Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

maşallah güzel yavrulara hepsi de birbirinden kıymetliler:nazar::nazar::nazar:
ama öykücük ağladıııı çok ya baksana fotoğraf bile çekinemedik doğrudurust :(

günaydınnnnnnn
aşkolsun kızlar naptımki. hele bi yerden sonra valla çay servisinde hatam oldu sonradan jeton düştü sizde benim kuusuruma makmayın. bizim içinde çoooooooooooook güzel bir gündü hele büyümeye başladılar ya daha bi hoş olmaya başladı buluşmalar ayy ne cici kreş gibi oluyo evler :46:
ahyatucum gelememene bizde çok üzüldük bu kez görürürz seni diye umut ediyorduk çünkü olsun canım sağlık olsun artık bi dahakine artık.
melekcim aman be güzelim taktığın şeye bak. bizim saygı yapma devirlerimiz bitti artıkın çocuklu garılarız biz :1: şaka bi yana gerçekten sakın düşünme bile daha neler olcak dur yeni başlıyoz. kırcaklar dökcekler evleri tepemize geçircekler her şey için özür dilersek oohhooooooooo :60:
yanlız kızlar dün kapıdaki o minicik ayakkabılarında sıraya girdiğini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.ayyy şaka maka büyüdüler beee :31::69: bide kızlar hafta sonu kar geliyomuş eğer iyi bi yağarsa varmısınız şunları çıkarıp bi yuvarlayalım karlara. ama kalabalık olmucak bi yer bulmamız lazım.

hanımlarr bugün neyiniz var yaf uğramamış kimseler
antika msn yazmışsın cnm ama gördüğümde yoktunn gelince bir ses ver fotonuzu atayım

mrb kızlar nasılsınız
küçüğü hasta etmeyeim derken büyüğü hasta oldu,tuğçe bütün gece boyunca ağladı :59:evdeki kimseyi uyutmadı ece de dahil :50:kulağı ağrıdı çok:(((saat 5 e randevu aldım nuri beye osmangazi tıp merkezi ne bakalım gidicez inş önemli bişi yokturr.sabah 6 da yattık ve şuan uykusuzluktan yıkılıyorum resmen :43:allahım çocukların sağlıklarını almasın çok zor.şimdi ece yi uyuttum hazırlanayım babamız gelecek birazdan çıkarız öptüm hepiniziii:54:

mrb kızlar nasılsınız
küçüğü hasta etmeyeim derken büyüğü hasta oldu,tuğçe bütün gece boyunca ağladı :59:evdeki kimseyi uyutmadı ece de dahil :50:kulağı ağrıdı çok:(((saat 5 e randevu aldım nuri beye osmangazi tıp merkezi ne bakalım gidicez inş önemli bişi yokturr.sabah 6 da yattık ve şuan uykusuzluktan yıkılıyorum resmen :43:allahım çocukların sağlıklarını almasın çok zor.şimdi ece yi uyuttum hazırlanayım babamız gelecek birazdan çıkarız öptüm hepiniziii:54:

geçmiş olsun cnm ay kıyamam cnm inş. iyi gelir aman miniğin hasta olması daha kötü cnm derdinide söyleyemiyo büyük allahın izniyle çabuk iyileşir inş. :94:

selam kızlarrrrrrrr
öncelikle ayhatuğ canım çok geçmiş olsun işallah tez zamanda rabbim şifasını versin canım
ay kızlar fotoları gördüm maşallahh maşallah hepsine kocaman oldular:nazar: miniciktiler yaa :16: off düşüüyorum da onların hepsinin bi arada olduğu ne güzeller amma curcuna yaşamışsınızdır dün :69:

sağolun kızlar ewet haklısınız ece hasta olmasında tuğçe derdini söylüyo çok şkr ama oda yavrum sabaha kadar kulağım dedi.içim eridi.inş tez zamanda iyileşirde...

ahytu geçmiş olsun canım. inş. önemli bişey değildir.
leadangel ben anca tourdum benimki şimdi uyudu ama msn ye fırsatım kalmaz heralde şimdi herif gelicek çünkü ve çift pc kullanıyo yani anca yarın sabah artık güzelim.
karamukcum evet çok şekerlerdi.
elif belli kitapçıların olduğunu söylemiştin canım bu ara bir kitap arıyorum seninde aklında olsun gidersen bi sorarmısın ben kendi gittiklerimde bulamıyorum yazarı Marcel Proust_ kitabın adı Çiçek Açmış Genç Kızların Gölgesinde. insan belleği üzerine bir roman. Türk yayın evlerinde varmı onu bile bilmiyorum ama çünkü ne kadar arattıysam sonuç vermedi net üzerinde de satışı yok bu eserin. bi sorarsan sevinirim canım.

