- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
- Konu Sahibi selengenc3
-
evet kıskanmış olabilir , kıskanması da normal aklında karpuz kabuğu olmasa buraya yazmazdı emin olun,Yok şöyle olabilir.
Hayat tarzlarında bu normal olabilir, ama kendine hassasiyeti olduğunu bilmesine rağmen çiçek değil parfüm almasını kıskanmıştır.
Yani şöyle diyeyim, bir babanın iki kardeşe farklı hediye aldığında kardeşlerin kendinde olmayanı kıskanması gibi, veya başka türlü..
Anlatabildim umarım
Konu sahibi çok özürdilerim tabirimden kusurabakma
eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışıyor sanki arkadaşlar :)
Peki :)evet kıskanmış olabilir , kıskanması da normal aklında karpuz kabuğu olmasa buraya yazmazdı emin olun,teşekkürler
Bencede kendine itiraf edemedi, bizim söylememizi istedievet kıskanmış olabilir , kıskanması da normal aklında karpuz kabuğu olmasa buraya yazmazdı emin olun,teşekkürler
kendini çok belli ediyordu napalımPeki :)
Konu sahibini, konu sahibinden daha iyi biliyorsanız demek
Ortada problem yoksa açılan konu neden var ?Biz de ona istinaden yorum yapıyoruz.Kadın ısrarla sorun etmediğini yazıyor, siz ısrarla ille de sorun et yazıyorsunuz. Yani sırf yazmış olmak için. Size bana sor diyen olmadı. Benim yorumlarımda herhangi bir dayatma yok zira, sizin var. Şunu anlayın artık. Dünya sizin yaşadığınızdan ibaret değil. Herkes siz değil, herkesin kocası sizin kocanız gibi değil. Demek ki konu sahibinin evliliğinde bu bir problem değil. Bitti. Daha ne uzatılıyor ısrarla yahu...
o zaman bdv de ne işi var :)Kadın ısrarla sorun etmediğini yazıyor, siz ısrarla ille de sorun et yazıyorsunuz. Yani sırf yazmış olmak için. Size bana sor diyen olmadı. Benim yorumlarımda herhangi bir dayatma yok zira, sizin var. Şunu anlayın artık. Dünya sizin yaşadığınızdan ibaret değil. Herkes siz değil, herkesin kocası sizin kocanız gibi değil. Demek ki konu sahibinin evliliğinde bu bir problem değil. Bitti. Daha ne uzatılıyor ısrarla yahu...
bu kadar guzel ifade edilemezdiŞair; "Kocam kadına çiçek almış" deyip daha sonrasında bambaşka bir mevzuya dalarak, aslında kendinin acayyip özgüvenli ve cool bir kadın olduğunu belirtiyor.Kocam kadına çiçek almış ibaresi burada simgesel olarak kullanılmış.
Ya ilahi nerelere surukluyorsunuz konuyu bayani kendimde taniyorum ben boyle seyleri sorun eden bir kisi degilim benimlede paylasilan bir seyi sikinti etmem .O kadin sadece oldygundan ona almis :))) anladiniz mi yani problem yok
Yok canım kocasına biz kızdık, hanımefendi gayet rahat :), o konuda sıkıntı yok :)yalnız konuya bi girişiniz var bitisi tamamen alakasız gülücükler vs :) ne alaka :))
parfüm mü çarptı acaba
ben ilk okurken dedim herhalde kocana kızmissindir çiçek’ten ötürü
var olun efendim teşekkür ederim :)bu kadar guzel ifade edilemezdi
Hic parfum kullanmasaniz tamam ama kullandiginiz bir parfum varmis, belki bunun kokusu hosuna gitti aldi, en olmadi gidip degistirin.. is arkadasina cicek almasinda ne var anlamadim, adam gelip kadina soylemis de ustelik.. bunun genislikle alakasi ne? Ya da genis olunca ne oluyor? Bu kadar senelik kk uyesiyim sherlock gibi takip edenler, kocasiyla sifir iletisimi olanlarin aldatildigini okudum hep.. ben mi baska bir yerdeyim acaba? Bence cok ince bir dusunce, ben taktir ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?