hedef 53 kilo inş .

Kızlar dün buraya yazdıktan sonra coştum yeme atağı geldi resmen
Giriştim yer fıstığına :/
Hesapladım 1300 Kalorilik yenişim

Bunun stresi var Üzerimde
Afalladım resmen rotayı kaybetmiş gemi gibiyim :KK61:
canım bu gün bende öyle ekmek çok yedim sanki aslında bu gün yürümeyecektim ama ekmeği çok yedim diye yürüdüm :(

Merhaba bende diyet yapıyorum 69 kilodan 59 kiloya düştüm cok sükür istedigim kilo53 54 inşallah basarıcam,, sizede tavsiye edebilcegim soğan kürü kullanmanız ciddi anlamda süper bişey hem yağ yakıyor hemde metebolızmayı calıstırıyor yemeklerden 10 dk once icin 15 gün boyunca farkı görün , birde cafeslim cay var internette satıslarını belki görmüşünüzdür oda harika bişey icinde ne var ne yok alıp götürüyor ve tokluk hissi veriyor :)
hoş geldin canım aslında 69 dan 59 inanki 50 lerden düşmekten daha kolay şimdi kilo vermen daha zorlaşmıştır kilo vermeler azalınca zor veriliyor bir çok şey denedim ama soğan kürünü hiç denemedim :)

Kızlar bu aralar kendimi tanıyamıyorum
Dün baya bir gün önce kırdığım cevizler dolayısıyla metânetli geçti
Fazla bir şey yemedim suçlu olduğumdan

Perşembe

SABAH
- 1/2 fincan lıght Sütlü sade kahve
- 1 Brezilya cevizi
- ıspanak, soğan, 1 yumurta beyazı, ve 80 Kalorilik lıght beyaz peynir sürmüştüm fırına onu yedim

ÖĞLE
- 1 tatlı kaşığı zeytin Yağı ve 120 gr tavuk Göğüsyle yaptığım yeşil fasulye

AKŞAM
- 150 gr hindi göğsü
- 100 kaloriye denk gelen çam fıstığı

16 dan sonra bir şey yemedim

Ama bu sabah bir uyandım bademe dalmışım 1 dolu avuç badem yemişimdir
Ne yapıyım ben bu Yağlı tohumları evde bulundurmasam mı...
Bakalım dengelemeye çalışıyorum bugün ..
Verdiğim kiloların hepsi geri gelmiştir kesin...

canım bu gün bende öyle ekmek çok yedim sanki aslında bu gün yürümeyecektim ama ekmeği çok yedim diye yürüdüm :KK43:

Canım diyeyim ben
Motor değiliz bir günümüz bir günümüzü tutmuyor işte :)

Yemeği fazla kaçırınca Allah'ım yani moralım o kadar çok bozuluyor ki
Ölüm ölüyor kefenim biçiliyor durumları (bu söz böyle miydi başka mı bilmiyorum)

Ben sana zaten hayranım
Valla çevremde Türk hatunlarının Arasında teksin
Çalışan çocuk sahibi olan ve ona rağmen Fit olayım diye çabalayan adım sayar filan
Herkes Evlenip çocuk yaptıktan sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumları oluyor
Sen maşallah iyisin :)

Hiç moralini bozma.Kaldığın yerden devam.Bazen vücudu şaşırtmakta iyidir.

Canım çok sağol
Öpüyorum seni çok

Çarşamba fıstığa dalmadan önce buraya yazmaya ara vereceğim diye mesaj atacaktım buraya
Sıkılmıştım :)
Çıktı bir yerden valla :)
Yapacak bir şey yok
Insan psikolojisi tuhaf bir şey :)

Toparlanıp devam etmek istiyorum

Selalmaz ins.canim gitsin kilolar.bu arada bugun tartildim 60 olmusum.1 kilo daha gitti yuppiiii:)2 kilo vermis oldum..darisi diger kilolara..gerci bugun misafirim geldi azcik kacirdim ama abartmadim toparlarim:)

Selalmaz ins.canim gitsin kilolar.bu arada bugun tartildim 60 olmusum.1 kilo daha gitti yuppiiii:)2 kilo vermis oldum..darisi diger kilolara..gerci bugun misafirim geldi azcik kacirdim ama abartmadim toparlarim:)

Canım hoşgeldin aramıza
Boyunu merak ettim, daha önce yazmışmıydın?

