günaydınnnnn...
hava ayazmı ayaz ellerim ceplerimde
bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi ??

ayyy dışarda çok cici bi hava var. herifi yolladım kendimide attım dışarı bi saate yakın gezinmişim. dondum ama çokta mutlu oldum. seviyorum kışı yaaa

nerden başlasam bilemedim sondan gideyim bari. sedacım çok sevindim canım hadi geçmiş olsun.
ahyatu bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ama normal mikroplar kol geziyo böle tutarsız havalarda.
karamuk büyüdüler ya Devrim'de 4 aylıktı o buluşmada. ayyy ne günlerdi.
leadangel ve melek ne karıştırıyonuz bakim siz

gözümden kaçmadı bilesiniz.

elifcim çok teşekkür ederim öncelikle canım. ayrıca iyi yapmışsın (kötü gelin ben akıl akıl veriyo

) hele şu döneminde üzmelerine hiç izin verme seni. bu arada senin doğum ne zamana denk gelcek evinize çıkmış olcakmısınız ?
ve son olarak benden haberler dicem ama çok şükür hiç bişey yok :)))) bi tek bu gün aylık kontrolümüze gidicez. ordanda markete uğramayı düşüyoruz. akşam üzeri önce e_bebekte sonrada carefourda olucaz yolu düşen olursa görüşürüz.
sahi kaderim sana katılıyorum canım çalışmaya alışan insana çok zor oluyor boş durmak ama çok şükür ben hallettim o işi bu işim çok iyi oldu hem sürekli dışarda olamk zorunda değilim hemde kafa dağıtıyorum hele şu süsler ben nasıl rahatlatıyor nasıl oyalıyor anlatamam. ev biraz batıyor ama olsun. o oturduğumuz odaya kocaman bir kumaş yayıyorum kesim işlerinde bütün pislik üstünde kalıyor. bir şimdi simlemesi biraz sorun yaratacak çünkü balkonda hallediyodum o işi ama havalar çok soğudu. fakat siparişler eğer böle devam ederse altımızdaki dükkanlardan biri boşalıcak şimdi onu kiralayabilirim.üstelik fiyatıda çok uygun bakıcam duruma göre. ama ne yalan söyliim işlerin bu boyuta geleceğine hiç inanmazdım. şuanda haftada 9-10 civarı süs yetiştiriyorum. ve bunda sizinde payınız var. bana cesaret verdiğiniz için çok teşekkür ederim. iyi varsınız