- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Günaydın hanımlar
Smeer testinin sonucunu almak için hastaneye gidiyorum. İnşallah virus kanser riski düşük olan türüdür. Valla gece bile doğru düzgün uyuyamadım. Acayip stres yaptım. Hepinize kolay gelsin, umarım iyi bir gün geçirirsiniz. Öpüyorum hepinizi...
şu gürsu olayına takılı kaldım..
müge anlı çözdü bu işi seyrednler varmı bilmiyorum amaa
dua ediyorum o bebek hayatta olsun..
çok üzüldüm bu konu beni çok üzdü
ağlıyorum dua ediyorum o bebek için
bu kazmada orada erkek gibi oturuyor.
elifanagel umarım sonuçların temizdir.
=)))
Zaten sen dövüşmemizi engellersin. Araya girip, güzelce geçinin arkadaşlar, gelin ben size bir çay demliyim diyerek ortamı yatıştırırsın.
ay aman allahım ne insanlar ne hayatlar var
ay seyretme kaderim böyle şeyleri etkilenirisn ister istemez gerçi hoş gündüz tv de sadece bu tür programlar oluyo ya izdivaç programalrı ya da bu türleri bazen evde kaldığımda görüyorum bende
vallhi nasıl bildiniz sizin canınız makarna çekiyo anlaşılan gelinde yapayımaynen valla makarnada yaparım der
kızlar unutmadan bildiğiniz iyi bi kualk burun boğazcı varmı. bir haftadır yutkunurken boğazlarım acıyo ve yanıyodu bu akşam bi baktım sanki su toplamış gibi bütün boğazım berbat olmuş bi uzman görse iyi olcak yoksa iyice çöp gibi kalcam yemek yiyemiyorum iki gündür gırtlağıma bişey değdiği an midem dönüyo.
bu arada çarşmbaları görüklüdemi oluyor bu sosyet pazarı,
bizde arada pazartesi günleri gökdereye gidiyoruz,
pazarlarıda mudanyaya gidersem ille uğruyorum o pzara
cumartesi pazarı çok küçük ihsaniyedeki,sebze var daha çok
çarşamba pazarı nasıl seda ya birde oraya gitmek lazım büyükmü tam olarak nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?