- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- Konu Sahibi amore_donna
Mrb arkadaşlar bundan yaklaşık 9 sene önce 58 kg dum. Boyum 163. Kemikli olduğum için 50 53 arası gosteriyordum. Ta ki eşimle tanışıp evlenen kadar . Ve gelsin kilolar.... 2,3 ayda 68 e çıktım ve hamile olduğumu öğrendim 3 ay sonra düşük yaptım 73 olmuştum. Tekrar hamile kaldım ve tam 95 kg ile doğum yaptım. 8 ay diyet yapamadım. Ve sonra sirke ile zayıflamaya karar verdim. Sabahları ac karnına 1 br ılık suya 1 yemek kaşığı sirke ekleyip içtim. Akşam yemeğini kaldırdım. 2,3 ayda 22 kg vererek 73 indim. Ve 2. Bebisime hamile kaldım onuda yaklaşık 87 kg la kucağıma aldım.
3 sene geçti aradan hiç diyet yapmadan 74 e indim. Artık 60 kg olmak istiyorum kararlıyım 2 ay da bu kilolardan kurtulacagima inanıyorum. Bugünden itibaren karbonhidrat diyetine başladım biraz acemiyim ilk defa uygulayacagim
3 sene geçti aradan hiç diyet yapmadan 74 e indim. Artık 60 kg olmak istiyorum kararlıyım 2 ay da bu kilolardan kurtulacagima inanıyorum. Bugünden itibaren karbonhidrat diyetine başladım biraz acemiyim ilk defa uygulayacagim