- Konu Sahibi heytbengeldim
-
ÇekirdekKesinlikle su tutmustur tuzlu birseyler yediysen
Menunu begendim canim gayet ideal ve saglikli60.1 güncel kılom
Dün kahvaltı lor peynirli omlet
Domates
Oğlen ay hatırlayamadım fındık ve yesıl çaydı sanırım
Aksam tavuk sote salata yoğurt
Dün spor yapmadım haftanın 2 günü ara vermeye kadar verdim.
Haftaya tatile gidecem umarım verdiğim kıloları almam elimden geldıgı kadar dikkat edecem
Bende aynı durumdayım 60.2 sabıtlendim. Her sabah aynıBen yine 60.3 çıktım o yüzden biraz yedim bugün bakalım yarın nolacak 59a ramak kalmış hala inemedim yahu
ben de lahana suyuna başladım bugün canım 1 hafta yapayım diyorum nette araştırdım diyetle beraber kilo verdiriyormuş ama çok uzun süreli değilBende aynı durumdayım 60.2 sabıtlendim. Her sabah aynı
Neyse almayalımda bunada şükür
Bende mi yapsamkiben de lahana suyuna başladım bugün canım 1 hafta yapayım diyorum nette araştırdım diyetle beraber kilo verdiriyormuş ama çok uzun süreli değil
Yavaş kg vermende tiroid değerlerinin ( Tsh, t3 ve t4 ) yüksek ya da düşük olması(hipotiroid,hipertiroid) etkili olabilir. Dahiliye ya da endokrinoloji bölümümden bu değerler için kan tahlili yaptırmanı öneririm.Bende mi yapsamki
Yada sen 1 2 gün dene faydası olursa bende baslayım
2 ay önce kan degerlerim hormonlarıma baktırdım herşey normal çıktı.Yavaş kg vermende tiroid değerlerinin ( Tsh, t3 ve t4 ) yüksek ya da düşük olması(hipotiroid,hipertiroid) etkili olabilir. Dahiliye ya da endokrinoloji bölümümden bu değerler için kan tahlili yaptırmanı öneririm.
Ben de hipotiroid var 8-9 yıldır ama düzenli ilaç kullandığım için kg verememe de sıkıntım yok. 30 yaşımdayım , 17 aylık kızım var. 63le hamile kalmıştım 78le Doğuma girdimşu an 66 kg yum ve 55 olmak istiyorum ben de. Hala emzirdiğim için avantajlıyım aslında, kalori yaktırıyor emzirmek.
Çok teşekkürler canım amin . Evliliğimizin 6.ayında korunmayı bıraktık çocuk için ve ben ilk ayda hamile kaldım, senin de inşallah öyle olur. Bende Demir eksikliği vardı üstelik ama hamile kaldığım ay adet görmediğim için Demir değerlerim normale dönmüştü. Bu arada şu an yeşil çay içiyorum2 ay önce kan degerlerim hormonlarıma baktırdım herşey normal çıktı.
Rabbim evladınızın bahtını ömrünü güzel hayırlı eylesin. Bizde 3 4 ay sonra düşünüyoruz cok ugrasmadan hamile kalırım umarım
Allah bağışlasın evladını canım benim de 2 tane var 13 ve 9 yaşlarındaÇok teşekkürler canım amin . Evliliğimizin 6.ayında korunmayı bıraktık çocuk için ve ben ilk ayda hamile kaldım, senin de inşallah öyle olur. Bende Demir eksikliği vardı üstelik ama hamile kaldığım ay adet görmediğim için Demir değerlerim normale dönmüştü. Bu arada şu an yeşil çay içiyorum
Seninkileri de Allah bağışlasın canım, yaş farkları da çok ideal olmuş. Ayrıca 90 kilolara kadar çıkarak bile şu an 60 olman çok iyi ve bence kg vermene hiç gerek yok,ideal boyuna göre..İlk hamileliğimde 90a dayanmıştım ikincisi 7 aylık doğduğu için 75le Doğum yaptım şimdi 60 kilodayım 3 4 daha atsam rahat olacak benim için 1.68 boyum aslında ama yine de vermek istiyorum tabi sağlıklı olarak
Ooooo masaallah hadi bakalim 59u gormek cok onemli canim devami da gelir ins darisi basimiza gerci ben 59.9u gordum gecen hafta ama yine de bu hevesim 1 gun surduGünaydın
Bende duydum kabak diyetini aslında denemek lazım
Bu sabah 59.9 cıktım hedefim 59 lu rakamları görmekti çok şükür
Bu haftaki hedefim 59.2 gibi rakamı görmek hızlı kılo vermek istemiyorum geri alması daha kolay oluyor. 700 gram ideal gibi.
Benimde aynısı olacak sanırım 59 görünce bugün iyice yedim ohhhh sefam olsun :)) yarın kesın 60 gorurumOoooo masaallah hadi bakalim 59u gormek cok onemli canim devami da gelir ins darisi basimiza gerci ben 59.9u gordum gecen hafta ama yine de bu hevesim 1 gun surdu
Bende senın gibi hamile kalana kadar zayıflamaya devam. Hoş calışmalara baslamadık ama olsunMerhaba arkadaşlar bende gebelik düşündüğüm için kiloma dikkat etmeye çalışıyorum normalde okul zamanı kosturmaktan kilomu koruyordum Ramazan sonu en son 61.5 i bile görmüştüm ama bayram tatiliydi ve en son gecirdigim ameliyat tan sonra şuan 64 u görüyorum tartıda yarın ayran detoksuna başlıyorum 2 günluk sonra yediklerime dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum sizlere takılıyorum ilk öncelik 62 yi görmek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?