• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye beğenmemek

Yoook bidaha asla. Gurbette çok uzaklarda para kazanıyorum ben

Bir şeyi merak ettim kendiniz sevgilinize hediye aldiğiniz marka ayarinda giyiniyor musunuz normalde? Ya da sevgilinizin ayarinda giyiniyor musunuz?

Dikkat ettim de arkadaşlarimdan bana gelen hediyeler giyindiğim veya alisveris yaptigim yere gore degişiyor. 😂 Hatta annem bile o aralar en çok nereden alisveris yapiyorsam bana hediye secerken oralari tercih eder benim kullandigim ayarda şeyler olur genelde.

Yani siz şimdi adam kendine iyi markalar aliyor dibine kadar yapiyor demişsiniz, siz de muhtemelen bunun etkisiyle iyi markaya yöneldiniz. Acaba siz sevgilinize gore giyime daha az harciyorsaniz adam da suyunu cikartip en ucuzuna mi kaçti. 😂😂😂

Ben ezerdim ya :D
Neyse toz bezi yapayım ben bunu ihtiyacım vardı derim :D
zaten açılır o lafa istinaden, sidik yarışı değil tabi ama benim verdiğim özene bak bir de senin verdiğin özene bak derim.
Demek de lazım ya zaten kaybedecek neyin var ki 6 aylık ilişki işine gelmiyorsa yürüsün gitsin belli ki kendine müslüman değişmez..

Bir şeyi merak ettim kendiniz sevgilinize aldiğiniz marka ayarinda giyiniyor musunuz normalde? Ya da sevgilinizin ayarinda giyiniyor musunuz?

Dikkat ettim de arkadaşlarimdan bana gelen hediyeler giyindiğim veya alisveris yaptigim yere gore degişiyor. 😂 Hatta annem bile o aralar en çok nereden alisveris yapiyorsam bana hediye secerken oralari tercih eder benim kullandigim ayarda şeyler olur genelde.

Yani siz şimdi adam kendine iyi markalar aliyor dibine kadar yapiyor demişsiniz siz de muhtemelen bunun etkisiyle iyi markaya yöneldiniz. Acaba siz sevgilinize gore giyime daha az harciyorsaniz adam da suyunu cikartip en ucuzuna mi kaçti. 😂😂😂
Benim de belli ve kaliteli giydiğim bir marka var. Hep bahsederim biliyor da. Ben onun hep giydiği markayi aldım o benimkiyle alakasız aldı :D

Ben ezerdim ya :KK70:
Neyse toz bezi yapayım ben bunu ihtiyacım vardı derim :KK70:
zaten açılır o lafa istinaden, sidik yarışı değil tabi ama benim verdiğim özene bak bir de senin verdiğin özene bak derim.
Demek de lazım ya zaten kaybedecek neyin var ki 6 aylık ilişki işine gelmiyorsa yürüsün gitsin belli ki kendine müslüman değişmez..
Senin aldıklarını makineye attım ve öldüler diycem :D Bu kaliteye kıyafet olduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun diycem 🤣

Ben de katılıyorum, konu sahibesine de hak veriyorum. Kendine gelince tüm markaları biliyor maşallah, konu sahibesine gelince para vermemek için en ucuz mağazayı seçmiş. Yani konu sahibesi değersiz hisetmekte haklısın. Adamın parası olmasa tamam elinden gelen bu derdim ama adamın durumu iyi diyorsun üzgünüm değer vermiyor gibi geldi bana. Ben olsam açıkça konuşur yüzüne vururdum, bana değer vermiyorsun madem benimle sevgili olma sebebin endir söyle derdim.
Lisanslı şişme mont geldi aklıma😂,valla ben de hediye falan takılmam ama konu sahibi yerden göğe kadar haklı.Hiç almasaymış daha iyiymiş.

Bu aklıma geldi aslında. Çok sevinmiş gibi yapayım hep giyeyim diye. Ama valla içim almıyor ya öyle moralim bozuk ki giyemiyorum
Sakın öyle bişey yapma erkekler git gide çıtayı düşürüyor buna sevindiyse daha ucuzu da olur gibisinden. Ya bende benzer bişey yaşadım sizden beş beter aslinda konumda vardı valla ya cimri ya da deger vermiyor inş yanılırım ilk hediyeye faha çok ozenir insan ilk intiba önemli diyerekten. Biz utanıyoruz böyle durumlarda laf sokmaya ya da sesimizi çikarmaya ama onlar hiç utanmıyor . Ay cok doluyum döşedim izninizle 😂

7 aylık ilişkim var ilk sevgililer günümüzde böyle şeylerden sürekli nefret ettiğini dile getirirdi hediye almayacağız diye sözleştik bi baktım elinde hediye paketiyle geliyor ben şok oldum tabi :D senin önemsediğini bildiğim için içim el vermedi dedi ben ama hiç beklemiyordum o gün koşup bende gidip aldım hemen hediye

yani diyeceğim şu hiç bu tarz şeyleri sevmeyen ( doğum günleri dahil ) adam bana gitmiş hediye almış kaliteli de bir hediyeydi üstelik biz hediye almayacağız diye sözleştik

sen hiç bu konuyu geçirmediysen doğal olarak beklentin yüksek olur benim sıfırdı mesela, ben sana hak veriyorum. bende de şöyle bir huy var sevdiklerime kaliteli hediye alırım kendime ucuzunu bakarım :D

bana sorarsan adam cimri... böyle biriyle ömür geçmez erkek mi yok terk et gitsin

Bu ilk hediyesi nasıl ama :KK70:
hiç mi hiç kınamam çok haklısınız
parası durumu olup da kendine çok özenirken beni savsaklayan adama kızarım kimse kusura bakmasın

hee bu arada bende 14 şubat kutlamam.. hediyeleşmek özenmek değer vermekten bahsediyorum

Bu sizin kompleks yapıp, ya beni beğenmezse diye en kendinizi ezip durduğunuz kişi mi? Görünce beğendi demek, şehzadeleri. 🥴

Hediyeyi beğenmemek antipatik duruyor ama imkanı olan, kendine gelince rahat rahat harcayan adam size gelince özensiz, kalitesiz şeyler alıyorsa rahatsız olmakta sonuna kadar haklısınız. Bu size önem vermediğini gösterir bence.

Adamın parası olmasa kimse kızmaz ona. Herkes bütçesine göre hediye alıyor sonuçta. Adam Starbucks ta kahve içip ,sizi mahalle kahvesine götürüyor gibi bir şey olmuş. İnsan vakit ayırıp özendiği kişiden aynı karşılığı göremeyince ilişkiyi sorguluyor haliyle

ikinizin de ayarı yok.
sen hediye konusunda abartmışsın. al kaliteli şık bir kazak, geç. zaten ortalık yangın yeri, lcw'de defactoda en ucuz kazak 150 falan.
o da sana altta kalmayacak tarzda bişey alsaydı. bi de elbise nedir ya insan kolye alır, bileklik alır, kullanabileceği bişey alır vs.
hayır bu işlerden anlamıyor mu, beceremiyor mu acaba bir kadın için kıyafet seçmeyi? eline yüzüne mi bulaştırdı diyeceğim ama buna pek inanmıyorum. benim daima kazıklanan babam bile bazen kendisi için, bizim için falan kaliteli şeyler almayı beceriyor benim babam başarıyorsa her erkek başarır :D

Sonuna kadar haklısınız kızmakta. Maksat hediye değil size verdiği değer. Adam kendine gelince keseyi açıyor size ise vasatın vasatı. Yani sanki ihtiyacınız varmış gibi.

Back
X