Kızlar cuma günü kız Arkadaşlarımla şöyle bir turladık gecelerde :)
Moralim acayip yerine geldi!
Bugünden itibaren sıkı sıkı devam ediyoruz diyete :)
Motivasyon geri geldi
Bu hafta iki gün şaşırdık ama şimdi toparlanma vakti geldi!!!:KK71:
Kendimi baskı altına sokmayımda cesaret edebilirsem haftaya cuma tartılacağım sonuçları görmek için :D

Ve bir ilişkiyi daha bitirme kararı aldım dün ikinci bir emire kadar yemişleri yasaklıyorum
Bu selenyum için yediğim cevizler hariç
Onlarda daha hiç günde 1 taneden fazla yemedim
Sicilim temiz yani bu konuda :D

Kendimi o kadar programlamışım ki sağlıklı Fıstık Fındık diye sürekli onlara koşuyorum
Sağlıklı yağlar halbuki yediğim somon balığındada var
Zeytin yağında, olmazsa paraya koyabilirsem Hindistan cevizi yağıda alabilirim :D
Malum yağlara henüz canım sıkılınca Kaşık kaşık girmişliğim yok son 25 senede..

Düm evde ne kadar badem, ceviz, Fıstık, Hindistan cevizi varsa komşuma hediye ettim
Bu aşk bana zarar veriyordu artık :D
Ahah Kafayı yedim Zayıf olacam diye !

İnşallah bundan sonra markete koştum 100 kaloriye denk gelen Fıstık aldım gibi Şeyler olmazsınız buralarda!
35 Fıstık 100 kalori
115 gr bir el kadar tavuk göğsüde 120 kalori
Fıstık yerine acı baharatlı 0 kalorılı Hardal soslu domates piyazlı tavuk göğsü yerim diye düşündüm :)

Herkese öpücükler sevgiler iyi haftasonları:KK15:

Kızlar cuma günü kız Arkadaşlarımla şöyle bir turladık gecelerde :)
Moralim acayip yerine geldi!
Bugünden itibaren sıkı sıkı devam ediyoruz diyete :)
Motivasyon geri geldi
Bu hafta iki gün şaşırdık ama şimdi toparlanma vakti geldi!!!:KK71:
Kendimi baskı altına sokmayımda cesaret edebilirsem haftaya cuma tartılacağım sonuçları görmek için :KK70:

Ve bir ilişkiyi daha bitirme kararı aldım dün ikinci bir emire kadar yemişleri yasaklıyorum
Bu selenyum için yediğim cevizler hariç
Onlarda daha hiç günde 1 taneden fazla yemedim
Sicilim temiz yani bu konuda :KK70:

Kendimi o kadar programlamışım ki sağlıklı Fıstık Fındık diye sürekli onlara koşuyorum
Sağlıklı yağlar halbuki yediğim somon balığındada var
Zeytin yağında, olmazsa paraya koyabilirsem Hindistan cevizi yağıda alabilirim :KK70:
Malum yağlara henüz canım sıkılınca Kaşık kaşık girmişliğim yok son 25 senede..

Düm evde ne kadar badem, ceviz, Fıstık, Hindistan cevizi varsa komşuma hediye ettim
Bu aşk bana zarar veriyordu artık :KK70:
Ahah Kafayı yedim Zayıf olacam diye !

İnşallah bundan sonra markete koştum 100 kaloriye denk gelen Fıstık aldım gibi Şeyler olmazsınız buralarda!
35 Fıstık 100 kalori
115 gr bir el kadar tavuk göğsüde 120 kalori
Fıstık yerine acı baharatlı 0 kalorılı Hardal soslu domates piyazlı tavuk göğsü yerim diye düşündüm :)

Herkese öpücükler sevgiler iyi haftasonları:KK15:

canım çok ttalısın güzel bir terk ediş yemişleri komşuya vermek :)

kızlar ancak vakit buldum dün gezmelerdeydim safranbolu da :) neyse dünde ölçüyü kaçırdım çünkü mini tatil gezme zaten geziyorum falan derken yedim :( neyse devam tabiki inş yarın yediklerimi gene paylaşacağım tartılmadım galiba hala aynıyım :) ama olsun en azından almıyorum adım sayarı kullanıyorum yarın itibari ile kaç adım yürüdüğümüde yazacagım yeşil çayı eksik etmemeye çalışıyorum hatta kalkayım bir yeşil çay demleyeyim kitabımıda alıp keyif yapayım bebişler uyumak üzere

Canım diyeyim ben
Motor değiliz bir günümüz bir günümüzü tutmuyor işte :)

Yemeği fazla kaçırınca Allah'ım yani moralım o kadar çok bozuluyor ki
Ölüm ölüyor kefenim biçiliyor durumları (bu söz böyle miydi başka mı bilmiyorum)

