Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

perşembe diyelim o zaman kızlar çünkü yarın minik kızımızın 6 ay kınası var.

perşembe havada ısınıcakmış elifangelı ben kapıp gelirim oda bigün dr gidicekti ama salı galiba aklımda öyle kalmış
al bendende okadar cnm bende sıkılıyorum çok havada böyle kapalı benimki maşallah öylen uykusunu tam yaptı bugün

kızlar perşembe kesin. hava 20 ila 6 derece arası görünüyo şimdi baktım.
leadangelim evet elifide kap gel. kaderim hiç bahane yaratma en kolay senin evden ulaşım bana. hoş herkese kolay tam merkezde kalıyom. adresim olmayan varmı kızlar. bu arada ilkur nerelerde bilgisi olan. ve nilimsi benim cep tamamen gümledi açılmıyo numaralar hepsi içinde kimseye ulaşamıyorum numarası olan yada görüşen varsa haber veriversin.

kizlar ben bisey diyeme benim halim belli paso hastane dr arasi kultur testim cikmadi carsamba onu alicam canimda SIkkIn su andada hastanedeyim bi aksilik cikmazsa insallah hepinizi goreyim bide elifle tanismak istiyorum
kizlar ziya bey kari koca tedavisi verdi o nasil oluyor daha konusmadik bucukta giricem yanina

aşk olsun leadangel senden bu sözleri beklemezdim ne uyuzluğumu gördün ki sen daha çeyreğini görmedin benim uyuzluğumun hele ilk karşılaşmamızda ne yaptım kız ben size küstüm

ahh ahh bende ayaktayım ütü yaptım üzerimden yük kalktı sanki duruda uyucak şimdi
yarında kocacım dr gidiyor ( dr ürolojiye ikna et gitsin dedi ikna etmeme gerek yok adamcağız ne çektiğimi biliyor perşembe veya sonuçları götürücem tekrar idrar tahlili olucak ikimiz beraber hap içicez öyle işte bi iyi olsam offff

sedacım allah yardımcın olsun canım sıkma canını allah kötü bi hastalık vermesin bunlar gelir geçer...
eşli tedavi mantar hastalığında çok önemli..
enfeksiyon,mantar ..vb rahatsızlıklar ilişki ile eşlerden birbirine geçebiliyo.o yüzden sen tedavi olsan da eşin de o virüsün olma ihtimali olduğundan tekrarlayabilir bu bi kısır döngü olarak gider..
o yüzden birlikte güzel bi tedavi olmak inşallah kesin ve kökten çözüm olacaktır senin için

selam hanım hanımcıklarrr ...
gitmeden bi bakim dedim gece geç geliriz büyük ihtimal giremem diye daldım.elifcem perşembe dedik canım rahat ol. seda sana anlatmasıda zor be canım senin şehirler arası otobüs yapman lazım
cimcimem duydunmu bak kendini ayarla hatun perşembe bendesiniz.
ahyatu adresi yolluyorum canım ama toplu taşıma araçlarını kullanmadığım için pek bilgim yok nerden hangi otobüs hangi minübüs geçer.ama benim evin oraya uğramayan araç nerdeyse yok hadi bakalım gelde senide görelim.
neyse kızlar ben kaçtım anca yarın sabah uğrarım artık.

Kutum beni hayal kırıklığına uğrattı. Bebeğim KIZMIŞ

Şu an sağlıklı inşallah sağlıklı doğar. Çok tatlıydı bugün ultrasonda.
Görseniz o kadar güzel kiiiiiiiiii :2:
Elinin açıp açıp kapatıyor, sanki bana el sallıyor gibi

Dr dedi bu ne hareketli çocuk. Adam kafasını ölçecek elini kolunu sallıyor, beline bakacak poposunu dönüyor

Babası kız olduğunu duyunca sevinçten mest oldu, bense doktora hala soruyorum, emin misiniz falan diye. O kadar hazırlamışım ki kendimi erkeğe, inanamadım bir an ahahahh

Çok mutlu oldum, sevinçten ağladım

sağlıklı olsunda ccnm vallhi bende sen erkek bekliyosun die erkeğe hazırlamıştım kendimi gerçi %80 demiş bellide olmaz hani
o hareketlere orda bir başlıyolar sağolsunlar bidaha durdurak olmaksızın devam herşeye değer ya keyifleri iyi olsunda
bende yine dişim için gittim sürekli ağrıyordu çünkü artık hergün hergece sapıtmıştı baktı dedi çekelim ama biraz sıkıntılı olucak dedim kurtulalım yeterki aman allahım demez olaydım ben doğumda okadar bağırmadım vallhi dr elini itiyorum gamze özür dilerim çok canın aıcyor ama kurtulmamız lazım die die çekti yanında bir dr arkadaşı daha vardı hocayımı arasak demeye başladılar diş gelmiyo die normalde kökün dik olarak ete monte olması gerekirken dişin kökü yan dönükmüş oyüzden zorlanmışlar olan bana oldu tabi özür dileye dileye geçridiler beni velasılşı kurtuldum inş. bikaçgün gerçi yeri acır çok zorlandı haftaya salıda dolgum var bitane sonra uzunca bisüre dişçi görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…