• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye sorunsalı

ssirun

BOY:1.75 BAŞLANGIÇ:74,5 GÜNCEL:72,1 HEDEF:65
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
319
593
33
kızlar selam :)
yine ben ay bu kk benim minnak dertlerimden bıktı usandı :KK70: ama ne yapayım sadece siz bana akıl veriyorsunuz valla polemiğe girdiklerimden bile çaktırmadan feyz alıyorum :KK70: allah razı olsun hepinizden :)

kızlar şimdi benim erkek arkadaşımın annesi tekirdağa yerleşti oradan ev aldılar geçen yıl. şimdi de içini falan yaptırdılar. erkek arkadaşımı da bir takım sebeplerden ta istanbuldan işinden gücünden edip yanlarına aldılar.
şimdi benim için (telefonda da söylüyor zaten) sirunla her yere gittiniz 1 saatlik yol evimize gelmedi diyormuş. ben iki ablasının da evine gittim hatta hediyelerimi götürdüm. yazın tatile gittim gelirken yine ablalarına anasına hediyemi getirdim. şimdi de annesine gideceğim işte :işsiz:sorun şu ki ailesini günahım kadar sevmiyorum. hatta saygı bile duymuyorum içimden gelerek ama bunun sebebi ayrı bir başlık :KK70:
şimdi ben bu kadına giderken evine ne götüreyim? bi ablasına karacadan hoş bir vazo almıştım küçük ablasına da yeni evli diye chakra dan nevresim takımı almıştım ve ikisine de orkide götürüp tabiki tatlılarını aldım.
büyük ablası vazonun rengi salonuma uymuyor ama sağol canım koyarız bi yere dedi.
küçük ablası ay benim yatağım yuvarlak aslında ama nevresim bulamıyorum hiç yoktan iyidir ihtiyacımdı sağol dedi.

şimdi hiç içimden gelmiyor ama tatlısını çiçeğini alacağız da hediyelik ne götüreyim? zaten bu aralar elim sıkışık tamamen mecburiyetten ve bıkkınlıktan gidicem bi akıl verin noluuur :KK43:

Son düzenleme:
ay okurken şiştim, yaptığın hatayı sonra anlayacaksın ama çok geç olacak. Güzel bir tepsi al bari. İlla alcam dersen. Bence büyük hata alman. Yada saçma bişey al onun sevmeyeceğini bildiğin abartı ama kötü bişey :D

Amaaan, hediyeden anlamıyorlar demek ki. O bahaneleri saymak kabalık yani. Teşekkür et kullanmayacaksan da hayret bir şey. Bir tatlı yaptırıp götürün illa bir eşya almanız şart mı?

Baştan hata yapmışsın niye illa hediye götürdün ki?
Madem anasını danasını sevmiyorsun "arada söz nişan olmadan gelemem" de.
En azından dürüst olmuş olursun.
Nefret ede ede hediye almak tuhaf.

Ayol bir demet nergis neyinize yetmiyor da markalı hediyeler gidiyor böyle. :temizlik:
Orkideymiş,chakraymış çok komik bence.
Emin ol arkandan iyi gülmüşlerdir.:-)

Tatlı çiçek yeter bence .ablalari yeterince saygısızlık yapmış hediye karşısında. .zaten nisan düğün bişey yok henüz hediye işine girişme bu kez

kızlar selam :)
yine ben ay bu kk benim minnak dertlerimden bıktı usandı :KK70: ama ne yapayım sadece siz bana akıl veriyorsunuz valla polemiğe girdiklerimden bile çaktırmadan feyz alıyorum :KK70: allah razı olsun hepinizden :)

kızlar şimdi benim erkek arkadaşımın annesi tekirdağa yerleşti oradan ev aldılar geçen yıl. şimdi de içini falan yaptırdılar. erkek arkadaşımı da bir takım sebeplerden ta istanbuldan işinden gücünden edip yanlarına aldılar.
şimdi benim için (telefonda da söylüyor zaten) sirunla her yere gittiniz 1 saatlik yol evimize gelmedi diyormuş. ben iki ablasının da evine gittim hatta hediyelerimi götürdüm. yazın tatile gittim gelirken yine ablalarına anasına hediyemi getirdim. şimdi de annesine gideceğim işte :işsiz:sorun şu ki ailesini günahım kadar sevmiyorum. hatta saygı bile duymuyorum içimden gelerek ama bunun sebebi ayrı bir başlık :KK70:
şimdi ben bu kadına giderken evine ne götüreyim? bi ablasına karacadan hoş bir vazo almıştım küçük ablasına da yeni evli diye chakra dan nevresim takımı almıştım ve ikisine de orkide götürüp tabiki tatlılarını aldım.
büyük ablası vazonun rengi salonuma uymuyor ama sağol canım koyarız bi yere dedi.
küçük ablası ay benim yatağım yuvarlak aslında ama nevresim bulamıyorum hiç yoktan iyidir ihtiyacımdı sağol dedi.

