- 2 Kasım 2015
- 162
- 110
- 18
- Konu Sahibi Neseliolki
-
Teşekkür ederim, sana daAfiyet olsun
Evet tartı günüm bakalım ne kadar gittiYarın tartı günün değil mi? Bende yarın tartılcam bugün geçti.
Maşallah süper bir sonuç
Çok teşekkürler canım. Senin ne kadar gitti? Artık bu haftadan sonra birer kilo vermek hedefim nasipseMaşallah süper bir sonuç
Evt 1 kilo ideal olur bundan sonrası için. Benim de 1.300 gittiÇok teşekkürler canım. Senin ne kadar gitti? Artık bu haftadan sonra birer kilo vermek hedefim nasipse
Süper canımEvt 1 kilo ideal olur bundan sonrası için. Benim de 1.300 gitti
İyi gidiyo çok şükür sadece yürüyüşümü ihmal ettim onu da telafi edeceğim inşallah. Maşallah size de merakla bekliyorum o zaman. Benim tartı günüm ÇarşambaSelam... Nasıl gidiyor diyet. Takipteyim dedim ama benim ikizcanlardan fırsat bulamadım bakmaya ancak şimdi bakabildim.. Bende devam ediyorum p.tesi tartıldım 61,250 çıktım bakalım bu p.tesi ne çıkacak
Emzirdiğiniz için normal, fazla abartmadan arada kaçamak olabilir . Hem emzirirken daha fazla kilo gider. Bence siz tartıya çıkmayın yarın regl olmuşsunuz zaten. Ama bu dönemde İki katı kalori harcanır yani bol bol hareket edin , denenmiştirİstikrarınıza hayran kaldım süpersiniz. Benim ikizlerim var 15 aylık ve emziriyorum o yüzden arada kaçamaklar oluyo mecburen :) ama yinede dikkatli devam ediyoru. Tartı günüm p.tesi yani yarın ama bu hafta regl oldum o yüzden prk başaralı olamadım bakalım yatın ola hayr ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?