Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

Slm hanımlarr :3:

Off ya pertim çıktı temizlik yapmaktan. Yarın çok misafir gelecek. Annemin ve teyzemin arkadaşları gelecek. :))) Tatlı hatunlar seviyorum hepsini. Telaşe oldu azcık ama o da olsun o kadar. Rabbim yalnız bırakmasın. Biz kalabalığa alışmış insanlarız bir gün biri gelmese huzursuz oluyoruz. Senelerce kapısı çalınmayan insanlar var. Aklıma geldikçe üzülüyorum. Allah akrabalarımızı ve dostlarımızı bizden ayırmasın.

AHYATU, çok geçmiş olsun canım. Bununla geçsin gitsin inşallah. Aman kulak ağrısıyla, diş ağrısı da çok zordur. Gerçi insanın neresi ağrısa canı orada oluyor.

20 aralık canım kocamın :16: doğum günü, dün Antika dan dönüşte Heykel de bir gümüş mağazasına uğradım. Özel sipariş üzerine kol düğmeleri yapıyorlarmış. YS yapacaklar sipariş verdim. Gerçi 100 milyon istediler ama taksitte yaptılar sağolsunlar o yüzden rahatça ödedim. Görünce şok olacak biliyorum. Uzun zamandır kol düğmesi istiyordu ama bu kadar büyük ve özel bir şey kesinlikle beklemiyordur. Yüz ifadesini çok merak ediyorum :1: Ona feda olsun. Bana davranışı bile o kadar kibar ve yumuşakki, hele hamileyim diye her hareketine dikkat ediyor bu daha çok hoşuma gidiyor. Allah ondan razı olsun. :5:

Bu akşam kayınvalidemdeydik. Benim için köfte yapmış falan filan. Neyse. Tabi benim suratım asıktı, bana diyor ki Fatmagül gibi ne kendini karartıp duruyorsun. Hiçbir şey demedim. Sadece 'Benzetecek başka insan bulamadın mı, nefret ediyorum o dizilerden' dedim. Gülüyorlar. Hiç umurlarında değil. Sanki onca lafı bana değil de başkasına söylemiş. Bende doğru düzgün bakmadım suratına zaten. Onun en büyük hayaliydi bebek için alış verişe gitmek. ( Gülsüm ablam ve birkaç arkadaşım çok güzel hediyeler getirdiler ) Bende dedim bu akşam arkadaşlarım çok güzel hediyeler getirmişler o yüzden yeni doğan hiçbir şeyi almayacağım, sadece belli başlı ihtiyaçlarını alacağım, o yüzden alışverişe çıkmayacağım. 'Onlar ne biçim insanlar sana şimdiden ne diye hediye alıyorlar' dedi. Bende beni sevdikleri için alıyorlar dedim. Ohh içinde kaldı. Ne istiyorsa kendi alsın şimdi. Benim gibi sabırlı ve sessiz bir insanı çileden çıkardı ya başka bir şey diyemiyorum. Her şey müstehak ona. O bana ve oğluna pat pat söyleyip rahatça uyuyor, bu sefer ben söyledim onun kursağında kaldı. Bu gece de o uyumasın, ben mışıl mışıl uyuyacağım.

AMMA ÇOK KONUŞTUM YAAA, BAŞINIZI DA AĞRITTIM :30: :1:

Bu arada leadangel, güzelim buldum flasdisk i, çok mutluyum resimlerimiz süper. Fadime de face book a düğün resimlerini eklemiş orada da süper çıkmışız. Eve bir geçeyim her tarafa boy boy resimlerimizi asacağım. Çatlasın BİZİMKİ artık ahahahhahaah :10:

Kötü müyüm HAYIR, kadın mıyım EVET :1:

Antika, bakacağım dediğin kitaba ilk fırsatta canım. Hiç olmazsa piyasa da var mı yok mu onu öğreniriz. Yarın akşam üstü kol düğmelerini almaya çıktığımda kitapçıya uğrayacağım.

kızlar ben neden yazamıyorum kaç gündürr
ayy cnm sıkıldı yaaaaa antikam cnm benim öncelikle sana teşekkür ederim perşembe günü süperdi herşey için ellerine kollarına sağlık hakkını helal et
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevinçliyim patolojiden sonuç geldi kültür testimide aldım herşey süper dedi hastaneden bi çıktım çığlık atasım geldi resmen yaaa nasıl sevindim nasıl anlatamam
bende bugün hastaneden annemlerdeydim eşim geldi 2 buçuk gibi evimize geldik
elifim takma kafana İNSANLIĞINA ver herkezin yapısı de kocanın hatrına hoşgör

kızlar ayarlayalım bu hafta bana bekliyorum ne zaman dersenizzşu anda önümüzdeki haftaya hiç bi programım yok pzartesi haricinde ayarlayın ok herkezi bekliyorum adres çok basit gazcılar taksi durağına gelen arasın

