hedef 53 kilo inş .

sabah peynir domates salatalıkla falan geçiştirdim öğlen mercimek çorbası ve bir börek yedim akşamda bol slaata ve yumurtalı ıspanak yedim tabiki ekmeksiz akşmada arkadaşlarda1 dilim kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum yarın sabah kaç olur bilmiyorum ama :)

Peki ben ne yedim dün?

Cuma
SABAH
- 1 yumurta 50 gr dan az ton balığıyla yağsız tavada Omlet Yaptım içerisinde domates yeşillik sardım
- 10 tane badem (100 kalori)
- 1/2 fincan Sütlü kahve
- 1 küçük muz
- 1 Brezilya cevizi

-> sabah baya coşmuş bulunuyorum, halbuki aç değildim

ÖĞLE
- 130 gr ızgara tavuk göğsü
- ızgara Brokoli, 1 domates

AKŞAM
- 150 gr ızgara hindi göğsü
- 100 kaloriye denk gelen Şam fıstığı

Bugün yağları baya abarttım yine. Yemişleri çok seviyorum. Cuma diye biraz kendimi şımartasım geldi. Akşam 16 dan sonra bir şey yemedim...

Hem bugün hem dün acayip tok uyandım yemeği erken bırakmama rağmen bir önceki gün. Vücudun alışamadığı bir şey yok ...

Sevgiler hepinize

sabah peynir domates salatalıkla falan geçiştirdim öğlen mercimek çorbası ve bir börek yedim akşamda bol slaata ve yumurtalı ıspanak yedim tabiki ekmeksiz akşmada arkadaşlarda1 dilim kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum yarın sabah kaç olur bilmiyorum ama :)

Canım pastayı Böreği sabah öğle arası yesen sonra yemesen? Akşam akşam bilemedim :( çok tehlikeli akşam pasta börek...

O gün verdiğin o güzel emekler Boşa çıkmasın? Tabi sen kendi metabolızmanı daha iyi bilirsin. Öpüyorum senı

Canım pastayı Böreği sabah öğle arası yesen sonra yemesen? Akşam akşam bilemedim :KK43: çok tehlikeli akşam pasta börek...

O gün verdiğin o güzel emekler Boşa çıkmasın? Tabi sen kendi metabolızmanı daha iyi bilirsin. Öpüyorum senı
böreği zaten öğlen yedim canım ya o da okulda çıkan kagıt kadar ince bir börek yani öyle normal yağyüzlü bir börek parçası değil akşamda çok erken yediğim için akşam çayla leblebi keyfim oluyor onunyerinede akşamki keki yedim leblebimin yerine öyle denk geldi:)
gün içinde zaten ekmek tüketmiyorum ki gün içindeki denk geldiği zaman kekimden böreğimden bir parça yiyebilmek için karbonhidrattan uzak durma ya çalışıyorum ama öyle tatmamende çıkartmak istemiyorum daha sonra pat diye yeniden kiloları almayayaım diye hemde diyetim uzun süreli olabilsin diye

Peki ben ne yedim dün?

Cuma
SABAH
- 1 yumurta 50 gr dan az ton balığıyla yağsız tavada Omlet Yaptım içerisinde domates yeşillik sardım
- 10 tane badem (100 kalori)
- 1/2 fincan Sütlü kahve
- 1 küçük muz
- 1 Brezilya cevizi

-> sabah baya coşmuş bulunuyorum, halbuki aç değildim

ÖĞLE
- 130 gr ızgara tavuk göğsü
- ızgara Brokoli, 1 domates

AKŞAM
- 150 gr ızgara hindi göğsü
- 100 kaloriye denk gelen Şam fıstığı

Bugün yağları baya abarttım yine. Yemişleri çok seviyorum. Cuma diye biraz kendimi şımartasım geldi. Akşam 16 dan sonra bir şey yemedim...

Hem bugün hem dün acayip tok uyandım yemeği erken bırakmama rağmen bir önceki gün. Vücudun alışamadığı bir şey yok ...

Sevgiler hepinize
yediklerin oldukça güzel canım arada atıştırmaalrın olmuyor ise :) menü seçimin güzel senin tartı daha gelmedii değil mi en son kaç kilodaydın tam olaraak

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
aslında odukça aç uyanıyorum ama bu takılmalara alışığım aslında yazmanın en güzel tarafı bu bazen 10 gün bile ısrarla diyetime dikkat etmeme rağmen 10 gün takılmalarım olabiliyor önceden canım sıkılırdı neden diye eşimin başının eti yerdim durmadan moral vermeye çalışırdı :) ama önceki deneyimlerimden alışığım ve şu anda takmıyorum neden takıldım diye yazdığımız zaman insan kendi daha iyi analız edebiliyor

sabah kahvaltıda melemen yumurta haşlaması özellikle yumurtayı her zmaan tercih ediyorum ki tok tutuyor diye yanında biraz yeşillik salatalık domates peynir 1zeytin 2 çay kaşığı kadar reçel çay ekmek gene yemedim aslında bu gün yüyrüyüşe çıkabilsem çok fark edecek ama ev okul çocuklar havalar ısındı misafirler gezmeler fırsat bulamıyorum aslında evde bir şeyler yapabilirim ama dediğim giib fırsat bulamıyorum :(

