Sabah 250 kalori almışım o zamanTost ekmegi seklinde satilan tb ekmegine yaptiysan 2 ekmek 130 kalori civari, bir ince dilim kasar da 45-50 kalori falan. Dusuk kalori yani, sabah yenilen tosttan bir sey olmaz canim
Tamam canım kızma bu kadar kendine insanız yani arada nefsimize yenik düsecegiz inat et en az 2 hafta kaçamak yapmicam diye mesela bence sende o potansiyel varGunaydin kizlar, eve geldim simdi. Isim bitmisti aslinda ama ankaraya kadar gitmisken uzun zamandir gormedigim bir arkadasimda kaldim bir gece de. 2 gun cok kotu bozdum ama dun dikkat etmeye basladim. Yarin tartilicam bakalim ne kadar artidayim. Cok kizdim kendime ya 10 gunde bir duzenli olarak tartidan sonra iki gun ust uste bozuyorum rejimi, rutinim gibi bir sey oldu. Ne kadar bos ve iradesiz bir insanim ya. 2 ya da 3 hafta hic bozmadan diyet yapamiyorum resmen. Bi insan iki uc hafta agzini tutamaz mi bu ne basarisizlik, boyle basit bir seyi bile basaramayan insan hayatta neyi basaracak
Normal bi kalori almissin canim. Ben ana ogunlerimde ortalama 350 kalori aliyorum, atistirmaliklarla 1300 falan oluyor ve 1300 civari kaloriyle guzel bir hizda veriliyorSabh
Sabah 250 kalori almışım o zaman
Evet canim bugun inat ettim zaten. Mayisa kadar iki tarti gunumuz var, nisanin son tarti gunune kadar bozmicam insallahTamam canım kızma bu kadar kendine insanız yani arada nefsimize yenik düsecegiz inat et en az 2 hafta kaçamak yapmicam diye mesela bence sende o potansiyel var
Sağol canım baktım da bulamadım ondan size sordumşu an işim var acele bakarım ben
10 aylık emziriyom canmcanım ben de 85le doğuma girdim doğumdan sonra 75tim. seninle aynı şeyleri hissettim. zamanla illa ki veriliyor metak etme.
bebeğin kaç aylık emziriyor musun?
kız böcük ne biçim düşünüyon öyle vaktim kısıtlı hızlı hızlı yazıyom yoksa uzun yazardım sana kızdım yani yaparsın sen olur aradaGunaydin kizlar, eve geldim simdi. Isim bitmisti aslinda ama ankaraya kadar gitmisken uzun zamandir gormedigim bir arkadasimda kaldim bir gece de. 2 gun cok kotu bozdum ama dun dikkat etmeye basladim. Yarin tartilicam bakalim ne kadar artidayim. Cok kizdim kendime ya 10 gunde bir duzenli olarak tartidan sonra iki gun ust uste bozuyorum rejimi, rutinim gibi bir sey oldu. Ne kadar bos ve iradesiz bir insanim ya. 2 ya da 3 hafta hic bozmadan diyet yapamiyorum resmen. Bi insan iki uc hafta agzini tutamaz mi bu ne basarisizlik, boyle basit bir seyi bile basaramayan insan hayatta neyi basaracak
Bunalima girdim galiba :))kız böcük ne biçim düşünüyon öyle vaktim kısıtlı hızlı hızlı yazıyom yoksa uzun yazardım sana kızdım yani yaparsın sen olur arada
Hadi bakalım inşallah benimde 62.5 olmam gerekiyor en fazla1 Türk kahvesi daha içtim. 64ü görecem kararlıyım.
mersin sen :) istanbul muyduSiz hangi sehirdensiniz kizlar hic sormak aklima gelmedi
umarım canım moralin bozulmaz en azındanBen de 300 gram da olsa bi eksi gormek istiyorum pzt. Kac kiloyum su an bilmiyorum ama umarim 63.9 cikarim yarin. Sabit cikmazsam iyice deliricem :))
Evet istanbul ben. Sizin oralarda yaz gelmistir herhalde :)mersin sen :) istanbul muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?