günaydınnnnn...
hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde
bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi ?? :1:
ayyy dışarda çok cici bi hava var. herifi yolladım kendimide attım dışarı bi saate yakın gezinmişim. dondum ama çokta mutlu oldum. seviyorum kışı yaaa :52:
nerden başlasam bilemedim sondan gideyim bari. sedacım çok sevindim canım hadi geçmiş olsun.
ahyatu bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ama normal mikroplar kol geziyo böle tutarsız havalarda.
karamuk büyüdüler ya Devrim'de 4 aylıktı o buluşmada. ayyy ne günlerdi.
leadangel ve melek ne karıştırıyonuz bakim siz :20: gözümden kaçmadı bilesiniz.:1:
elifcim çok teşekkür ederim öncelikle canım. ayrıca iyi yapmışsın (kötü gelin ben akıl akıl veriyo :1: ) hele şu döneminde üzmelerine hiç izin verme seni. bu arada senin doğum ne zamana denk gelcek evinize çıkmış olcakmısınız ?
ve son olarak benden haberler dicem ama çok şükür hiç bişey yok :)))) bi tek bu gün aylık kontrolümüze gidicez. ordanda markete uğramayı düşüyoruz. akşam üzeri önce e_bebekte sonrada carefourda olucaz yolu düşen olursa görüşürüz.
sahi kaderim sana katılıyorum canım çalışmaya alışan insana çok zor oluyor boş durmak ama çok şükür ben hallettim o işi bu işim çok iyi oldu hem sürekli dışarda olamk zorunda değilim hemde kafa dağıtıyorum hele şu süsler ben nasıl rahatlatıyor nasıl oyalıyor anlatamam. ev biraz batıyor ama olsun. o oturduğumuz odaya kocaman bir kumaş yayıyorum kesim işlerinde bütün pislik üstünde kalıyor. bir şimdi simlemesi biraz sorun yaratacak çünkü balkonda hallediyodum o işi ama havalar çok soğudu. fakat siparişler eğer böle devam ederse altımızdaki dükkanlardan biri boşalıcak şimdi onu kiralayabilirim.üstelik fiyatıda çok uygun bakıcam duruma göre. ama ne yalan söyliim işlerin bu boyuta geleceğine hiç inanmazdım. şuanda haftada 9-10 civarı süs yetiştiriyorum. ve bunda sizinde payınız var. bana cesaret verdiğiniz için çok teşekkür ederim. iyi varsınız :71:

ayy elifim angılım çok ama çok sevindim flaşdisk i bulmana öncelikle amavelasılı ben o fotoları babamın makinadan aldım emine gelirken getirmiş bbamın foto makinayı attık fadimeninkileri de gördüm süperiz :nazar::nazar: kendinibeyenmişsmile :16:
ayy cnm benim sen babanemin hikayyei uygulamışsın süper bu gecede onlar uyumasın
vallhi elinden geldiğince iyi niyetliydin ama bir işe yaramadı demekki bazen kadın olmakta gerekiyor
ya sen hiç dert etme vallhi bak gelip geçer bunlar üzüldüğünle kalırsın çünkü yarın hatırlamıycaklar
hehehe kötükedihüso fotoları koyacam diyon fenalaık geçirecek görünce :27: kol düğmelerine sevineceğine adım gibi eminim cnm :9:

seda çok sevindim cnm sorunlarında biter inş. en kısa zmanda hiç derdin kalmaz rahatlarsın insanın sosyal yaşamını etkiliyor vallhi öyle dertler allahım bidaha göstermesin

Sedacım, bugün duyduğum en güzel haber bu. Çok sevindim. İnşallah çok yakın bir zamanda hastalığından eser bile kalmayacak... :46:

kızlar bütün keyfim neşem kaçtı.:14:
herifle konuştuk az önce akşam anneme gidelim dedi. iyi dedim ama başım aşaya kaynar sularda döküldü yooo annesi değil sorun. sorun, biliyosunuz kayınvalidem annesiyle beraber yaşıyor yani sorun anneannesi :59: adını bile duymak sinirlerimi bozuyo artık ama bi taraftada kayınvalidem var. offff ya offf inş. bi sorun çıkarmaz. yaaa herşeyi geçtim hava yağışlı Devrim bizimle olcak. Allah biliyo ya o kadın çenesini tutmayı beceremediği için çocuğu hiç götürmek istemiyorum. ya olduk olmadık bişey söylerse gene ya benimki o sinirle direksiyona geçerse diye düşünmekten bıktım.biliyosunuz bayra günü olanları daha iki aylıktı o zaman Devrim. :43: aklıma geldikçe hala sinirlerim oynuyo.

