Poğaça simit kurabiye ne ararsan varYine ne yedin kiz aksami com hafif atlat canim en azindan akşam oğleni degelesin
Öğrenciler geziye gittiler bizde hocalarla kahvaltı yaptık sabah kahvaltıda yapmayınca yedimdün akşam yedin bugün niye devam ettin. tamam akşama kadar düzeltirsin üzülme
en azından sabah yemişsin. akşama kadar yakarsınÖğrenciler geziye gittiler bizde hocalarla kahvaltı yaptık sabah kahvaltıda yapmayınca yedim
Sende öpuldun canim ama dikkat et faxla kacirma telafisi kolay olsunKızlar İnternetim yok. Evde değilim. Diyet biraz kaçtı. Burada olmamak çok kötü.
Kaçamaklar yapıyorum.
Sizi seviyorum. Öpüldünüz
biz de seni seviyoruz dikkat et kendineKızlar İnternetim yok. Evde değilim. Diyet biraz kaçtı. Burada olmamak çok kötü.
Kaçamaklar yapıyorum.
Sizi seviyorum. Öpüldünüz
temizlik yaptım daha yeni oturdum. herkes kaybolmuş gerçektenHerkes napiyor
Eline saglik canim bende temizlik yaptim cok yoruldum bir geldim kimse yoktemizlik yaptım daha yeni oturdum. herkes kaybolmuş gerçekten
senin de eline sağlık. neler yedin bu arada. ben gidip gelip hurma atıştırdım. şu an açım ama hafif yerim saat geç oldu.Eline saglik canim bende temizlik yaptim cok yoruldum bir geldim kimse yok
Bende oo dondurma ve yarim elmadan baska bisey yemedim taki aksam yemegine kadar aradasenin de eline sağlık. neler yedin bu arada. ben gidip gelip hurma atıştırdım. şu an açım ama hafif yerim saat geç oldu.
Şimdi 20 dk ile erimez canim madem yedin en az 40 '45dk spor yapman gerek veya egzersizIyi aksamlar kizlar aksam 3 kasik yesil fasulye 2 kasik yarma pilav.1 dilim ekmek
Sonra sey sonra 1.5 dilim pasta..
Ama eve gelip bir guzel spor yaprim eriteyim diye 20dk umarim ise yaramistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?