şimdi hiç içimden gelmiyor ama tatlısını çiçeğini alacağız da hediyelik ne götüreyim? zaten bu aralar elim sıkışık tamamen mecburiyetten ve bıkkınlıktan gidicem bi akıl verin noluuur :KK43:

evliyim, resmi bir şey yokken eşimin ailesine hiç gitmedim, gerek de görmedim. gelin ata binmiş ya nasip. ayrıca ilk defa gittiğim bir eve de ev eşyası götürmem. rengi uymaz, zevkine uymaz vs. yorum yapmaları kabalık olmuş. teşekkür etmeleri yeterliydi. insanların sendeki kredilerini çabucak tüketmeye yönelik davranmışsın. şimdiden içimden gelmiyor vs dediğine göre?

Tatlı çiçek yeter bence .ablalari yeterince saygısızlık yapmış hediye karşısında. .zaten nisan düğün bişey yok henüz hediye işine girişme bu kez

evliyim, resmi bir şey yokken eşimin ailesine hiç gitmedim, gerek de görmedim. gelin ata binmiş ya nasip. ayrıca ilk defa gittiğim bir eve de ev eşyası götürmem. rengi uymaz, zevkine uymaz vs. yorum yapmaları kabalık olmuş. teşekkür etmeleri yeterliydi. insanların sendeki kredilerini çabucak tüketmeye yönelik davranmışsın. şimdiden içimden gelmiyor vs dediğine göre?

insan gibi anamızdan babamızdan nasıl gördüysem öyle davrandım insan yerine koydum hata mı ettim

Aldığım hediyeler evinize , yatağınıza uymuyor o yüzden almadım deyin:)

Ayol bir demet nergis neyinize yetmiyor da markalı hediyeler gidiyor böyle. :temizlik:
Orkideymiş,chakraymış çok komik bence.
Emin ol arkandan iyi gülmüşlerdir.:-)

tanışmaya bi kahve içelim diye dışarıya gittik, nerede ne görgüsüzlük varsa yaptılar, görgüsüzlüklerine yakışır davrandım ama o da olmamış demek ki.
aman ben insanlığımı belli edeyimde isterlerse arkalarıyla gülsünler ağlanacak hallerine.

Kızlarına alınca anneye almamak olmayacak bu sefer. Resmi bir şey olmadıkça ailelerle görüşmemek lazım ama olmuş bir kez.

Bence erkek arkadaşınıza evin ufak bir eksiğini sorun, annesinin almayı arzulayıp henüz alamadığı bir şeyler vardır muhakkak. Buradan yürüyün derim. Hiç olmadı evin salonunun fotoğrafını atsın size, bakın renk uyumuna vs. ona göre bir şey seçin. Karar sizin.

insan gibi anamızdan babamızdan nasıl gördüysem öyle davrandım insan yerine koydum hata mı ettim

resmi bir şey olmadan aileyle muhatap olmamak insaniyetsizlik değildir canım, temkinli olmaktır. eğer evlilik olursa zaten ömür boyu bir şekilde görüşeceksiniz. ciddi bir adım atmaya karar verdiğinizde önce erkek arkadaşın ailenle tanışır, sonra da sen onun ailesiyle tanışırsın. sonra da aileler tanışır. arkadan isteme, söz, nişan gelir. gereksiz yakınlık kurulmuş.

Sevmediğim insanlar için, içimden de gelmiyorsa hayatta hediye almam. Bir çiçek, bir tatlı yeter. Hatta fazla bile... Arkadaşlar borcam demiş. Çiçek ve tatlı yerine, ucuzundan cam kase alın. Yeterli..

İyi de erkek arkadaşının ailesiyle bu kadar samimiyete ne gerek var :işsiz:
Almam gerekir illa diyorsan renkli çaydanlıklar var ya küçükler hem çok pahalı değil hem de çok tatlılar,öyle birşey alabilirsin.

bence eskiyi unutun gitsin. belli bu oğlanla ilerliyorsunuz kendiniz doldurmayın. canlı çiçek seviyorlarsa saksı da çiçek alın koysunlar evlerine. ee tatlı da var yeter yani.
ev hediyesi alacağın kişiyi iyi tanımak gerek. zira ben de evime uymayan şeyleri çok kullanmam. ama patavatsızlık da etmem.

tanışmaya bi kahve içelim diye dışarıya gittik, nerede ne görgüsüzlük varsa yaptılar, görgüsüzlüklerine yakışır davrandım ama o da olmamış demek ki.
aman ben insanlığımı belli edeyimde isterlerse arkalarıyla gülsünler ağlanacak hallerine.
Bence ağlanacak halleri yok ki.
Gerçekten komik duruma düşen sensin,bunu görmemiş olman da çok garip.
Görgüsüz olmaları kendi problemleri,seni ilgilendirmez ki.

Back
X