Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah peynir domates salatalıkla falan geçiştirdim öğlen mercimek çorbası ve bir börek yedim akşamda bol slaata ve yumurtalı ıspanak yedim tabiki ekmeksiz akşmada arkadaşlarda1 dilim kek yedim şu andada yeşil çayımı içiyorum yarın sabah kaç olur bilmiyorum ama :)
böreği zaten öğlen yedim canım ya o da okulda çıkan kagıt kadar ince bir börek yani öyle normal yağyüzlü bir börek parçası değil akşamda çok erken yediğim için akşam çayla leblebi keyfim oluyor onunyerinede akşamki keki yedim leblebimin yerine öyle denk geldi:)Canım pastayı Böreği sabah öğle arası yesen sonra yemesen? Akşam akşam bilemedimçok tehlikeli akşam pasta börek...
O gün verdiğin o güzel emekler Boşa çıkmasın? Tabi sen kendi metabolızmanı daha iyi bilirsin. Öpüyorum senı
yediklerin oldukça güzel canım arada atıştırmaalrın olmuyor ise :) menü seçimin güzel senin tartı daha gelmedii değil mi en son kaç kilodaydın tam olaraakPeki ben ne yedim dün?
Cuma
SABAH
- 1 yumurta 50 gr dan az ton balığıyla yağsız tavada Omlet Yaptım içerisinde domates yeşillik sardım
- 10 tane badem (100 kalori)
- 1/2 fincan Sütlü kahve
- 1 küçük muz
- 1 Brezilya cevizi
-> sabah baya coşmuş bulunuyorum, halbuki aç değildim
ÖĞLE
- 130 gr ızgara tavuk göğsü
- ızgara Brokoli, 1 domates
AKŞAM
- 150 gr ızgara hindi göğsü
- 100 kaloriye denk gelen Şam fıstığı
Bugün yağları baya abarttım yine. Yemişleri çok seviyorum. Cuma diye biraz kendimi şımartasım geldi. Akşam 16 dan sonra bir şey yemedim...
Hem bugün hem dün acayip tok uyandım yemeği erken bırakmama rağmen bir önceki gün. Vücudun alışamadığı bir şey yok ...
Sevgiler hepinize
canım canın tatlı istediğinde muzu dilimleyip üzerine tarçın ve kakao serpip yiyeybilirsin gerçektende güzel bir lezzetCanım senin o zaman tartında bir sorun var :)
Yarın süper sonuçlar gelebilir desene! Az yemiş çok koşuşturmuşsun :)
Çolukla çocukla neler yapıyorsunuz siz bayanlar gerçekten bravo :)
Ben bugün neler yedim?
Pazar
SABAH
- 1 brezılya cevizi
- 10 badem
- 1/2 muz
-1/2 fincan Sütlü kahve
- 2 YK kendim yaptığım lor peynir
- 2 böğürtlen
ÖĞLE
- dünden kalan yarım tavuk, evet yarım tavuk
- 2 küçük Salatalık (oh mevsimi de geldi harika)
- 1 domates
AKŞAM
- 1 yumurta (acıcık sarısından çaldım Döktüm)
- ve iki YK ton balığından yaptığım krepin arasına bol maydonoz ve domatesle dürüm
Akşam 16 dan sonra yine bir şey yemedim
Bugün biraz canım tatlı bir şey istedi öğleye doğru
Son zamanlarda meyve tüketimim arttı ondan mı acaba. Meyve şekerinden dolayı kendini yedikçe yediriyor
Tarçın kullanacağımda nasıl bilmiyorum. Ne bala ne de süte karıştırmak istiyorum. Suylada olmaz.. Öyle yesem ıghhhh
canım canın tatlı istediğinde muzu dilimleyip üzerine tarçın ve kakao serpip yiyeybilirsin gerçektende güzel bir lezzet
senin menülerininde çok begeniyorum tartın gelsede tartılsan merraklandım çok :)
insan çoluk çocuk oldukça sorumluluklarda artıyor sosyalhaytta ben daha geçen gün diyorum bir arkadaşa 30 yaşından sonra büyüdüğümü fark ettim diyorum bbeek görmeler hasta ziyaretleri düğünler sünnetler ev ziyaretleri ikramlar çocukların yaş günü falan filan bitmiyor bitmiyor:::) şükürler olsun tabiki Rabbime
bu arada ne öğrendim bu gün arkadaşıma 1 haftadır nerdeyse önceki yedikleirmin 1/4 ü kadarını yemem ragmen sadece 400 gr gitti diyorum oda dediki bazen yağdan verildiği zaman tartıda görünmeyebiliyormuş kayınvalidesi diyetisyene gidiyormuş o hafta hiç tartıda hiç eksilme olmamasına rağmen 1 bucuk kilo yağdan vermiş ondan bahsetti benimde beklemediğim bir sonuçtu bu kadar yemememeye rağmen 400 gr ama moralimi bozmuyorum çünkü rahatım :9
arkadaşlar şu bir gerçekki insan ne kadar çok yerse mide o kadar genişliyor ne kadar az yerse mide küçülüyor ben her ne kadar 1 haftada çok lio vermesemde nedenini bilmiyorum ama o kadar çok az yemişimki midem geçekten çok küçülmüş normalde biliyorsunuz okulda öylen arasını ayran veya yogurt yiyerek geçiriyorum bu gün öylen ayran içmeyi unutmuşum çünkü acıkmamışım galiba :) ayranı ikindin içeyim bari diyorum
evet canım birde ben sınırlama koymadım sadece ekmek konusunda katıyım onun dışında ne olursa yeme hakkı veriyorum kendime tabiki önüme gelenin yarısını yeme gibi böyle yapıncada insanın gözü kalmıyor yeme hakkım olmasına rağmen tercih etmiyorum gerçekten yasaklar her zaman insanı çekiyor galiba bir tek ekmek te katıyım o da ekmek yerine diğertahıl tarzı şeyleri yiyebilmek için ödül ceza yöntemi:)