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan ?

bu gün sabah zaten melemen salatalık domates derken geçti daha sonra öğlen bir sade kahve içtim yanında kakaolu 3 biskuvi ile saat 5gibide bir kase çorba bir türk kahvesi akşamada 1 yemek kaşığı gelir galiba leblebi ve 10 çiğ fındık bu günüm çok yogundu yemek yemeğ fırsat bile bulamadım :) ama yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var börekler kızartmalar falan birde ymurtalı piyaz yapayım diyorum eger çok kaçırırsam artık günü o yedikleirmle kapatırım öğlen akşam kahve falan içerek geçiririm ama bakalım yarın ne gösterecek en iyisi misairler gelmeden hem hazırlık yapayım o sıradada sütlü kahve içeyim bol bol su içeyim karnımı şişireyim :)

Evet canım öyle yap sen :)
Yarın anlatırsın sonuçları

Kilom 57.7 filandı canım. Boyum 163.5 cm

Aralarda bir şey yemedim, yeseydim yazardım inan
Hafta arası çalıştığım için yeme Kontrolü daha kolay oluyor Oyalayan işler olduğu için
Bugün tonganın ucu ama kaçtı gibi
Yediklerimi yazıyorum
Yarından itibaren tekrar sıkı sıkı devam edeceğim

Cumartesi

SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 10 badem
- 1/2 fincan Sütlü şekersiz kahve
- 1/2 litre yağsız sütten kor yapmıştım onun hepsini yedim valla. aslında yarısını kibar kibar yarına saklanacaktım
- daha bitmedi yediklerim: 1 küçük muz, 1YK yulaf ezmesi, 1 yumurta beyazı ve Tarçından yaptığım pancake i yedim
- daha bitmedi: Ayça Kaya kurabiyesi yapmıştım 2 kuru hurma, 2 kuru kayısı, 2 kuru erikt, 1 yk yulaf, tarçın ve yumurta beyazından yaptığım
- ve 4 tane böğürtlen yedim

Kendimden utanıyorum şu an. İçimdeki canavar çıkmış resmen ortaya

ÖĞLE
- bugün kebapçı kaldı tavukcuya uğradım yarım tavukta orda yedim Yağlı mağlı demeden
- 1/2 fincan Sütlü kahve

AKŞAM
- 1 kocaman Salatalık
- 1 domates

16'dan sonra bir şey yemedim. Bakalım yarın nasıl olacak

yazmama biraz geç oldu ama nacak fırsat bulabildim sabah kahvaltıya misafirlerim vardı misafirlerden önce bir güzel sütlü kahvemi içtim yeşil çayımı içtim misafirlerle az bir şeyler yedim ama yorgunluktan çocukların tantanasından ne yediğimi ne kadar yediğimi bile hatırlamıyorum çünkü misafirlerimle oturupta yiyemedim ayak sonra oturkalk derken geçti öğlen yemeği ile zaten kahvaltıda birbirine karışmış olduakşam bir şey yememiştim ama o kadar çok yorulmuşum ki bir ara kendimi mutfak masaında birşeyler yerken buldum ne yedim sabahtan kalma soğan sotesi yapmıştım bahratlı kekikli falan onsan yedim bir kaç sabahtan kalma 2-3- çatal patlıcan kızartması ekmek yemiyordum hiç ama çeyrek ekmek yedimyarım börek yedim ydiklerimden pişmanmıyım hayır çünkü bütün gün boyunca daha yeni oturuyorum bütün gün ayakta hareket halindeydim 3 tane misafir ağaırladım akşam park piknik derken çocukların peşinden eve gel çocukları yıka toparla derken yeşil çayımla daha yeni baş başa kaldım:)

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan ?
bu listeme bakarsak sabah eger 60.4 gelirsem 1 haftada 1 kilo vermiş gibi olacağım ama aslında ben daha fazla bekliyordum geçen gün arkadaşım geldi bu tartı yanlışmı tartıyor pilimi zayıfladı ben bu kadar olamam dedi o öyle söyleyince bu sabah o kadar kısmama rağmen kilo pek oynamayınca tartının yerini değiştirdim belki durdugu yerde sıkıntı vardır diye başka yere koyunca beni 2kilo daha fazla gösterince hemen eski yeri daha güzelmiş deyip değiştirdim :)

Canım senin o zaman tartında bir sorun var :)
Yarın süper sonuçlar gelebilir desene! Az yemiş çok koşuşturmuşsun :)
Çolukla çocukla neler yapıyorsunuz siz bayanlar gerçekten bravo :)

Ben bugün neler yedim?

