kesinlikle:) artık bişey giydiğimde oram çıktı buram çıktı demek istemiyorum ahh ah :)Benim için mutluluk zayıf olmak istediğimi giymek :)
Sen yeter ki iste canim..bende senin gibiydim...ama heosini atlattim uzun bir surec ....basarabilirsinKızlar yeni katıldım aranıza 50 kg evlendim 55 kg la gebe kaldım 86 kg la doğum yaptim 74 kg indim doğum sonrası birdaha gebe kaldım 89 kg la doğum yaptim .suan 79 kg a düştüm aynalara küsüm alışverişe çıkarım dahi gelmiyor .ne giydogimi yakistiriyorum nede sacimi başımı .Zayıflamak istiyorum .yardimlarinizi bekliyorum
kaç kalori?Bugün Çok fazla kalori aldım
umarım artı görmezsin canım. regl bitmesi gerekiyor mu şişlik inmesi için yoksa olunca iniyor mu?Kizlar bu hafta ben iyice cozuttum bugunde regli oldum.karnimi gorseniz 5 aylik hamileyim sanki....valla kilo almimde sabit kalmaya raziyim
canım ben de 85le doğuma girdim doğumdan sonra 75tim. seninle aynı şeyleri hissettim. zamanla illa ki veriliyor metak etme.Kızlar yeni katıldım aranıza 50 kg evlendim 55 kg la gebe kaldım 86 kg la doğum yaptim 74 kg indim doğum sonrası birdaha gebe kaldım 89 kg la doğum yaptim .suan 79 kg a düştüm aynalara küsüm alışverişe çıkarım dahi gelmiyor .ne giydogimi yakistiriyorum nede sacimi başımı .Zayıflamak istiyorum .yardimlarinizi bekliyorum
2000 gecmistirkaç kalori?
şu an işim var acele bakarım benTb ekmeğine tost kaç kalori bilen var mı
Tost ekmegi seklinde satilan tb ekmegine yaptiysan 2 ekmek 130 kalori civari, bir ince dilim kasar da 45-50 kalori falan. Dusuk kalori yani, sabah yenilen tosttan bir sey olmaz canimTb ekmeğine tost kaç kalori bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?