$adsız.webp

kızlar ben bu bebişleri ilk gördüğümde bu kadarlardı ya :nazar:

benim oğlum 50 günlüktü o buluşmada hey gidi hey büyüdüler ama zor büyüdüler ya vallhi şu yememesi beni öldürücek kahrımdan :56:

kızlr mrb gittik doktora iltihap olmuş kulağı malesef antibiotik verdik okul döneminde olur böyle sonra düzene girer dedi doktorumuz.şimdi ilaçlarını vercem kuzumun grşşş

ayyatu çok geçmiş olsun canım tuğçeciğe
kulak ağrısıda çok fenadır bende çok çekmiştim bir zamanlar.
allahım acil şifaalr versin..çocuklar hasta olunca anneler hem hasta hem üzgün hem çaresiz oluyor.
onlara gelecek her türlü bela hastalık bize gelsin.
alalhım onalrı korusun..

bugün canım çok sıkıldı annemi çağırdım canım annem hemen geldi.
evde bunalıma gireceğim havada soğuk ardayıda almak istemedim
anneme ardaya bak dedim çıktım,
nereye gitsem diye düşünürken işyerine gitmeye karar verdim..
kızlar beni görünc eşok oldu. çalışmaya geldim dedim:80:
tabi eşiminde haberi yok neyse eşim arada bir burayada uğruyor..
eşim bir geldi ben koli yapıyorum:62:adam şok oldu..
ay kızlarr ben çalışmayı çok özelmişim arda büyüse biran önce işe başlıcam
inanın 10 da gittim 6 da evdeydim k.. 1 saat sandalye gördü hep ayakta iş yaptım
hiç yorulmadım... aksine rahatladım..
anneme bak dedim getir bakarım diyor annem uzak bana
kayınvalidemi çağırsam dünden hazır yazın kumlada olduğu için kışında çocuklarda kalıyor..
ama gel dmesi kolayda git demesi zor olur..
ayy 3 yaşına daha çok var 2 yaşta olabilir:32:okul araştırmaya başlamak lazım
vallah bunalıam girmek üzereyim alışamıyorum buraya:5:
eşime bahsettim 2 yaşında değil hemen ver diyor dalga geçiyor haspam:4:
bana gelin kızlar boş bırakmayın beni yoksa tımarhaneye gelirsiniz ziyarete:52:

ahyatuğcum çok çok geçmiş olsun kıyamam ben ona ya:(
evet kaderim çalışmak insanı acayip rahatlatıyo ama yavrular herşeyden önemli ilk 3 yıl ben kızımdan ayrılmayı düşünemiyorum hiç...çünkü bu çocuklar bidaha yetişmicek bi kez yetiştirme şansımız var o şans bidaha gelmice o yüzden elimizden geldiği kadar en iyisini verelim onlara...

bu arada ben bu akşam ani bi kararla anneciğime geldim..şu an ordan yazıyorum öykü uyuyo eşim de iş çıkışı buraya gelecek..özlemişim anneciğimi..pazar günü döneceğim eve nasipse
öpüyorum:74:

leadangelcim seninle konuştuk muhallebi yaptım..gitsek mi gitmesekmi soğuktu derken annem aradı hazırlanın baban almaya geliyo h.sonu bizde olun dedi...
bende hemen apar topar hazırlandım bbabacım geldi çıktım...ayyy muhallebi de kaldı evde :)))))))))
o kadar da uğraştımmm:1:

aa gittinmi cnm çok slm söle ohh vallhi annede oldumu insan bütün tasası gidiyor
ahyatu geçmiş olsun cnm işte antibiyotiğe mecbur kalıyor insan ama iyi olsunlarda
kaderim çalışmak iyi gelir insana ya vallhi insanın havası değişiyor bende akşam eşime dedim ayy yine akşam oldu yemek ye çocuğu doyur uyut 1-2 saat tv yine uyku ertesi gün yine aynı maraton ne istiyorsun diyor oda dedim biraz değişiklik olsa şöyle cidden insanın bunaldığı zmanlar oluyor öyle ama napalım en büyük görev bizim evlat yetiştiriyoruz vatana millete hayırlı inş.

ayy benim karacabey bu haftada yalan oldu haftaya kısmetse gidicez cumartesi 1 hafta daha bunalmaca gidip gelince yine biraz ruhalim değişiyor

Back
X