Hedef 55

Tabiki saat altıdan sonra bişey yemedim
Şimdi bir saatlik yürüyüşümü tamamladım
Yeşil çay vakti

Günaydın
Kahvaltım:
2 tane haşlanmış yumurta rafadan
8 tane zeytin
Bir avuç kuruyemiş
İki dilim peynir
Domates
Paprika
Ve yeşil çay

Selam... Nasıl gidiyor diyet. Takipteyim dedim ama benim ikizcanlardan fırsat bulamadım bakmaya ancak şimdi bakabildim.. Bende devam ediyorum p.tesi tartıldım 61,250 çıktım bakalım bu p.tesi ne çıkacak

Selam... Nasıl gidiyor diyet. Takipteyim dedim ama benim ikizcanlardan fırsat bulamadım bakmaya ancak şimdi bakabildim.. Bende devam ediyorum p.tesi tartıldım 61,250 çıktım bakalım bu p.tesi ne çıkacak
İyi gidiyo çok şükür sadece yürüyüşümü ihmal ettim onu da telafi edeceğim inşallah. Maşallah size de merakla bekliyorum o zaman. Benim tartı günüm Çarşamba

Haydi bakalım hedef bu Çarşamba günü tartıda -1 kilo çıkmak nasipse
Kahvaltım: 12 badem
6 yerfıstığı
Bir parça örgü peyniri
6 zeytin
Domates

Aralarda limonlu su içtim bol bol ve bir bardak sütsüz şekersiz kahve

Bir saat koşu bandında tempolu yürüdüm

Az sonra brokoli haşlayıp yoğutlayacağım belki içine birkaç tane badem koyarım nasipse. Altıdan sonra bişey yemek yok

İstikrarınıza hayran kaldım süpersiniz. Benim ikizlerim var 15 aylık ve emziriyorum o yüzden arada kaçamaklar oluyo mecburen :) ama yinede dikkatli devam ediyoru. Tartı günüm p.tesi yani yarın ama bu hafta regl oldum o yüzden prk başaralı olamadım bakalım yatın ola hayr ola

Emzirdiğiniz için normal, fazla abartmadan arada kaçamak olabilir . Hem emzirirken daha fazla kilo gider. Bence siz tartıya çıkmayın yarın regl olmuşsunuz zaten. Ama bu dönemde İki katı kalori harcanır yani bol bol hareket edin , denenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…