Ben sana zaten hayranım
Valla çevremde Türk hatunlarının Arasında teksin
Çalışan çocuk sahibi olan ve ona rağmen Fit olayım diye çabalayan adım sayar filan
Herkes Evlenip çocuk yaptıktan sonra saldım çayıra mevlam kayıra durumları oluyor
Sen maşallah iyisin :)

evet canım sorma ben bu kadar çabaladıkça aman 2 çocuk annesisin diyorlar bende eeeeeeee 2 çocuk annesi olunca kilolumu olmak zorundayım diyorum hatta çok garipki benden çok daha zayıf insanlar çok iyisin verme falan diyorlar ama kendileri yediklerine dikkat ediyor :)

Cerulan sagol cnm hosbulduk.boy 1.51 :( minyon bi bayanim.62 kilo fazla geliyodu bunyeye yeter dedim basladjm.60 oldum.gazamiz mubarek olsun..54 -52 olana kadar

evet canım sorma ben bu kadar çabaladıkça aman 2 çocuk annesisin diyorlar bende eeeeeeee 2 çocuk annesi olunca kilolumu olmak zorundayım diyorum hatta çok garipki benden çok daha zayıf insanlar çok iyisin verme falan diyorlar ama kendileri yediklerine dikkat ediyor :)

Nezaketen mi diyorlar öyle bilmiyorum ki :D
34 beden olan korkusundan sabah kahvaltı yapmayan bir arkadaşım bana da diyor abartma sen iyisin diye :D
Diyorum güzelim madem o kadar beğeniyorsun Bendeki bir kaç kiloyu sana vereyim sen de mutlu ol ben de :D

Dün iş Arkadaşımın birisinin kız arkadaşıyla buluştum
Bizim iş yerine Amerikalı 30ların sonunda olan bir bayan Çalışmaya başladı
Kadın 40/42 giyiyor
Benim gözümde evet manken değil ama aşırı kiloları da yok
Karın var biraz bacaklar bana göre ok
Boy var kadında

Bu bayan biraz Aranıyor sanırım klımadan buz gibi olan iş yerinde süper mini yaz elbiseleri giyiyor

Dünkü arkadaş bana kendi erkek Arkadaşının ve bizi. Ekıpten başka bir erkek Çalışanın düşüncelerini paylaştı ve ıkı erkeğinde bu Amerikalı bayanı şişman gördüklerini ve şişmanların böyle elbiseler giymemeleri gerektiğini söyledi
Ben böyle şoklara girdim ne şişman mı diye?
O kadar şişman değil kadın
Elbiseler de alımlı güzel duruyor ama iş hayatında giyilmemesi Lazım

Yani Görüyor musunuz şu erkekleri... Dıyorum benim pop ve üst bacağa bir de boyuma bakınca neler dıyorlardır :KK61:
Bu kızda kesin duygusal bir sorun var diyorlardır
Hakan Ural bir programda şey diyordu kızım Melisa nın bu kadar kilolu olması normal mi sizce diye
Normal olmadığını söylüyor
Ben erkekleri aptal zannediyordum ne fenalar ya!:KK43:

Merhabalaaaar, bende zayiflamaya karar verdim :)
60 kiloyum, hedefim 53. Insallah yaza kadar büyük kismini verebilirim :KK54::KK22:

tatilde yemeler içmeler hep değişiyor ama şöyle söyleyeyim en son akşam yemeğimi 2 bucukta yedim ondan sonra akşam küçük bir fincan sütlü kahve içtim o kadar ve 8000 adım attım ortalama hatt 9000 de diyebiliriz bakalım yarın nasıl olacak ama hiç bu kadar zor vermemiştim önceleri biraz dikkat ettiğimde azda olsa gidiyordu kilolar şimdi neden ne bilmiyorum yaşta 31 ama ondan desem o kadarda değildir herhalde

yarın planım erkenden uyanıp kahve ile uykumu açacagım :) yarın bir değişikik yapıp yumurta haşlaması yemeyeceğim :) dolapta bugday haşlamıştım sabahta ondan yesem diyorum yogurtla öğlende ondan yesem akşamada mercimek çorbası yapacağım bir kase çorba ve salata yesem inş planım böyle aslında baklaım yarın okulda olacağım için 10.000 adımıda tamamlarım diyorum ha birde bir ara kısada olsa içtiğim yeşilçay liomn ve soda karışımına tekrar başlasam diyorum bu gün yaptım mesela geç oldu biraz içtim ama sabah kalkar kalkmaz kalanı içerim falan inş vereceğiz kızlar Rabbiminde izniyle

Selalmaz ins verecegiz kilolari.ama 2:30 dan sonra yemeyi kesmek dogru degil gibi geldi.kolay gelsin hepimize

Back
X