Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlar rakı tedavisini duydunuz mu?
iltihap ve mantara çok iyi geliyormuş biraz yapamam gibi geldi ama tamam dedim geçtim
yarım çay fincanı rakıya 2 kesme şeker atıcamm sonra pamuk koyucammm onu aşıya kocaksın üstüne kağıt havlu kapıcaksın dedi sabah kaltığında çöpe atıcaksın dedi çok yanar ama mikrop filan kalmaz
ama kanalları açar içersini temizler çok dikkat et öbür ay hamileyim die gelirsin dedi ve güldü :)))
allah korusun :))

bendede mantar ve ıltıhap var ne kullandıysam gecmedı bunu bırdaha ayrıntılı tarıf edermısın ve denedınmı

canım artık kronikleşmiş benim ki devamlı iltihap kullanmadığım hap iğne krem kalmadı hiç biri iyi gelmiyor değil geçiyor ama 3 en geç 4 gün sonra şikayetlerim devam ediyordu senin bu kadar fazla değilse hiç deneme

kızlar merhaba ben buraya gırmeyelı uzun uzun sure olmuş gerçekten. uyuz cimcimenın maılını gordum de baktım. çok saol canım maıl için. bu arada hepinizin bebeklerı ne kadarda buyumuş. doğum hıkayemı yazmadım evet. ama harıka bı doğum geçirdim. tören gıbıydı herşey mukemmeldı ve herşey sırasına goreydı .jale hocamla ferhat göçer eşliğinde epudral sezaryanla doğurdum. odamı suslettım,doğum fotoğrafçımız yasemın paçindi,ağrım fazla olmadı,sadece meme çatlakları mahvetti benı.oda nazarı olsun dedim:))))))herşey rahat ve hoştu. baya değişiklikler var hayatımda,sizinde olmuştur kesın bukadar sureden sonra.ben 2 aylıkken çalışmaya başladım. maşallah kızımla birlikte herşey daha guzel gıdıyo ve kızım çok kısmetli geldi bıze Allah nazarlardan saklasın.Hepiniz iisinizdr umarım. gırdıkce goruşuruz ınş. kızlar. öpüyürum bebişlerınızı ve sizleri.aslında doğum hıkayemı hatıra olarak yazıya dokmem gereklı. yazarsam burdanda paylaşmayı çok isterım. becerebılırsem yani:))))

Sedacım, eğer hep giyiyorsa çok süper bir şey =))

İnsan çok mutlu olur. Çok haklısın canım, her şeyin en güzeline layık. Beni görünce hemen hoş geldin Yaşanur dedi. Bir yandanda tahlillere baktı. Bir sıkıntım olup olmadığını sordu. İlgilendi sağolsun. Ocağında 15 de görüşelim o hafta gel muayenehaneye dedi. 17. haftada gitmiştim şimdi 23. haftada çağırdı. Hiç para göz bir insan değil. Benim arkadaşları dr ları hep 4 haftada bir çağırıyor. Eğer Ziya beyde çağırsa giderim yani, demem ki neden beni çağırdın. Ama bana dedi bebek iyi, o yuzden sorun yok 23 de görüşelim..

Bende alıyım bare, şimdi sen diyince bir de giyiyor inanılmaz mutlu oldum. Hangi beden alacağım?

Nilimsi, canım çok iyiyim. Bebek de süper. Annesini tekmeleyip duruyor :))

hoşgeldin cnm fıstığı doğurdun kaçtın olmaz ki gece mesajlarımı siliyordum dolmuş aaaaaa bi baktım sen yaa dedim kesin bizi bulamıyordur baktım bayağıdır da girmemişsin kk ya nasıl fıstık annesi hadi yaz şu mükemmel doğum hikayeni meraklandırma şarkılı markılı heee kıskandım özledik seni...

Son düzenleme:
baya kaynatmışsınız
seda bakalım belki rakı işe yarar üzme kendini

bugün 15 kişi ağırladım 4 yıldır gün yaptığımız arkadaşlarımla olan günüm vardı
çok yorucu bir gündü bir okadar da keyiflii,paracıklar geldi bugün ne yapsam diye düşünüyorum.:92:
hsbnd doğum hikayeni paylaşmanı bekliyoruz canım.

bu arada faceyede giremiyorum 3 gündür
şimdi oarayada bir göz atayımm.
anca bitti işlerim şimdi faceyi karıştırayım

cimcimem hayırlı olsun bakalım ya siz en iyi kararı verirsiniz dr için inşallah iyi olur herşey paşam için..

sedacım çok geçmiş olsun inşallah geçer bu sefer

leadangel cimm seni özledimm ben yokluğun çok belli elimiz kolumuz bağlandı sensizz:))

kaderim iyi hadi atlatmışsın günü güle güle harca paracıklarını :))

elifangelim yerim ben o annesine tekme atan pıtırcığı

hanımlar iyi geceler ben evdeyim bugün biyere çıkmadım oturudum evimde hiçte bişey yapmak gelmiyor içimden durunun doğum günüde yaklaşıyor 9 gün kalmış annem bi iyi olsunda hiç bi planım yok şu anda
(
ben biraz iyileştim ilaçlarımı içiyorum heralde iyi geldi bile çok şükür

evet elifim görüyorum hep üstünde :))))
sen ne zman dersen gider alırız ok hiç sorun değil

cnm ben çok duydum babamlar yugoslavyadan ev rakısı diye getirtirler ve herşey de kullanırlar...dediğin gibi müthiş bir iltihap kurutucu ve grip filan için antibiyotik niyetine kullanırlar onu...kaynatarak içine bal atarak yaparlar dehşet bir ilaç olur ....boşuna dememişşler içki bütün kötülüklerin anasıdır ama ana gibi de yar olmaz diye ne korkunç espiriydi di mi

elifcim sana benzeyip birazcık cadı mı olacak he ne dersin şimdiden tekmeler filan

kaderim güle güle harca paracıklarını

antikacım dediğin gibi ön yargılı olmamak lazım ama ne bileyim.ben acıbademe gidiyor mu bilmiyorum ama haftaya randevu almış bile eşim çıldırıcam ;muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz neyse adam çocuk beslenme uzmanı ayrıca belki benim iştahsız bişey yemeyen çirkinime bir çözüm bulur bende adama alışırım...