Pazar
SABAH
- 1 brezılya cevizi
- 10 badem
- 1/2 muz
-1/2 fincan Sütlü kahve
- 2 YK kendim yaptığım lor peynir
- 2 böğürtlen

ÖĞLE
- dünden kalan yarım tavuk, evet yarım tavuk
- 2 küçük Salatalık (oh mevsimi de geldi harika)
- 1 domates

AKŞAM
- 1 yumurta (acıcık sarısından çaldım Döktüm)
- ve iki YK ton balığından yaptığım krepin arasına bol maydonoz ve domatesle dürüm

Akşam 16 dan sonra yine bir şey yemedim
Bugün biraz canım tatlı bir şey istedi öğleye doğru
Son zamanlarda meyve tüketimim arttı ondan mı acaba. Meyve şekerinden dolayı kendini yedikçe yediriyor
Tarçın kullanacağımda nasıl bilmiyorum. Ne bala ne de süte karıştırmak istiyorum. Suylada olmaz.. Öyle yesem ıghhhh

Canım senin o zaman tartında bir sorun var :)
Yarın süper sonuçlar gelebilir desene! Az yemiş çok koşuşturmuşsun :)
Çolukla çocukla neler yapıyorsunuz siz bayanlar gerçekten bravo :)

Ben bugün neler yedim?

Pazar
SABAH
- 1 brezılya cevizi
- 10 badem
- 1/2 muz
-1/2 fincan Sütlü kahve
- 2 YK kendim yaptığım lor peynir
- 2 böğürtlen

ÖĞLE
- dünden kalan yarım tavuk, evet yarım tavuk
- 2 küçük Salatalık (oh mevsimi de geldi harika)
- 1 domates

AKŞAM
- 1 yumurta (acıcık sarısından çaldım Döktüm)
- ve iki YK ton balığından yaptığım krepin arasına bol maydonoz ve domatesle dürüm

Akşam 16 dan sonra yine bir şey yemedim
Bugün biraz canım tatlı bir şey istedi öğleye doğru
Son zamanlarda meyve tüketimim arttı ondan mı acaba. Meyve şekerinden dolayı kendini yedikçe yediriyor
Tarçın kullanacağımda nasıl bilmiyorum. Ne bala ne de süte karıştırmak istiyorum. Suylada olmaz.. Öyle yesem ıghhhh
canım canın tatlı istediğinde muzu dilimleyip üzerine tarçın ve kakao serpip yiyeybilirsin gerçektende güzel bir lezzet
senin menülerininde çok begeniyorum tartın gelsede tartılsan merraklandım çok :)

insan çoluk çocuk oldukça sorumluluklarda artıyor sosyalhaytta ben daha geçen gün diyorum bir arkadaşa 30 yaşından sonra büyüdüğümü fark ettim diyorum bbeek görmeler hasta ziyaretleri düğünler sünnetler ev ziyaretleri ikramlar çocukların yaş günü falan filan bitmiyor bitmiyor:::) şükürler olsun tabiki Rabbime

bu arada ne öğrendim bu gün arkadaşıma 1 haftadır nerdeyse önceki yedikleirmin 1/4 ü kadarını yemem ragmen sadece 400 gr gitti diyorum oda dediki bazen yağdan verildiği zaman tartıda görünmeyebiliyormuş kayınvalidesi diyetisyene gidiyormuş o hafta hiç tartıda hiç eksilme olmamasına rağmen 1 bucuk kilo yağdan vermiş ondan bahsetti benimde beklemediğim bir sonuçtu bu kadar yemememeye rağmen 400 gr ama moralimi bozmuyorum çünkü rahatım :9

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan ?

ve beklenmedik bir sonuç 1 kilo bile diyemiyorum 400 gr gitti eşim desdek oluyor 400 gr azmı diyor:) tabiki değil ama o kadar yememeye rağmen 400 gr çok şaşırtıcı ama dediğim gibi arkadaş yağdan verildiği zaman tartıda görünmeyebiliyormuş dedi inş. öyledir.

