Hedefim belli başaracağım...

amore_donna

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
294
363
Mrb arkadaşlar bundan yaklaşık 9 sene önce 58 kg dum. Boyum 163. Kemikli olduğum için 50 53 arası gosteriyordum. Ta ki eşimle tanışıp evlenen kadar :KK60:. Ve gelsin kilolar.... 2,3 ayda 68 e çıktım ve hamile olduğumu öğrendim 3 ay sonra düşük yaptım 73 olmuştum. Tekrar hamile kaldım ve tam 95 kg ile doğum yaptım. 8 ay diyet yapamadım. Ve sonra sirke ile zayıflamaya karar verdim. Sabahları ac karnına 1 br ılık suya 1 yemek kaşığı sirke ekleyip içtim. Akşam yemeğini kaldırdım. 2,3 ayda 22 kg vererek 73 indim. Ve 2. Bebisime hamile kaldım onuda yaklaşık 87 kg la kucağıma aldım.
3 sene geçti aradan hiç diyet yapmadan 74 e indim. Artık 60 kg olmak istiyorum kararlıyım Hoppa 2 ay da bu kilolardan kurtulacagima inanıyorum. Bugünden itibaren karbonhidrat diyetine başladım biraz acemiyim ilk defa uygulayacagim :KK73:

Hadi Allah yardimcin olsun cnm ben hic diyet falan yapmadim on gundur az yiyorm kolayi biraktim gunde en az 45 dk en fazla iki saat eliptik bisiklete biniyrm. 78.8 ile basladigim bu uygulamaya 76.1 ile devam ediyorum. Hedefim 68 insallah.

Canım Allah yardımcın olsun. takip edicem seni. ben uygulayamıyorum sadece takip ediyorum :mad::mad:aynı boydayız ama ben senden de şişkoyum 80 oldum artık. sana bir şey sorucam elma sirkesi mi zayıflattı daha önce seni yoksa
diyet mi
spor mu
hareketli yaşam mı [iş olabilir-çocuk olabilir bu)
tek başına elma sirkesi mucize mi yoksa ?

Akşam yemeği de yemedim canım mide küçülüyor sirkededestek oldu istahimi kesti ilk bir hafta çok zorlanmistim ama cok guzel de kilo verdim yine onu mu uygulasam acaba diyorum. Spor olayi bende uzun süreli olmuyor 3. Gün bırakıyorum sıkılıyorum

X