Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar dilerim Bende bugün başladım sağlıkla hedefimize ulaşırız umarımTartımın pili uzun zamandır bitik. Yarın tartılıp başlıyorummDolap bekleyen kıyafetler artık giyilecek yeter!! ❤
Çok geçmiş olsun. Biter bitmez siz de verirsiniz merak etmeyin ❤O kiloya geri dönmeyi ben de çok isterdim. Şuan bı tedavi sürecindeyim o yüzden ben yapamıyorum siz yaparsınız inşallah![]()
Merhabalar. Ben de bugün tartıldım 81.8 kg. Eski diyet listelerim var elimde. Elimden geldiğince ona uymaya çalışacağım ❤ ve düzenli yürüyüş. Kızım 11 aylık. Onunda her gün 1 saat çıkabilsem çok çok iyi olacakMerhaba,
Benimde olmam gereken kilo aşağı yukarı 62-60 şuan güncel 80 istikrarlı olamıyorum. Bende başlamak istiyorum. Aralıklı oruç bana en uygun beslenme şekli siz nasıl uygulama yapavaksınız. pilatese gidiyorum. Umarım başarırız.
Teşekkürler inşallahÇok geçmiş olsun. Biter bitmez siz de verirsiniz merak etmeyin ❤
Benim istegimde yaza kadar 60 62 olmak umarım başarırız.. Ben inanıyorum başaracağız insaAllah..
Başlangıç kilonuzla Aynı kilodayız, bende bugün başlıyorum. İlk hedefim 72 olmak yani 10 kilo vermek başlangıçta. Sonra diyet tarzımı değiştirmek için bir uzmana çıkacagım. Kilo vermem durmasın diye. Kilomu korumak için ne yapabilirim ve kalan kiloları vermek için. Beslenmenizi menüzü örnek tarzınızı paylaşırsanız incelemek esinlenmek isterim. Ben şuan 16/8 oruç ile başladım.