türk kahvesi iç sadeSütlü kahve içmeyi bırakıyorum ödem yapıyormuş sanırım kahvelerimi sade içicem bide öyle deneyeyim
Canim Bu hurma diyetini 7 gün mü yapiyoruztürk kahvesi iç sade
öyle diyor ama brn sürdürebilirsem devam ettirmeyi düşünüyorum. yalnız ben kendime göre uyarladım. sabahları kahvaltı yapacam.Canim Bu hurma diyetini 7 gün mü yapiyoruz
iyi fikir canım. sabah veya öğlen 1 öğün böyle olsun. ama akşam sadece hurma yoğurt ye onun dışında herşey yasak. sBen de kendime gore degistirip oglenleri ton balikli tavuklu ya da bonfileli salata yicem. Birazdan salata yemeye gidicem arkadasimla
Bende belki yumurta peynir zeytinle kahvaltı yaparım öğlen ve akşam hurma yerimöyle diyor ama brn sürdürebilirsem devam ettirmeyi düşünüyorum. yalnız ben kendime göre uyarladım. sabahları kahvaltı yapacam.
he bide hurma 7 adet olacakBende belki yumurta peynir zeytinle kahvaltı yaparım öğlen ve akşam hurma yerim
yoğurt ve hurmanı akşam ye o zaman canımKızlar ben niye odaklanamiyorum kötü oldum öğlen eve geldim bi kase toga çorbası ve biraz bulgur pilavı yedim hurma ve yoğurt yemedim tansiyonum düştü neden oldu anlamadım güya sporda yapacaktım offff
gider canım merak etme. düşünme artık olan olduTavuklu salata yedim. Sutlu kahve icicem simdi. Nasil yemissem 2 kilo artidayim resmen, aklima geldikce sinirlerim zipliyornormal insanlar gibi diyet bozamiyorum ya. Normal insan 1 kilo arti gorur en fazla 2 gunde. Illa sapiticam 5 gunde kurtulabilirim umarim bu fazlaliktan. Aksam hurma yogurt yicem. Aklima geldikce moralim bozuluyor ne zormus hurma yemek
Bugun biri numarami istedi bu arada. Beni yemege cikarirsan hesap cok kabarik gelebilir bir daha dusun diyecektim de diyemedim
Bugun biri numarami istedi bu arada. Beni yemege cikarirsan hesap cok kabarik gelebilir bir daha dusun diyecektim de diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?