ama son güne kadar da şansımı nurcandan yana kullanmaya devam edicem bakalım kimin inadı baskın gelecek karadeniz damarı mı arnavut damarı mı şu an sukuneti oynuyorum

canım hayırdır oğlun iştahsızmı.acıbadememi goturcen. ben ordakı doktoru bıraktım oraya gıdıyoduk. kişmmiş beslenme uzmanı varmışda benımmi haberım yokmuş.ben ordakı doktordan hiç memnun kalmadım. değiştirdim...

Ayy kızlar çok kötüyüm boğazlarım şişti (((

Çok moralim bozuk, ilaç yok bir şey yok nasıl geçer şimdi bu, off inşallah kısa zamanda iyileşirim.

Pazar günü gidip Leadangel ınızı alacağız =) Melekcim özlem bitti kahveye devam

Ya bana çekti galiba bu kız, aman ne olur doğana kadar değişsinde huylarını babasından alsın. Bana benzerse bizi inim inim inletir Çok hareketli, canım ya, benim de nasıl hoşuma gidiyor o kıpırdadıkça. Keyfime yok diyecek, bebeğimi hissetmenin tadını çıkarıyorum. Kıpır kıpır, bazen düşünüyorum acaba içerde takla falan mı atıyor diye

Nilimsii, çok özledim güzelim seni..
Waffle az kaldı eheheheh

selam hanım hanımcıklarrr...
işler bitti bu gün aldım oğluşumu az keyif yaptık beraber. yarına Allah Kerim zor bi hafta sonu beni bekliyo daha doğrusu bizi eşimde benimle olucak son provalarda ayyy özledim goncamla beraber çalışmayı nasıl özlemiyim ama ben sahnede aşık oldum goncama ayy bu gün böle sevgi pıtırcığı gibiyim.
sedacım hadi hayırlısı inş. derman olur.
elifcim ne cici ayyy bu durma söylencek söz yokki bişey diyeyim ben bile sustum bak.
hsb snd tekrar hoşgeldin gerçekten nerelerdeydin sen cimcimem ne hoş iş yapmış artık arayı uzatmada unutturma kendini. bizim bıcırlar büyüdü ama seninki nasıl ? pıtırcık kim bilir ne şirindir.
cimcimem zor iş be güzelim sizinki arnavuta karşılık karadenizli he. :18: ama bana arnavut üstün gelir gibi geliyo bu maçta şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun canım. kim olduğu önemli değil paşamıza iyi baksında.ama kızdım bak senin herife ne demek senden izin almadan randevu almak aaaaa vur kız kafasına bi oklava hanım sözü dinlemeyi öğrensin. yok güzelim erkek dediğin höt dedinmi oturacak. ded dedinmi peki karıcım dicek (sakın alınma he formumdayım bu gece uğraşcak adam arıyodum piyango sana çıktı )
sırada kaderim var. paraları sulacak yer arıyon he. insan utanırda kızlar paracıklar geldi hadi kebepçıya der.
aaa pardon asıl olayı atladım mevzuda bulmuşken SEDAAAAAA kız sen şimcik o tedaviyi uygulucanda senin herif sarhoş olmasa bari sonra diyemezsinde ne vardıda bu kadar içtin diye herif gece vardiyasındayken yap sen o reçeteyi.
tamam kızlar bu lakırdının snu kötüye saracak ben kaçar...

bencede antka sen gıt yat uyu guzelm elıfangellllm bende senı cok ozledm kendımı cook saldım cok bıraktım acaip kılo aldım onceden cevreden cok etkılenrdm zayıflmaya calısırdım artık kendım cok rahatsz olmaya basladım akupunktr bana cok ıyı gelyr onlan baslamayı dusunyrm sabahlarıda yuruycm ben akupnktrla gecen yıl hıcbısey yapmadan kılo wermstm kızlar sızın varmı bıldığınız akupnktr yerı he amma yazmısım ya elıfangelm senlen yıyelm son olsun benım ıcın senı kırarmıym leadangelm gelsn artıııııkkk sedamm cok gecms olsun cnm ya antkcm buraya yazmıssın ya en son benlen ılgılı anlamdımmm guzelmmm telefndan gırıyrm ya her seyı tam okuyamıyrm kaderm gule gule harca paracıklarını oyacım burdan tanıdım doktoru googleden bır daha arat ısmını uzman bırı olduğunu yazıyrdu kızlar sanırım bursalı anneler cocuk dktrnz kım topığınde adı gecyrdu bu dktrn hayırlısı olsun cnm ama esınde bıraz haklı gıbı cocuk sağlığı merkezı bır hastahane gıbı tesekkullu değıl ıyıde ahmet beyın muayehanesne gdcksnz değılmı cnm e orasıda hastahane değıl hadı sen doruğa gıt dermısım sende benı dovermıssın ayıptır sorması ne kadar bu dktrn ucretı ay cenem dustu opyrm hepınızıı

oyaaa karızmatk oğlum atatuğ nasıl ozledm atatuğu bayılyrm cocuklara ben ısımı cok ozledm ya seneye okuldayız zaten 0merımle bu sene gıtmedm seneye hıc kacamam okuldan ama ıste omer ıcın cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…