara tavuk göğsü
- 1 domates
- bir baş ızgara Brokoli
Aman Allah'ım çok güzeldi tadı!!!

AKŞAM
- 130 gr ızgara hindi göğsü

Henüz daha eve varamadım. Umarım tartı gelmiştir. Sevgiler!

Fıstıklar nerdesiniz huhuuuuuuu :)

Benim tartı ayın 22 Sine geliyormuş.. İşimiz Allah'a kaldı ...
Ufak mutfak tartısı sipariş etmiştim o bugün geldi. Büyük yol hala ortada.

Haftasonundan önce tartıldaydım iyiydi.
Cumartesi biraz serbest takılmak istiyorum miktar konusunda

Sabah Şam fıstığı yiycem 1 paket 100 kalorilikte. Bir de bir tane kocaman Ayça Kaya'nın yulaf, hurma, Kayısı vs den yaptığı kurabiyeden yemeyi düşünüyorum kahve eşliğinde. Şöyle tadını çıkara çıkara :)

Öğle de kebabcıya :) valla kırmızı Yağlı demeyip götürmeyi düşünüyorum etleri yanında bol salatayla

Akşama da artık ağıza Mühür :)

Bunun dışında şeker YOK, pasta Börek çikolata hazır yiyecek YOK.

haberlerinizi bekliyorum canlarrr

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan ?
günaydın dün giremedim çok yogun bir gündü dün neler yedim sabah 1 yumurta salatalık domates biraz peynir 3 zeytin falan sabah mutlaka ılık suyumu içmeye çalışıyorum öğlen ayran içtim kocama bir bardak aşamada 7-8- sarama 1 dilim pasta akşam dediğimde saat4 gibi yine karbonatlı suyumu içtim sütlü kahve içtim akşam birde gün içinde diyet böreğimden yedim 1 dilim

bu sabah biraz peynir bol domates ve salatalık 1 zeytin çay şimdide biraz sütlü kahve içeceğim okulda nöbetciyim biraz dinç olayım ekmek yemedim halbuki ekmek kızartmıştım ama yemedim :) aferin bana öğlen okul yemeğinde n evarsa onuyerim kocaman bir bardak ayran ile akşamada artık salata ve bir kase çorpa planlıyorum

bu sabah biraz peynir bol domates ve salatalık 1 zeytin çay şimdide biraz sütlü kahve içeceğim okulda nöbetciyim biraz dinç olayım ekmek yemedim halbuki ekmek kızartmıştım ama yemedim :) aferin bana öğlen okul yemeğinde n evarsa onuyerim kocaman bir bardak ayran ile akşamada artık salata ve bir kase çorpa planlıyorum

Canım iyi yapmışsın ekmeği yememeyle
Karbonhidratı yiyerek zayıflanacağına inanmıyorum
Insülin hormonu kandayken yağ yakılmaz
Tabi günde 3 lokma karbonhidrattan başka bir şey yemezsen
Yiyceksekte sabah öğle arası karbonhidrat
Tabi uzman değilim..

Bende proteini fazla tüketiyorum gibi..
Kalp hastası olmasaydım iyiydi :)
Ama mankenleri filan araştırınca hep onlar böyle besleniyor

Proteinin yarattığı zararı tamponlamak için iki üç misli sebze yemeye çalışıyorum yanında ve proteine porsıyon ayarı veriyorum
Tuvalete Çıkma sıkıntım da olmuyor hiç
Sebze bağırsakları feci çalışturıyor
Bol suda içtiğim için

Bakalım ileriki Günler'de bir katı meyve sokacağı Alıp sebze suyu ara öğünü yapmak istiyorum her gün bir kere
Bir de 10 tane badem yemeyi düşünüyorum

Hepsi kalp hastası olmamak için

Kızlar benim pantolonlar baya baya bol gelmeye başladı :)
Belimden kayıyorlar
36 bedene inşallah tez zamanda düşerim
Ve kalırımda
Yarin 1 hafta oluyor diyete başlayalı
Ve ben 1 haftadır 16 dam sonra ağzıma bir şey koymuyorum

Kendimle gurur duyuyorum :)
Bir 7 gün saha disiplinle devam etsem yarım beden incelme bir bedene çıkacak :)

Benim sınavım hep yemişlerleydi
Akşam işten gelince güya o günün stresini atmak için avuç avuç ceviz Fıstık yediğimi hatırlıyorum
Bir de bir paket hurma alırım eve bir kavanoz bal yok sonunu Gören'e kadar yemem lazım

Durana be kızım
Halbuki yedıkce ne stres azalıyor ne Kaygı :)
Daha artıyor hatta çok yedim kilo alacağım şimdi diye :)

Back
X