- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi selengenc3
-
Akşam eşiniz gelince ona kadınlar gününün hediye alınıp verilen bir gün olmadığını gerekirse internetten kaynaklar açıp 8 martin tarihini anlatarak açıklarsanız en azından gelecek sene ne başka bir kadına çiçek alır ne size parfüm.Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
eşim benden başka bir bayana çiçek alamaz bu bir...!!Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
mudurunuzun kı farklı herkese almıs jest olarak ama sadece bir kişiye alınıyorsa bu çiçek vardır bir iş....Bizim müdür de Kadınlar Günü diye hepimizi kapıda karşılayıp çiçek verdi. Müdür bze aslyo glb .s.s
Arkadaşlar inanır mısınız, iş arkadaşlığı denilen bir şey var. İnsanlar birbirlerine hediye de alıyor, eski çalıştığım işyerindeki "karşı cins" arkadaşımla özel günlerde hep hediyeleştik, hala da görüşürüz. (Parfüm de aldıydı ha, lan yoksa??? Şaka şaka) Ben sözleniyorum, o arkadaş nişanlı, sevgilimi de koluma takıp düğününe gidicem. Yani her karşı cinse hediye alan asılmıyor, abartılı tepkiler vermeyiniz rica edicem.
Ay buna çok güldümUyumaya gitti:) ayakta uyuyor haberi yok
burdakiler yer miŞair; "Kocam kadına çiçek almış" deyip daha sonrasında bambaşka bir mevzuya dalarak, aslında kendinin acayyip özgüvenli ve cool bir kadın olduğunu belirtiyor.Kocam kadına çiçek almış ibaresi burada simgesel olarak kullanılmış.
iki üç cevap sonra firar arkasından avukatlık eden arkadaşlarBaşka kadına hediye alıp kadınlar gününü kutlamak ne alaka?? Birde normal gibi alakasız bir şekilde oraya değinmişsin.
Birde son cümle sanki erkek olduğunu gösteriyor.
Neden i harfini bukadar kullanmakta diretiyorsun oysa türkçede ı harfi mevcut.
Sanki trollemeye uğraşır gibi sıkıp intihar edeyim yerine s.kip intihar edeyim yazmak ilginç.
Yeni üye saçma konu , ee sonuç ?
Ben neden konu actiginizi anlamadim sorun bende sanirimMerhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
Kadnlar gününü de diğer özel günler gibi alışveriş gününe çevireceklerMerhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
sadece 1 kisiye mi yani? O kisinin esin icin yeri ozel mi yani? Bana pek normal gelmedi.esim is yerinde bir bayana cicek almis
is yerindeki herkes herkese cicek almis gibi anlatmiyor. Eşinin 1 kadina cicek aldigini belirtiyor ki buna takilmamiz cok normal.Herkes eşinizin kadın arkadaşına çiçek almasına takılmış. Benim de çalıştığım kurumda erkek arkadaşlarımız, kadınlar gününde kadın çalışanlara çiçek alıp dağıttı. Ben de dahil hiç kimse art niyet aramadı. Parfüm konusuna gelecek olursak, kokusuna çok hafif, hiç rahatsız etmiyor diye demişlerse, ondan almış olabilir. Bu arada parfümün markası nedir? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?