HEDEFİM 55 ☺

Evet haklısın Alışkanlıklar hemen bırakılmıyo

Ara öğün olarak 1 tane salatalık 1 tabak yoğurt meyve yersem yanına biraz kuruyemiş yada şekersiz Nescafe gibi gećiştiriyorum şimdilik ama kahve gerçekten tok tutuyo

Sabah fazla kaçırdığımı düşünüyorum ben o yüzden sadece ufak bir domates salatalık yiyeceğim öğlen. Akşam beşten sonra da bişey yok benim için . Şekersiz çay dışında birşey yok

Bnde yeşil elma yiyorm ara öğünde. Birazdnda kabak yemeqi ve yoğur yemeyi düşünüorm. Markete gidicm ac gidersem abur cubur istio canm :)

Ama o kadr da ac kalmak doqru deil . Gece yatarknde yoğurt kürü war onu yapalm kızlar

Evet bende akşam 5 ten sonra bişey yemiyom ama domates salatalık la çok acıkmazmısın canım

Allah bağışlasın maşallah sen ne güzel büyütmüşsün benim bir tane 9 aylık kızım var 27 yaşındayım

Evet şu yoğurt kürü gerçekten işe yarıycaktı ben de ama devamını getiremedim. Forumda kullananların da büyük çoğunluğu memnunlar. Gece en son yediğiniz şet 3 kaşık yoğurt , tatlı kaşıyla pul biber ve yarım limon.. Özellikle benim gibi göbekli hatunlar için birebir.. :)

Allah bağışlasın maşallah sen ne güzel büyütmüşsün benim bir tane 9 aylık kızım var 27 yaşındayım
Aminn canımmm büyür büyürr , zaman öyle hızlı geçiyor ki. Sağlıkla.büyüsünler inşallah

Doğru diyosun canım.Allahım hepimizinkini hayırlı evlat eylesin

Ewet göbek eritmek için cnm bide yeşilcay soda limon war ödem için onuda deniyelm ben biraz zor weririm ama idare edicz :)

Ewet göbek eritmek için cnm bide yeşilcay soda limon war ödem için onuda deniyelm ben biraz zor weririm ama idare edicz :)
Amaaan napalım verirsek iyi olur veremezsek de dünyanın sonu değil ya . Takma kafanaa bebek işini ertelediniz mi kilo vermeye çalışıyorsun ya o yüzden sordum

Benim göbek sıkıntım yok benimki basen o yüzden ip atlıyorum.

Donmuşlarm var canm ama ocak ayına kadr pek düşünmüorm transferi

Rabbim senin istediğin zamanda kucağına hayırlı evlat nasip etsin canım

`