hedef 53 kilo inş .

benimde kilo vermem durdu :KK43: tarifi veriyim 1 cay kasıgı zencefil 1 cay k zerdecal 1 cay k t arcın 4 yemek k yoğurtla karıstırılıyor

Günde kaç kere?
Miğdemi üşürmüşüm fenayım düzelsin ben de yapıyım diyorum
Zaten 1/2 çk zerdeçal ve tarçını sabahları keçi sütüne karıştırıp içiyordum

Pes etmeyelim canım
Devamlılık istiyor
Ben en son cuma tartıldım 53,5 kg geldim boyum 164 cm
Bu hafta tartılmıycam muz yedim Miğdeden dolayı korkuyorum valla

Sen benden öndesin sanırım canım
Ilham kaynağımsın :)
Yola devam

Günde kaç kere?

Pes etmeyelim canım
Devamlılık istiyor

Yola devam

Çok gecmis olsun .. Ben sabah yapıyordum 1 kere sadece ama 3 öğün yapanlar da var. Tadı pek hoşuma gitmiyo diye bıraktım ama dün regl oldum :( vucudum su tutuyo sanırım 51. 5 olmusum :/ . Baslıycam yine yoğurt kurune . Boyumuz aynıymıs son 5 kaldı artık dayanıcaz :) mayıs sonu diyet bitsin istiyorum artık yaa

Çok gecmis olsun .. Ben sabah yapıyordum 1 kere sadece ama 3 öğün yapanlar da var. Tadı pek hoşuma gitmiyo diye bıraktım ama dün regl oldum :KK43: vucudum su tutuyo sanırım 51. 5 olmusum :/ . Baslıycam yine yoğurt kurune . Boyumuz aynıymıs son 5 kaldı artık dayanıcaz :) mayıs sonu diyet bitsin istiyorum artık yaa

Ben de Mayıs sonunu hedefliyordum
Bu gidişle zor ben de valla :)
Hedef 50 kg bakalım
Geç olsun da yeter ki olsun ;)
Kafanı takma reglin geçtiğinde bir bakmışın 50 kg olmuşsun
Arada kilonu paylaşta burada bize de hırs gelsin ;)
Motivasyon bu işte çok önemli valla :)

Kızlarım siz masum masum uyurken ben bura saati 19'a doğru kebapçının yolunu tutmuş şiş tavuk aşırmış bulunuyordum :eek:
Vallahi deli cinler geldi o saatte
Pişman mıyım aslında değilim ama bana bu hafta tartılmak yalan oldu gibi

Kebapçıya gitmeseydim yeme enerjisi başka bir yerden çıkacaktı
Ertesi gün devam etmek için motivasyon mu oldu diyeyim be diyeyim bilemedim

Senin böyle vicdan yapman dörtten sonra bir şey yememenden kaynaklanıyor değil mi?Yoksa tavuk şiş protein ne zararı var ki?

Kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı aranızda diyetime yulaf ezmesi de katmayı düsünüyorum bi sorun olur mu sizce? Buarada dün bir sürüüü eti form ürünü aldım tadları sekerli yani abur cubur yemis kadar mutlu ediyor :) tatlı krizleri olan varsa kesinlikle kepekli yulaflı ve karısık meyveliyi tavsiye ediyorum:)

Ben sabahları yoğurduma bir kaşık ekliyorum yada sütüme.Diğer yediklerimin yanında çok masum.

Günde kaç kere?

Pes etmeyelim canım
Devamlılık istiyor

Yola devam

Muz G.İ yüksek diye mi korkuyorsun?Ayyyyy ağlamak istiyorum.Ben yediklerimi yazmıyorum.Kilo vereceğim kilo vereceğim diyorum ama yediklerimi hala düzene sokamadım.:KK43: Bu arada boyuna göre kilon gayet iyi değil mi?Kaç beden giyiyorsun.Beş kilo verirsen çok zayıf olmaz mısın? Size göre ben obezite oluyorum.:rolleyes::rolleyes:

Çok gecmis olsun .. Ben sabah yapıyordum 1 kere sadece ama 3 öğün yapanlar da var. Tadı pek hoşuma gitmiyo diye bıraktım ama dün regl oldum :KK43: vucudum su tutuyo sanırım 51. 5 olmusum :/ . Baslıycam yine yoğurt kurune . Boyumuz aynıymıs son 5 kaldı artık dayanıcaz :) mayıs sonu diyet bitsin istiyorum artık yaa