kızlar bütün keyfim neşem kaçtı.:14:
herifle konuştuk az önce akşam anneme gidelim dedi. iyi dedim ama başım aşaya kaynar sularda döküldü yooo annesi değil sorun. sorun, biliyosunuz kayınvalidem annesiyle beraber yaşıyor yani sorun anneannesi :59: adını bile duymak sinirlerimi bozuyo artık ama bi taraftada kayınvalidem var. offff ya offf inş. bi sorun çıkarmaz. yaaa herşeyi geçtim hava yağışlı Devrim bizimle olcak. Allah biliyo ya o kadın çenesini tutmayı beceremediği için çocuğu hiç götürmek istemiyorum. ya olduk olmadık bişey söylerse gene ya benimki o sinirle direksiyona geçerse diye düşünmekten bıktım.biliyosunuz bayra günü olanları daha iki aylıktı o zaman Devrim. :43: aklıma geldikçe hala sinirlerim oynuyo.

sedacım çok sevindim canım hadi gözün aydın allahım bidaha hastanelere düşürmesin
eksikte etmesin tabi.
sedacım vallah iyi olurda havalarda çok soğudu..
hani ilk bana geliyordunuz bakim:4:
neyse canım biz görüşelimde kimd eolduğu farketmez..
elifangel iyi yapmışsın sen rahatlamışsın da oda babaanne canım ne güzel bak kızına ciciler almak istiyor vallah şanslısın hadi kzıım alışverişe gidelim torunuma alışveriş yapayım diyen bir kayınvalidem olmadığı için böyle düşünüyor olabilirm.
oda elinden geldiği kadar yaptı ama ben hep özenirim anneyle kayınvalideyle çarşıya çıkıp bebek alışverişi yapmayı..anneciğimle çok çıktımda kayınvalidemle çıkamadım o genelde bu gibi alışverişleri kızları hamileyken yapıyor.:87:.neyaplaım canı sağolsun:14:
antika vallah insan stres atıyor canım çalışmak benim hobim olmuş..
dün çok zevk aldım yaptığım işlerden birde koltuğumu özlemişim ama 1 saat bile oturmadım.
koştur koştur koşturdummm..

bu arada ismi lazım olmayan kişinin facesine baktım.
isim yine değişmiş.kendi ismiyle açık..
allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bebekleri görünc ehiç dayanamıyorum
çok masumlar çokkk:43:

havalar bir soğudu pir soğudu vallahi felaket
vallhi ne kayınvalidemle gittim alışverişe ne annemle gönlünden kopan verdi para gittim kocamla yaptık mis gibi alışverişimizi nişanımızı bile birlikte düzdük biz kimseleri götürmedik evimizin herşeyini birlikte aldık :69:

bu arada ismi lazım olmayan kişinin facesine baktım.
isim yine değişmiş.kendi ismiyle açık..
allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bebekleri görünc ehiç dayanamıyorum
çok masumlar çokkk:43:

aa yeni fotolarmı eklemişki bende merak ettim şimdik
bebekler masumda büyükler değil

Son düzenleme:
seda cım geçmiş olsun cnm sonuçların temiz çıkmış çok sevindim:79:ya şu buluşma işini cumartesi yapsanıza ben eşimle konuşayım o cumartesileri bazen evde oluyo eğer bu hafta evdeyse sizin içinde uygunsa cumartesi olsa olurmu:92:hem bende gelmiş olurum olurmuu:78:

valla kızlar ne yaparsam yapim olumlu düşünemiyorum artık onun hakkında.insan bir yere kadar polyanna olabiliyor bir yerden sonra sürekli iteleme gördüğünüz birine karşı canım demek imkansız.onun yüzünden yaşamadığımız sorun kalmadı. kaç kere hastahanelik oldum artık imkansız. ama Rabbim yardımcım oldu dün gece en küçük kızı alıp Ankara'ya götürmüş ikisinide akşem herif gelince öğrendim bi zil takıp oynamadığım kaldı. diyorum ya kızlar birde annesi olsa amenna yani insan kayınvalideye imtiyaz gösterebiliyo sonuçta annedir diyebiliyorum ama annenin annesi. yok haddini bilmemekten başka şey değil.neyse bi süre rahatım şimdi.
sizleri böyle okuyunca ne yalan söyliim nasıl imreniyorum anlatamam kızlar. yakınlaşmaları, ver ellerinin olması. sağolsunlar biz hiç bişey görmedik eşimin tarafından hır gürden başka.nişanlık zaten bohça olayını istemedik sadece bir ona takılan birde bana ki onlarıda kendimiz almıştık. düğün deseniz gelmeye bile lütfetmediler. hele Devrim'in doğumu gelmez olaydı kuyu cadısı sayesinde bi daha damla sütüm olmadı nerdeyse boşanıyoduk herifle. kaynanamsa o zaten gelmedi bile :50:
amannn açtırma kutuyu söyletme kötüyü demişler. neyse çok kafa ütüledim kusuruma bakmayın kızlar biliyosunuz onların konusu açıldımı ağzımı tutamıyorum artık.

Back
X