arkadaşlar şu bir gerçekki insan ne kadar çok yerse mide o kadar genişliyor ne kadar az yerse mide küçülüyor ben her ne kadar 1 haftada çok lio vermesemde nedenini bilmiyorum ama o kadar çok az yemişimki midem geçekten çok küçülmüş normalde biliyorsunuz okulda öylen arasını ayran veya yogurt yiyerek geçiriyorum bu gün öylen ayran içmeyi unutmuşum çünkü acıkmamışım galiba :) ayranı ikindin içeyim bari diyorum

bu gün neler yedim

sabah
bir yumurta biraz peynir 1zeytin biraz domates ve salatalık çay ekmek gene yok

okulda 3 tane bisküvi

öğlen

bir şeyler yemyi unuttum :) sade kahve ve limon su

akşamada artık ne yaparsam salata falan olur galiba

canım canın tatlı istediğinde muzu dilimleyip üzerine tarçın ve kakao serpip yiyeybilirsin gerçektende güzel bir lezzet
senin menülerininde çok begeniyorum tartın gelsede tartılsan merraklandım çok :)

insan çoluk çocuk oldukça sorumluluklarda artıyor sosyalhaytta ben daha geçen gün diyorum bir arkadaşa 30 yaşından sonra büyüdüğümü fark ettim diyorum bbeek görmeler hasta ziyaretleri düğünler sünnetler ev ziyaretleri ikramlar çocukların yaş günü falan filan bitmiyor bitmiyor:::) şükürler olsun tabiki Rabbime

bu arada ne öğrendim bu gün arkadaşıma 1 haftadır nerdeyse önceki yedikleirmin 1/4 ü kadarını yemem ragmen sadece 400 gr gitti diyorum oda dediki bazen yağdan verildiği zaman tartıda görünmeyebiliyormuş kayınvalidesi diyetisyene gidiyormuş o hafta hiç tartıda hiç eksilme olmamasına rağmen 1 bucuk kilo yağdan vermiş ondan bahsetti benimde beklemediğim bir sonuçtu bu kadar yemememeye rağmen 400 gr ama moralimi bozmuyorum çünkü rahatım :9

Canım çok takdir ediyorum seni
Umarım ben de ileride herseye yetişen ve bütün yoğunluğuna rağmen kendine bakmayı unutmayan bir anne olurum :)

Menü güzelde vallahi bilmiyorum..
Dün Gözüme biraz obez göründüm yine
Arkadaşımın biri de denemiş akşam 16 dan sonra bir şey yememeyi tartı gram oynamamış
Ben de bir tartışıyormuşum 58 kg çıkıyormuşum ahaha
Kıtlık modundayım diye vücüt sabah içtiğim Sütlü kahveyi bile depo ediyormuş

arkadaşlar şu bir gerçekki insan ne kadar çok yerse mide o kadar genişliyor ne kadar az yerse mide küçülüyor ben her ne kadar 1 haftada çok lio vermesemde nedenini bilmiyorum ama o kadar çok az yemişimki midem geçekten çok küçülmüş normalde biliyorsunuz okulda öylen arasını ayran veya yogurt yiyerek geçiriyorum bu gün öylen ayran içmeyi unutmuşum çünkü acıkmamışım galiba :) ayranı ikindin içeyim bari diyorum

Insanın yedikçe yiyesi yemedikçe de yemeyesi geliyor
Allahtan bu böyle
Diyette az yemeye başlayınca mide hemen adapte oluyor
Işimiz biraz kolaylaşıyor :)

evet canım birde ben sınırlama koymadım sadece ekmek konusunda katıyım onun dışında ne olursa yeme hakkı veriyorum kendime tabiki önüme gelenin yarısını yeme gibi böyle yapıncada insanın gözü kalmıyor yeme hakkım olmasına rağmen tercih etmiyorum gerçekten yasaklar her zaman insanı çekiyor galiba bir tek ekmek te katıyım o da ekmek yerine diğertahıl tarzı şeyleri yiyebilmek için ödül ceza yöntemi:)

evet canım birde ben sınırlama koymadım sadece ekmek konusunda katıyım onun dışında ne olursa yeme hakkı veriyorum kendime tabiki önüme gelenin yarısını yeme gibi böyle yapıncada insanın gözü kalmıyor yeme hakkım olmasına rağmen tercih etmiyorum gerçekten yasaklar her zaman insanı çekiyor galiba bir tek ekmek te katıyım o da ekmek yerine diğertahıl tarzı şeyleri yiyebilmek için ödül ceza yöntemi:)

Canım pasta Börek çikolata çörek yememek benim için bir kısıtlama değil çok şükür
Bunları bir tuzak bir zehir insanı miskinleştiren tontonlaştıran sürekli tatlı krizlerine sokan Şeyler olarak görüyorum ve vücuduma sokmak istemiyorum
O konuda rahatım, bu cepte bir kere :)
Benim sınavım duygusal yeme (akşam işten gelince mesela) ve miktar yani sağlıklı şeylerde bile tonganın ucunu kaçırıyorum ne yalan söyleyim
Yemişlere bayılıyorum mesela Fıstık Fındık filan...
Vakalım 8 gündür buraya yazdım yazalı bir taşkınlık olmadı
Kendime 2 hafta daha veritorum ondan sonra umarım 36 bedene kavuşurum :)
Sevgiler

Back
X