Hediye istememistim :(

evet kıskanmış olabilir , kıskanması da normal aklında karpuz kabuğu olmasa buraya yazmazdı emin olun, teşekkürler

Ortada problem yoksa açılan konu neden var ?Biz de ona istinaden yorum yapıyoruz.

o zaman bdv de ne işi var :)

bu kadar guzel ifade edilemezdi

Bu ne ya? Tüm yorumları okudum, 2 kişi dışında herkes aynı şeye takılmış.

Konu sahibi kendi kocasını sizden iyi tanıyordur merak etmeyin.

Babamla yaklaşık 6 sene aynı şirkette çalıştık, (şirket sahibi değil) her 8 Mart'ta ofisteki tüm kadınlara çiçek alırdı. Anneme de yalnızca bir iki defa çiçek getirmistir, genelde takıdır, parfümdür biraz daha maliyetli hediyeler alır.

Ben kaç kez bugüne hediye almak komik geliyor, yalnizca kutlanması yada çiçek alınması daha uygun demişimdir ama babama göre bize çiçek aldıysa eşine daha özenli hediye bir almalı.

Bence konu tamamen bu.

Ya ilahi nerelere surukluyorsunuz konuyu bayani kendimde taniyorum ben boyle seyleri sorun eden bir kisi degilim benimlede paylasilan bir seyi sikinti etmem .O kadin sadece oldygundan ona almis :))) anladiniz mi yani problem yok

Harikasın bence.
Bende takılmam böyle şeylere :)
Takılanları da anlamam sonuçta gelip anlatmış adam.
Parfümü başka birşey ile değiştiremez misin?

yalnız konuya bi girişiniz var bitisi tamamen alakasız gülücükler vs :) ne alaka :))
parfüm mü çarptı acaba
ben ilk okurken dedim herhalde kocana kızmissindir çiçek’ten ötürü
Yok canım kocasına biz kızdık, hanımefendi gayet rahat :), o konuda sıkıntı yok :)

İş arkadasları hediye alamaz mı birbirine yani. Kadınlar günün de genelde çicek verilir iş arkadasına cıcek vermiş ne var ki bunda cok düşünceli bi bey bence Esine de bunu söylemıs soylemese nerden haberı olacaktı konu sahibinin belli ki altını dolduran bırseyler yok . Parfum konusuna gelince esınız bence dusunememıs olabilir yada o kadar rahatsız etmez dıye dusunmustur belkı evde ki parfum kokunuza yakındır dıye tercih etmıstır. Kullanmasanız bıle eşinizin hediyesi olarak saklayın..

Ya benimde takıldığım kadin parfumden hoşlanmıyor bi parfümü var ondan başkasını kullanamiyor ve adam bile bile karısına parfüm alıyor

İlginç olan da iş yerindeki kadın ne alakada çiçek yolluyor
Hani iş yerindeki kadın eşinin çok samimi ailecek arkadaşı da olsa çiçek yollaması saçma geldi

İş yerindeki kadın evliyse onun eşi de konu sahibine yollasa aynı gereksiz bulurdum
Yorumları okudukça beynim yandı

Kadına çiçek almış , sizin gördüğünü görüncede size parfüm almış galiba .
Adı ne parfümün merak ettim

1 çicekten roman cıktı yeminle
Herkes aldatıyor aldatma potansiyeline sahip sanki su hayatta

Merhaba

Ne olursa olsun düşünmüş almış, abartıp saçma bir tepki vermeseniz iyi olurdu.

Kibarca teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…