- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
SEDAm ne aldın Ziya beye çok merak ettim =))))
Söylesene ?
kızlar rakı tedavisini duydunuz mu?
iltihap ve mantara çok iyi geliyormuş biraz yapamam gibi geldi ama tamam dedim geçtim
yarım çay fincanı rakıya 2 kesme şeker atıcamm sonra pamuk koyucammm onu aşıya kocaksın üstüne kağıt havlu kapıcaksın dedi sabah kaltığında çöpe atıcaksın dedi çok yanar ama mikrop filan kalmaz
ama kanalları açar içersini temizler çok dikkat et öbür ay hamileyim die gelirsin dedi ve güldü :)))
allah korusun :))
kızlar merhaba ben buraya gırmeyelı uzun uzun sure olmuş gerçekten. uyuz cimcimenın maılını gordum de baktım. çok saol canım maıl için. bu arada hepinizin bebeklerı ne kadarda buyumuş. doğum hıkayemı yazmadım evet. ama harıka bı doğum geçirdim. tören gıbıydı herşey mukemmeldı ve herşey sırasına goreydı .jale hocamla ferhat göçer eşliğinde epudral sezaryanla doğurdum. odamı suslettım,doğum fotoğrafçımız yasemın paçindi,ağrım fazla olmadı,sadece meme çatlakları mahvetti benı.oda nazarı olsun dedim:))))))herşey rahat ve hoştu. baya değişiklikler var hayatımda,sizinde olmuştur kesın bukadar sureden sonra.ben 2 aylıkken çalışmaya başladım. maşallah kızımla birlikte herşey daha guzel gıdıyo ve kızım çok kısmetli geldi bıze Allah nazarlardan saklasın.Hepiniz iisinizdr umarım. gırdıkce goruşuruz ınş. kızlar. öpüyürum bebişlerınızı ve sizleri.aslında doğum hıkayemı hatıra olarak yazıya dokmem gereklı. yazarsam burdanda paylaşmayı çok isterım. becerebılırsem yani:))))
Sedacım, eğer hep giyiyorsa çok süper bir şey =))
İnsan çok mutlu olur. Çok haklısın canım, her şeyin en güzeline layık. Beni görünce hemen hoş geldin Yaşanur dedi. Bir yandanda tahlillere baktı. Bir sıkıntım olup olmadığını sordu. İlgilendi sağolsun. Ocağında 15 de görüşelim o hafta gel muayenehaneye dedi. 17. haftada gitmiştim şimdi 23. haftada çağırdı. Hiç para göz bir insan değil. Benim arkadaşları dr ları hep 4 haftada bir çağırıyor. Eğer Ziya beyde çağırsa giderim yani, demem ki neden beni çağırdın. Ama bana dedi bebek iyi, o yuzden sorun yok 23 de görüşelim..
Bende alıyım bare, şimdi sen diyince bir de giyiyor inanılmaz mutlu oldum. Hangi beden alacağım?
Nilimsi, canım çok iyiyim. Bebek de süper. Annesini tekmeleyip duruyor :))
kızlar rakı tedavisini duydunuz mu?
iltihap ve mantara çok iyi geliyormuş biraz yapamam gibi geldi ama tamam dedim geçtim
yarım çay fincanı rakıya 2 kesme şeker atıcamm sonra pamuk koyucammm onu aşıya kocaksın üstüne kağıt havlu kapıcaksın dedi sabah kaltığında çöpe atıcaksın dedi çok yanar ama mikrop filan kalmaz
ama kanalları açar içersini temizler çok dikkat et öbür ay hamileyim die gelirsin dedi ve güldü :)))
allah korusun :))
elifcim sana
benzeyip birazcık cadı mı olacak he ne dersin şimdiden tekmeler filan
kaderim güle güle harca paracıklarını
antikacım dediğin gibi ön yargılı olmamak lazım ama ne bileyim.ben acıbademe gidiyor mu bilmiyorum ama haftaya randevu almış bile eşim çıldırıcam ;muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz neyse adam çocuk beslenme uzmanı ayrıca belki benim iştahsız bişey yemeyen çirkinime bir çözüm bulur bende adama alışırım...
ama son güne kadar da şansımı nurcandan yana kullanmaya devam edicem bakalım kimin inadı baskın gelecek karadeniz damarı mı arnavut damarı mışu an sukuneti oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?