Helal olsun sana da.:KK9::KK9:Siz bekar mısınız kızlar? Evli olunca düzen sağlamazor oluyor heralde.:cry:

Ben de Mayıs sonunu hedefliyordum
Bu gidişle zor ben de valla :)
Hedef 50 kg bakalım
Geç olsun da yeter ki olsun :KK66:
Kafanı takma reglin geçtiğinde bir bakmışın 50 kg olmuşsun
Arada kilonu paylaşta burada bize de hırs gelsin :KK66:
Motivasyon bu işte çok önemli valla :)

3.5 kilo 10 gunde gider bence hic zor degil yuruyus de yapabilirseniz rahatlıkla :)) siz boyle soyleyince bana da moral geliyor :)

Senin böyle vicdan yapman dörtten sonra bir şey yememenden kaynaklanıyor değil mi?Yoksa tavuk şiş protein ne zararı var ki?

Ben sabahları yoğurduma bir kaşık ekliyorum yada sütüme.Diğer yediklerimin yanında çok masum.

Muz G.İ yüksek diye mi korkuyorsun?Ayyyyy ağlamak istiyorum.Ben yediklerimi yazmıyorum.Kilo vereceğim kilo vereceğim diyorum ama yediklerimi hala düzene sokamadım.:KK43: Bu arada boyuna göre kilon gayet iyi değil mi?Kaç beden giyiyorsun.Beş kilo verirsen çok zayıf olmaz mısın? Size göre ben obezite oluyorum.:rolleyes::rolleyes:

Helal olsun sana da.:KK9::KK9:Siz bekar mısınız kızlar? Evli olunca düzen sağlamazor oluyor heralde.:cry:

Ben sün ilk defa sabah öğünümde denedim yulaf ezmesini instada falanda hep görüyorum meyveli yapıyolar hosuma gitti :) ama bana yaramadı ya :( benim omuzlarım zamanında yuzdugum icin geniş omuzlardan dolayı iri gibi geliyorum gözüme . Evli degilim de annemin yaptıgı yemeklerle her aksam savasıyorum ya :))siz de bi baslasanız arkası gelir bi an once baslayın bencee :)

Fıstığım 16 dan sonra yemiş olmamdan dolayı evet
Yağlı yedim birde o gün yağ yakımı nanay oldu :)

Canım ilk hedef aslında 52 kg
Inan daha popo üst bacak doğal kilosunda değil
Bir de şu 57 den ne kadr uzaklaşırsam o kadar iyi
Aylardır o kilodaydım bıktım korkuyorum o kılodan artık inan
50 belki kas Çalışmaya başlamak için olabilir
Çünkü kas Çalışmaya başladığım anda kilo artişi oluyor kas kütlesi ağır geldiği için yağdan :D

Bekarım evet inşallah bilinçlenerek evliliğe doğuma alt yapı hazırlıyorum :)
Ama bekara hanım boşaması kolaymış :D

Kızlar günlük taze uygun fiyata sebze suyu satan bir market buldum burada :)
Benden iyisi yok valla şu sıralar :)
Rengarenk sebze suları alıyorum zevkime göre karıştırıp içiyorum :)

Uzun zamandır katı meyve sıkacağına yatırım yapsam mı diye düşünüyordum
Hevesimi alıyorum şu an
Hem hazır daha rahat :)

Birde 100 Tıbbi makaleden sonra inek sütünü ve inek süt ürünlerini hayatımdan çıkarmayla meşgulüm
Sabah kahvemdeki buram buram keçi kokan süte alışmaya çalışıyorum ahaha :D
Çok zevkli yeni Şeyler denemek

Öpüyorum sizi çokca :KK15:

Fıstığım eksik olma :KK15:

SevdaCicegii SevdaCicegii S selalmaz boşlamayın buraları nerdesiniz fındıklarım :)

işte geldim burdayım daha yeni oturdum aslında ve hemen paylaşımda bulunup hop yataga:)

dün sabah sütlü kahve falan içtim okulda arada yeşil elma yedim öğlen salatalık 5-6 sarma yedim akşam ton balıklı salata ve 3-4- kaşık makarna yedim bu gün sabah bit yumurta sütlü kahve okulda yeşil elma öğlen ayran ve bir dilim börek akşam ise birdilim kek sütlü kahve yeşil elma derken günü bitirdim kızlar normalde uzun süredir 60 ı bile göremiyordum şu anda 61.4 geliyorum inş. sabah 60 görürüm dünden beridir işthımı kapatıyorum bir şeyler yiyeceğim zaman aman diyorum şimdi yesem üzerine bir su içince o tat yeme zevki falan zaten hemen kaybolacak ne geregi var diyorum ya bir lokma yada bir çay kaşıgı yiyorum bakalım ne zamanna kadar sürecek

maşallah iki gündür iyiyim bu günde güne güzel başladım sabah az yağlı yumurta peynir domates salatalık ve biberden oluşan salata yapıp onları yedim yarım dilim kepek ekmek ile
23 mayıs 60.6
24mayıs?
yarın gün var hemde 2 yere davetliyim gitmeden önce koca bir bardak sütlü kahve ve 1 litre su içeyim diyorum :) istesemde yer olmasın midemde:9
dün öyle yaptım etkili oldu komşular parka davet ettiler gitmeden önce kocaman bir bardak sütlü kahve içtim bol su indiğimde 1 dilim kek yiyebildim falan bakalım inş bu kez motive oldum mu ne
birde yeşil elmanın çok desteği oluyor

bu gün sporumu ev temizlemekle başlamayı düşünüyorum bana kolay gelsin adım sayarımıda takayım bakalım kaç adım atacağım ev temizlerken ::)

Fıstığım eksik olma :KK15:

SevdaCicegii SevdaCicegii S selalmaz boşlamayın buraları nerdesiniz fındıklarım :)
Ayy hic sorma yaa, ekmegi baya azalttim hatta neredeyse hic yemiyorum. Gece 1 -2 gibi yatiyorum ama aksam 17-18 den sonra bir sey yemiyorum. Gün icerisinde mümkün oldugunca az ve sebze agirlikli yiyorum ama hic kilo atmiyorum. Kilo atmam 1.5kg dan sonra durdu :KK43: Daha 59 kg'yum ve atmam gereken onca kiloyu nasil atcam bilmiyorum :KK43:( sporu cok yogun ve yorgun oldugum icin biraktim ama birazda 1-2 saat tempolu yürüyüse cikacagim. Bu arada birkerede kacamak yaptim, pismanmiyim bilmiyorum cünkü cok güzeldi :oops:

bu günüde kazasız atlattım kızlar öğle yemeği olarak cacık yaptım yanında domates salatalık ve biberli salata yedim ve ton balığı yedim 3 tane falan yeşil elm yedim gün içinde koca bir bardak sütlü kahve içtim 4 tane incir ile ama incirler çok küçüktü :)
sonra bir şey yemedim galiba şimdide çay içiyorum büütn gün ayakta iş yaptım ama adım sayarı kullanamadım çünkü ben fark ettiğimde zaten adım sayar çıkmıştı bende devam etmedim
yarın benim için zor bir gün 2 yere davetliyim bol sıvı almam lazım

2 akşamdır gec saatte canım ne isterse yedim maalesef . Bugun tekrar sıkı sekilde devam edicem . sevindigim tek nokta kilom gr oynamamıs belkide ekmek kesinlikle yemediğim için olabilir :) ya da 51.5 beni cok sevdi yapıştı artık yesem de aynı yemesem de :(

slm geç saatte de olsa slm bu günü kazasısz atlattım aferim bana gündüz gezmeme gitmeden koca bir bardak sütlü kahve içtim oradada tabağımı yarıa böldüm tabagıma ne konulmuş ise kalktım yarısını böldüm hatta abartmışım kurabiyeyide iki bölmüşüm çok komik oldu onu geri yedim ordan geldim akşam oturmasındada ne ikram edilmiş ise onun yarısını böldüm hatta kızım benim tabağımdan yedi ev sahibi tekrar ekleyeyim dedi hayır dedim nasibim buymuş dedim yemedim :)
çok rahatım şu anda ya maşallah diyeyim :)

2 akşamdır gec saatte canım ne isterse yedim maalesef . Bugun tekrar sıkı sekilde devam edicem . sevindigim tek nokta kilom gr oynamamıs belkide ekmek kesinlikle yemediğim için olabilir :) ya da 51.5 beni cok sevdi yapıştı artık yesem de aynı yemesem de :KK43:
51 ne kadra güzel rakamlar ben şu anda 57 yi bile görsem çok mutlu olacagım ama hadi bakalım inş bende 53 leri görürüm

Back
X