Hediye istememistim :(

Çok uzun zaman olmadı buraya üye olalı ama bu kısa sürede dikkatimi çekti; üyelerin çoğunluğu her meselede asmalı kesmeli maşallah. Buraya yazılan her yorumu ciddiye alsa insanlar herkes bekar kalacak Konu sahibi kocasının çiçek aldığı kadından rahatsız olmuyorsa vardır bi bildiği canım yani. Kim de kim kim de kim. Çok garip

Anlasildi :)) adam beni oldurup yeni kadina yonelcek kizlar siz oraya takilinca benim hediyede netlesti :))))
Valla haklısın :) sen parfümü direkt üzerine boşalt ,dolaylı olarak kafana sıkmış olursun :) senden kurtulunca da çiçek aldığı kadına gider :) şahsen hoş karsilayabilecegim bir durum değil bu ..

Ayol çiçek hediye edilen hemcinsimizi tabikide arastiracaz yoksa içimizde büyür büyür patlar nasıl olurda karısının parfüm kullanmadığını bilmez

Bizim müdür de Kadınlar Günü diye hepimizi kapıda karşılayıp çiçek verdi. Müdür bze aslyo glb .s.s

Arkadaşlar inanır mısınız, iş arkadaşlığı denilen bir şey var. İnsanlar birbirlerine hediye de alıyor, eski çalıştığım işyerindeki "karşı cins" arkadaşımla özel günlerde hep hediyeleştik, hala da görüşürüz. (Parfüm de aldıydı ha, lan yoksa??? Şaka şaka) Ben sözleniyorum, o arkadaş nişanlı, sevgilimi de koluma takıp düğününe gidicem. Yani her karşı cinse hediye alan asılmıyor, abartılı tepkiler vermeyiniz rica edicem.

Başka kadına hediye alıp kadınlar gününü kutlamak ne alaka?? Birde normal gibi alakasız bir şekilde oraya değinmişsin.

Birde son cümle sanki erkek olduğunu gösteriyor.

Neden i harfini bukadar kullanmakta diretiyorsun oysa türkçede ı harfi mevcut.

Sanki trollemeye uğraşır gibi sıkıp intihar edeyim yerine s.kip intihar edeyim yazmak ilginç.

Yeni üye saçma konu , ee sonuç ?

Hanımlar,
üsluplara dikkat edelim, polemiğe girmeyelim ve geyik yapmayalım.

Üyenin sıkıntısı "iş" arkadaşına alınan çiçek değil, kendisine alına parfüm.
Kadını geniş olmakla bile suçlamışsınız lütfen rica ediyorum sözlerimizi dikkatli seçelim, çiçek alınan iş arkadaşı konusu üyeyle eşini ilgilendirir.

Çalıştığı birimdeki bütün bayanlara çiçek verse ne kadar kibar bir davranış derim. Fakat özellikle 1 kadına çiçek alınması burada soru işareti.

Çalıştığı birimdeki bütün bayanlara çiçek verse ne kadar kibar bir davranış derim. Fakat özellikle 1 kadına çiçek alınması burada soru işareti.

Yoo sırf burası için değil ki. Eski çalıştığım işyerinde 2 psikologtuk sadece, bir kadın bir erkek. Aynı odada çalışıyorduk, zamanla samimi olduk. Yeri geldi mi sevgililerimizle ilgili dertlerimizi birbirimize anlattık, yeri geldi mi güldük eğlendik, yeri geldi mi hediyeleştik. İkimizin sevgilileri de birbiriyle tanıştı, etti. Dostluğumuz baki kısmetse. Belki konu sahibinin durumu da öyle, kaldı ki kadın rahatsız olmadığını defalarca belirtmiş. Belki o da tanıştı etti ve şüphelenmiyor. Her karşı cins aldatma potansiyelli değil ki, kaldı ki olsa bile önemli olan benim yüz vermemem. Öyle bir şey hissedersem ilişkimi keserim.

Belki tek çalışan kadın eleman o'ydu, belki hanımefendinin eşinin o işe girmesine yardımcı olan bir kadındı, belki adamın annesi yaşında biri büyüğüne hürmeten çiçek aldı.
Konu sahibesi bunu sorun etmemiş, etmemesi de normal, olması gerekeni yapıp eşine güveniyor.

Bakınız size bir anımı anlatayım, bazen insanların olmadık şeylere olmadık anlamlar yüklemesine kıssadan hisse gibi bir anı çünkü.

Seneler evvel bir eve taşındık, taşınalı 1 ay oldu olmadı şehirdışından kayınvalidem geldi, zayıf, güzel, sarışın ve yaşından genç gösteren bir kadındır, oturduk sohbet muhabbet derken kayınvalidem bir arkadaşına söz vermiş ona gitmek istedi, ben içeride öptüm eşimde anne birlikte inelim ben sana eşlik edeyim dedi, kapıdan çıktılar, anne oğul sarmaş dolaş yola çıktılar, ben balkondayım ama pek görünmüyorum, karşı apartman camlara fırladı, meraklıydılar birazcık, şaşkın gözlerle sarmaş dolan giden kayınvalidem ve eşime bakıyorlar, kafalarını çevirmeleriyle beni gördüler, aaa sen evde miydin, bizde eşin eve sevgilisini getirdi sandık dediler Evet eşimin sevgilisi dedim nasıl yani şimdi ördek gibi şaştım kaldım dedi bir tanesi, evet sevgilisi çünkü o onun annesi dedim kadın benim beyanıma da inanmamış olacak ki ikisinin arkasından uzun uzun baktı.

:) Kayınvalide alımlı olunca günahına girmişler zavallı kadının :) evet ilginç bir olay ama sanki konu biraz daha farklı.

Elbette eşin seni o kadınla aldatır tarzında yaftalama yapmam. O boyut çok başka.

Ama Konu sahibinin de durduk yere oraya değinmesi ilginç ,konunun kadına çiçek almasıyla ilgisi varmış gibi okudu birçoğumuz ben de dahil veya o kadına çiçek almış keşke banada çiçek alsaydı parfümden daha çok sevinirdim diyebilir.

Nereden nereye bağladı ne alaka dedik hepimiz.

Bence oradaki çiçek vurgulaması yanlış anlaşıldı, konu sahibesi tek bir parfümü kullanıyormuş, diğer parfümler dokunuyormuş, işyerindeki hanıma yaptırılan çiçeği de beğenmiş, hediye istemiyordum ama madem alacaktı bana da çiçek yaptırabilirdi babında demiş bana kalırsa.

Ya ilahi nerelere surukluyorsunuz konuyu bayani kendimde taniyorum ben boyle seyleri sorun eden bir kisi degilim benimlede paylasilan bir seyi sikinti etmem .O kadin sadece oldygundan ona almis :))) anladiniz mi yani problem yok

Keske ona parfum size cicek alsaymiş :))) sizi daha cok mutlu edermiş.

Kokusunun agir geldigini soyleyip aldigi magazadan degisim yapin :) ama esim baska kadina kadinlar gunu diye cicek alsa vuririm oni :))) çalışanı altı falan değilse tabi bir de grupça drğilse vurmasam da olay çıkarırdım

Esiniz art niyetli olmayabilir. Art niyet olsa size anlatmazdi.. ama cicek alinan kadin belki unutlanir ne bileyim belki yanlis düsünr. Türlü türlü insan var sonucta. Bu durumu guzellikle anlatin bnce bida olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…