bunu düşünüyodumm. Sağlıklı olan iftarda çorb içip 20 dakika sonra yemeğe devam etmekmiş. Geçtiğimiz ramazanlarda öyle yapamadım hiç fakat bu ramazan denicem. En azndan iftarda çorba salata ile geçiştirip, sahurda yicem mecburen çünki.günaydın hayırlı ramazanlar canım :)
bakalım diyetimize devam edebilecek miyiz ramazanda:)
Günaydınnn canım... Bende bugün
bunu düşünüyodumm. Sağlıklı olan iftarda çorb içip 20 dakika sonra yemeğe devam etmekmiş. Geçtiğimiz ramazanlarda öyle yapamadım hiç fakat bu ramazan denicem. En azndan iftarda çorba salata ile geçiştirip, sahurda yicem mecburen çünki.
hoşgeldin aramızaa... Allah analı-babalı-sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Daha çok yeni değil mi doğumun ki 6 kilo kadar gitmiş zaten ama yinede senin bileceğin şey. Birde düşün sen ikinci doğumundan sonra 65 kilosun. Ben hiç doğum ypmadım ve 61 kiloyumMerhaba hanımlar bende geldim aranıza..hem-saen anlatayım durumumu size..43 gün önce 2.doğumumu yaptım 71 kilo ile şu anda 65 kiloyum ve hemen hemen 8 10 kilo vermem lazım emzirerek kilo verenlere hayranım ama ben onu yapamıyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum..
Hoşbuldumm =) amin inşallah teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Tabi daha erken ama 48 50 kilodan bu hallere gelince geç bile kaldığımı düşünüyorum bazen..hoşgeldin aramızaa... Allah analı-babalı-sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Daha çok yeni değil mi doğumun ki 6 kilo kadar gitmiş zaten ama yinede senin bileceğin şey. Birde düşün sen ikinci doğumundan sonra 65 kilosun. Ben hiç doğum ypmadım ve 61 kiloyumtığ gibi kızdım ahhh ahhhh
Hoşbuldumm =) amin inşallah teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Tabi daha erken ama 48 50 kilodan bu hallere gelince geç bile kaldığımı düşünüyorum bazen..
Ne stresli bi dönem..verirsin ama sen merak etmeAminnn....
Valla bende 50 kilo idim bir zamanlar şimdi söylemek bile istemiyorum kilomuayrıca düğünüm var eylülde mecbur vermem lazım. insan gelinlik ölçüsü verdikten sonrada kilo alır mı yahu
herbalife ile bi arkadaşımda vemişti kilo fakat uzun süre devam etmek gerekiyo sanırım. Bİrde fiyatları nasıl acaba?Ben herbalife ile bir ayda 10 kilo verdim denemenin tavsiye ederim arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar, sitede bu konuya biraz göz gezdirince üye olup ben de sizinle diyet yapmaya karar verdim. Ben de son 1 sene içerisinde aldığım 7-8 kiloyu vermeye çalışıyorum. Önceden 55 kiloyken bile kendimi şişman görürken, şimdi 61-62lerde geziyorum ve yemek yemeyi çok sevdiğim için de diyet bir hayli zor geliyor bana. Her gün sizinle birlikte neler yediğimi buraya not edersem başarırım gibi geliyor ama. Hayırlısı
Abronya yemek yemeyi seviyorsan , yine ye ama tarzını değiş .beyaz ekmek / tam buğday, şekerli çay/ şekersiz bitki çayları, hamur işi/sebze , büyük tabak/küçük tabak,hızlı yeme/yavaş ye vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?